Cautare

297 de rezultate pentru "world" (2.90 secunde)
- CSCT apartine Dubai Port World, unul dintre liderii mondiali in domeniul operarii containerelor transportate pe cale maritima, companie care a concesionat de la Administratia Porturilor Maritime modernul Terminal de Containere din Portul Constanta Sud) "a creat 586 locuri de munca, a reinvestit intregul profit realizat, in paralel cu efectuarea de investitii suplimentare considerabile pentru crearea locurilor de munca existente in prezent si pentru investirea in construirea de platforme, cladiri si achizitionarea de utilaje".
Aceasta promisiune se concretizeaza inclusiv prin demararea procedurilor de afiliere atat la Eco-hotel (pe plan international), cat si la "Small Luxury Hotels of The World".
La randul sau, secretarul general al World Medical Association (WMA), Otmar Kloiber, a spus ca, in prezent, medicii din anumite clinici din Germania lucreaza si ei 16-18 ore si ca acest program ar trebui redus.
The Re-Enslavement of Black Americans from the Civil War to World War II", care examineaza precis si elocvent un sistem de reprimare rasiala.
Organizarea anuala a cursei de Formula 1 pe apa, Class One Romanian Grand Prix, care face parte din prestigioasa competitie mondiala Class One World Powerboat Championship, aduce pe malurile lacului Siutghiol unii dintre cei mai bogati oameni ai planetei, ceea ce a determinat lansarea unor ambitioase proiecte investitionale intr-un nou pol al luxului in Romania.
Expertii solicita reforme ale sistemului universitar care sa le permitastudentilor mai mult timp pentru studiu. Citeste mai mult pe www.dw-world.de.
Necesarul de locuinte noi in Bucuresti este imens. Astazi, 8 octombrie, se deschide a doua editie din aceasta toamna a targului imobiliar tIMOn, la World Trade Center.
Pe forumurile internationale, despre "The best road in the world" - Cel mai spectaculos drum din lume, asa cum a fost caracterizat Transfagarasanul de catre Jeremy Clarkson, se vorbeste ca despre unul dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din Romania.
Ultima sansa pentru o casa, reprezentand a 15-a editie a tragului imobiliar tIMon, este deschis la World Trade Center Bucuresti , intre orele 10.00 si 19.00, pana duminica, 6 decembrie 2009.
Dubai World, o megacorporatie cu activitati in constructii faraonice si investitii imobiliare in intreaga lume, a cerut o pasuire de 6 luni a datoriilor care se ridicau la astronomica cifra de 59 de miliarde de dolari.
Duster, prezentat de World Records Academy drept cel mai accesibil SUV din lume, va putea fi achizitionat in Romania la preturi cuprinse intre 10.500 de euro si 15.600 de euro, cu TVA inclus, in functie de versiune si dotari.
Consumatorii de Coca-Cola au sansa de a castiga aproximativ 40.000 de mingi de fotbal Adisas, 56 de LCD-uri Sony si 5 excursii pentru 2 persoane la finala Campionatului FIFA World Cup 2010 din Johannesburg Africa de Sud ce va avea loc in data de 11 Iulie 2010.
Pirelli, companie care detine 24 de unitati de productie in 12 tari, printre care si Romania (doua fabrici, ambele la Slatina), este din nou lider mondial anual, a patra oara consecutiv, in zona Piese Auto si Anvelope a indicilor Dow Jones Sustainability Europe si Dow Jones Sustainability World, au anuntat, in 9 septembrie, SAM si Dow Jones Indexes, care evalueaza activitatile marilor producatori la nivel mondial in functie de o multime de criterii cu caracter tehnic, ecologic, social, de management al riscurilor si de eficienta energetica.
Artere comerciale din orase aflate in centrul si estul Europei care s-au plasat inaintea Bulevardului Magheru sunt, in ordine, din Moscova (locul 15), Praga (locul 27), Budapesta (locul 37) si Varsovia (locul 40), potrivit raportului Main Streets Across The World 2010.
Pe site-ul www.dw-world.de a aparut articolul "Care este problema Romaniei, in viziunea Stratfor" (Autor: Vlad Mixich.Redactor: Ovidiu Suciu), pe care il puteti citi in continuare.
• Co-fondator al fundatiei caritabile World Childhood Foundation; • Centrul Global de Cercetare si Dezvoltare cu peste 100 de oameni de stiinta la Dublin si un modern Institut de cercetare a pielii, la Stockholm;
conceptul Vertrek, inlocuitorul lui Kuga, Escape, Focus Electric, C-Max HEV, C-MAX Energie, Transit Connect Electric, Ranger Wildtrak pick-up, Mondeo ECOnetic, Metal Ka si Fiesta RS World Rally Car.
Revenirea economica va fi mai lenta in unele state din Europa emergenta care au inregistrat boom-uri interne nesustenabile, precum Romania, potrivit raportului World Economic Outlook, publicat de Fondul Monetar International (FMI).
In ochii FMI Romania va avea la anul cel mai puternic avans economic din Europa emergenta, de 3,5% Fondul Monetar International (FMI) mizeaza in continuare pe o crestere de 3,5% a economiei romanesti anul viitor, cea mai mare din randul economiilor europene emergente, in versiunea din septembrie a raportului World Economic Outlook (WEO), cu toate ca alte institutii si banci au coborat deja sau au indicat ca vor reduce prognoza.
Shanghai Group a construit unele din cele mai impresionante lucrari de infrastructura din China, cum ar fi Podul peste Marea Chinei de Est (unul din cele 3 cele mai lungi poduri din lume), Centrul Financiar Shanghai World, dar si Centrul Baltic Pearl, la St.
google-analytics.com