Cautare

297 de rezultate pentru "world" (3.28 secunde)
La inceputul lunii aprilie a anului trecut, Magic World Developments, compania care controleaza si opereaza parcul de distractii Divertiland, anunta ca va deschide, la 1 iulie 2011, cel mai mare parc de distractii din Europa de Sud-Est.
Magic World Developments, compania care controleaza si opereaza parcul de distractii Divertiland, a anuntat, pe pagina de Facebook a proiectului, ca parcul acvatic "La Plaja", va fi inaugurat vineri, 10 august.
http://wwf.ro/bearbrother Despre WWF (World Wide Fund for Nature) Infiintata in anul 1961, WWF este una dintre cele mai importante organizatii internationale care deruleaza proiecte pentru conservarea naturii, in peste 100 de tari.
EcoSport a fost dezvoltat in Brazilia, iar prima generatie a fost lansata in 2003, in timp ce in 2012 a fost lansata a doua generatie, adusa in premiera europeana la Salonul Auto de la Paris si prezentata ca un world car, o masina pe care Ford vrea sa o vanda in toata lumea.
A scris pentru Mediafax, Pro Cinema, Unica, Femeia, Femeia de Azi, Sanatatea de Azi, Mami, Mamica de Azi, Bucataria de Azi, World Class, pentru diversi alti clienti si site-uri corporate.
Cele doua surori voluptoase si-au facut debutul in motorsport atunci cand au participat la Camping World Truck Series unde, au ocupat locurile 26 si 30.
3×3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball 2013 este parte din circuitul european 3×3 EuroTour si din cel mondial 3×3 World Tour.
Laureus World Sports Awards/Sportiva anului Gabriela Szabo (n. 14 noiembrie 1975, Bistrita) este o atleta din Romania de talie mondiala, actualmente retrasa din activitatea sportiva.
eram foarte bun cu mingea, dar nu reactionam si ma opream. - Despre meciul cu Suedia, de la World Cup 1994 (SUA):
Hagi a jucat pentru nationala Romaniei la 3 campionate mondiale - in 1990, 1994 (unde a fost numit in World Cup All-Star Team) si 1998, cat si in 3 campionate europene - in 1984, 1996 si 2000.
Prima participare a unei romance si primul podium la cea de-a a XV-a editie a North Pole Marathon 2017, cel mai nordic maraton din lume, recunoscut de Guinness World Records!
World Class Romania, Divertiland. Franciza Legion Run in Romania este detinuta de catre Pandorra Story Style, agentie de campanii integrate si evenimente, unde povestile devin proiecte pline de creativitate, entuziasm si dedicare.
Anuntul a fost facut la Hong Kong, in cadrul ITU Telecom World 2006, o conventie importanta pentru industria de telecomunicatii.
Blizzard a anuntat ca The Burning Crusade, primul expansion al MMORPG-ului de succes World of Warcraft, s-a vandut in mai mult de 3,5 milioane de copii, in prima luna dupa lansare.
PrePay Music ofera 150 de SMS-uri nationale gratuite si 2 MB de trafic la fiecare reincarcare cu minimum 7 euro in termen de 30 de zile, reduceri de 50% in Orange World pe wap, precum si acces la Music TV si Music Radio.
Astfel, in cadrul conferintei "World Wide Developers Conference" care se desfasoara la San Francisco zilele acestea, Apple a lanast o versiune beta a browser-ului Safari pentru Windows.
Daca treci peste faptul ca te obisnuiesti destul de greu cu Pirates of the Burning Sea, jocul îti ofera unele dintre cele mai mari satisfactii ale unui RPG (role-playing game) pe internet. Pirates of the Burning Sea nu este un World of Warcraft pe mari.
Noul model Samsung va fi prezentat saptamana viitoare la expozitia Mobile World Congress din Barcelona, potrivit Yahoo News. Compania Samsung nu a anuntat o data a lansarii pe piata, nici pretul noului telefon.
90 dolari, in timp ce un mouse "tunat" dupa World of Warcraft poate fi si mai scump, de vreme ce are "accesorii" de schimb - luminite si tot felul de astfel de "dracii"…
Persoanele de varsta a treia sunt categoria cu cea mai importanta rata de progres in ceea ce priveste utilizarea internetului, acestea reprezentand viitorul mediului on line, arata un studiu prezentat la Madrid, in cadrul congresului World Wide Web, informeaza AFP.
google-analytics.com