Cautare

5359 de rezultate pentru "www vanzari case craiova ro" (3.34 secunde)
Constructia locuintelor sociale si ANL, in Craiova, treneaza de mai bine de doi ani. Pentru ca nu o considera o prioritate, edilii aloca bani pentru orice altceva, ignorand numarul impresionant de cereri pentru case.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case.
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Prima masina marca Ford produsa la Craiova va iesi pe poarta fabricii la inceputul toamnei.
Cateva B-Max "made in Craiova" ... De asemenea, toate prototipurile Ford B-Max realizate la Craiova au trecut de testele din Germania.
Ford a demarat productia de serie a modelului B-Max, care va fi produs exclusiv la Craiova. ... Ford a lansat ieri productia de serie a primului model fabricat la Craiova - B-Max. ... Arata un angajament mare din partea Ford, dar si increderea in oamenii de la Craiova".
O jumatate de secol de invatamant economic superior, cu un Doctor Honoris Causa de anvergura, la Craiova (Autor Cristi Patru) In aceste zile, invatamantul economic superior craiovean sarbatoreste 50 de ani se existenta.
construirea de case pentru sinistrati.
Incet si cu multe opinteli, cu multe ambitii, cu cedari din partea oficialilor locali si centrali, cele 861 de case care trebuia reconstruite din temelii au prins contur si se afla in diferite stadii de finisare.
"Aceste situatii nu pot fi facute din birou, altfel riscam sa dam despagubiri pentru case care nu au nimic, cum a fost in judetul Tulcea, unde un primar si-a pus locuinta pe lista celor afectate de inundatii.
Acest fenomen se produce deoarece, potrivit legislatiei fiscale, persoanele fizice nu trebuie sa detina case electronice de marcat fiscale si nici sa tina evidentele contabile.
Botosanenii care locuiesc la case au fost bagati "in sedinta de lucru " de noua metoda prin care vor plati deseurile menajere incepind cu 1 aprilie 2005.
Toti producatorii detinatori de cota de lapte pentru vanzari directe, precum si cumparatorii trebuie sa depuna aceste declaratii anuale privind vanzarile, respectiv livrarile, realizate in anul de cota 2008/2009.
Dcnews.ro informeaza : Fordul de la Craiova revolutioneaza industria auto Noul Ford B-Max, masina care va fi fabricata la uzina de la Craiova este in proportie de 99% la fel cu conceptul aratat la ultima editie a Salonului Auto de la Geneva, spun francezii de la caradisiac.com.
Reprezentantii unor firme cu profituri mai mari decat toate judetele Olteniei la un loc au venit ieri la Craiova pentru a se interesa de posibilitatile de a investi in zona Directorii a patru mari firme care fac afaceri de zeci de miliarde de euro pe tot globul pamantesc au participat ieri la o intalnire cu oamenii de afaceri din Dolj.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
  Golden Brau, berea olteanului Marca Golden Brau, produsa initial numai la Craiova, are acum distributie nationala si medalii de calitate. Pe o piata de profil concurentiala, productia de bere Golden de la Craiova ramâne o necunoscuta publicului larg, la solicitarea producatorului actual.
google-analytics.com