Cautare

5359 de rezultate pentru "www vanzari case craiova ro" (2.78 secunde)
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Johnson Controls a demarat recrutarile de personal pentru fabrica de la Craiova, care se va deschide chiar in incinta Ford. ... Furnizorii de componente si echipamente pentru autoturismele care vor fi produse la Ford au inceput sa se replieze in jurul fabricii din Craiova.
Cu toate acestea, cei care si-au asumat responsabilitatea de a investi nu au fost afectati de criza. Un exemplu de strategie sanatoasa în domeniu este Rezidential Construct, unul dintre dezvoltatorii de proiecte imobiliare din Craiova.
112/1995, care ii obliga sa nu instraineze fostele case nationalizate pe care le-au achizitionat la preturi de nimic. ... 112/1995 si care le da proprietarilor de case nationalizate mana libera sa vanda la pretul pietei imobilele cumparate incepand din 1995 la preturi derizorii.
"Promovarea produselor si serviciilor firmei, identificarea si contactarea de noi clienti (crearea portofoliului de clienti), mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii existenti" - acestea sunt principalele atributii ale unei persoane care lucreaza ca agent de vanzari.
Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp. ... Ioan Cuza, nr.89B si se intinde pe o suprafata totala de 363 mp, din care suprafata de vanzari masoara 238 mp.
Principala, nr.314, si se intinde pe o suprafata totala de 328 mp, din care sala de vanzari este de 212 mp. ... Baii, nr.6 si are o suprafata totala de 433 mp, suprafata de vanzari fiind de 260 mp.
Magazinul din Bacau se afla pe Calea Marasesti, nr.187C, si are o suprafata totala de 460 mp, din care sala de vanzari este de 270 mp. ... 1555, si se intinde pe o suprafata totala de 550 mp, sala de vanzari fiind de 410 mp.
In format Loco, aceasta are o suprafata totala de 270 mp, din care sala de vanzari masoara 199 mp. ... 1, si are o suprafata totala de 544 mp, sala de vanzari fiind de 399 mp.
Ajunsa pentru prima oara in zece ani la Craiova, manifestarea gazduieste o sectiune cu filme care au ca tema fotbalul. La Craiova, festivalul a debutat ieri cu pelicula "Dribleaza ca Beckham".
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
ELECTROPUTERE Craiova este un exemplu pentru ceea ce inseamna privatizare ratata.
În "Clasamentul Firmelor Private din România pe anul 2007", care ia în considerare primele 500 de societati la fiecare categorie, la "Microîntreprinderi", cel mai bun loc a fost obtinut de Previmex Impex SRL din Craiova (pozitia 73), iar la "Întreprinderi Mici" - locul 197 - de Romsoft SRL, din Râmnicu Vâlcea.
Ford anunta ca a investit deja 200 de milioane de euro la Craiova.
din Craiova a castigat editia a sasea a Cupei "Ilie Balaci", desfasurata ieri la Scoala nr. ... din Craiova (in prezent structura care apartine de Scoala nr. ... Craiova, care a invins in finala mica echipa gazda, Scoala nr. ... Craiova - Scoala nr. ... Craiova 3-2, Scoala nr.
Mii de craioveni figureaza in evidentele Directiei de Impozite si Taxe ale Primariei Craiova cu doua sau mai multe locuinte. ... Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova a identificat peste 7.600 de persoane fizice care detin in oras de la doua apartamente in sus.
google-analytics.com