Cautare

297 de rezultate pentru "world" (3.94 secunde)
Bineinteles, nu este uitata nici cercetarea, avandu-se in vedere promovarea infrastructurilor de cercetare world class, preum si promovarea mobilitatii cercetatorilor, pe modelul brain circulation.
Nu este nici o deosebire intre acest debitor si, de exemplu, Petrom, Sidex, Contransimex, Oltchim, World Trade Center“, a declarat intr-un comunicat presedintele AVAS, Mircea Ursache.
Cheltuielile totale IT&C din Romania au crescut in ultimii patru ani cu o rata medie anuala de 18,8%, fiind estimate in acest an la 1,9 miliarde de dolari, reiese dintr-un studiu realizat de Global Insight pentru World Information Technology and Services Alliance.
Un alt proiect pe termen scurt al autoritatilor romane din turism prevede stabilirea unei relatii contractuale cu WTTC (World Tourism and Travel Council).
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va contribui la constituirea capitalului social initial al Fondului “Proprietatea“ cu actiuni detinute la peste 80 de societati comerciale rentabile din portofoliul sau, printre care se numara Societatea Nationala de Petrol si Gaze Petrogaz Bucuresti SA, SC World Trade Center SA, SC Alro Slatina SA.
Oferta bogata de case in ansambluri rezidentiale sau apartamente in blocuri noi la Targul privat de vile de la World Trade Center care s-a incheiat recent.
Piata turistica din Romania va inregistra, in intervalul 2007-2016, o rata anuala de crestere de 7,9%, ocupand locul patru intr-un top mondial realizat de World Travel and Tourism Council (WTTC), dupa Muntenegru, China si India, anunta Reuters.
Posesorii de card de credit FIFA World CupTM 2006, dedicat Campionatului Mondial de Fotbal din Germania 2006, care efectueaza, intre 1 aprilie - 31 mai 2006, plati cu cardul la comercianti in valoare cumulata de cel putin 500 RON pot castiga o plasma TV, echipament sportiv plus un card cu 1.500 de euro.
Potrivit unui raport al World Wide Fund (WWF), in 2000 Romania, Bulgaria, Ucraina si Moldova au cazut de acord asupra largirii albiei Dunarii pentru a preveni posibile inundatii provocate de fluviu.
La World Trade Center Plaza - Hotel Sofitel, a avut loc, in perioada 26-28 mai, cea de a cincia editie a Festivalului Inghetatei si Ciocolatei, o adevarata campanie publicitara a producatorilor autohtoni, dar si a importatorilor si distribuitorilor de inghetata, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, prafuri de inghetata si ingrediente, cofetarii, vesela speciala de inghetata si ciocolata.
Au fost gasite astfel 5100 sepci din fas inscriptionate Real Madrid, AC Milan, Juventus, Chelsea, Internationale si Barcelona si 870 mingi de fotbal din piele, inscriptionate Fifa World Cup Germany 2006.
Pentru a va face o idee in legatura cu popularitatea in crestere a acestui tip de jocuri, ganditi-va numai ca titluri precum "Darfur is Dying", in care protagonistii trebuie sa faca fata razboiului civil de 20 de ani din Sudan, sau Food Force (nascut sub egida World Food Program din cadrul Nationilor Unite).
Telefonul va avea preinstalate jocuri, tonuri de apel si melodii din Orange World si este insotit de un card de memorie de 2GB, un modem HSDPA USB Option Icon II si de o cartela cu 100 de euro credit.
Cupra se bazeaza pe experienta acumulata de Seat în WTCC (World Touring Car Championship). A fost construit de aceeasi echipa care a pregatit masinile Seat Leon pentru WTCC, fiind, practic, versiunea de strada a autoturismelor care au impresionat în acest campionat în ultimul an.
Cupra se bazeaza pe experienta acumulata de Seat în WTCC (World Touring Car Championship). A fost construit de aceeasi echipa care a pregatit masinile Seat Leon pentru WTCC, fiind, practic, versiunea de strada a autoturismelor care au impresionat în acest campionat în ultimul an.
Numarul turistilor straini care vor vizita Rom‰nia in acest an ar putea creste cu circa 22% fata de anul trecut, c‰nd au sosit in tara noastra peste 1,7 milioane de turisti, potrivit unui studiu realizat de World Travel & Tourism Council (WTTC) si publicat de compania Peacock Hotels.
Astazi, la World Trade Plaza, s-a deschis a sasea editie a International Broadband Communications Conference (IBCC) - "The 3rd Wave".
La targul organizat la World Trade Center Bucuresti in perioada 19-23 martie vor fi expuse 70 de proiecte rezidentiale."In cadrul expozitiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investitie de peste patru miliarde euro, insumand aproximativ 22.000 de unitati locative in Bucuresti, Brasov, Sinaia, Busteni, Bran, Iasi, Bacau, Ploiesti, Constanta, Costinesti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia si Sunny Beach (Bulgaria), Spania si Brazilia.
Banca Mondiala anunta inceperea inscrierilor pentru o noua serie a programului "The World Bank Young Professionals Program", prin care institutia financiara internationala recruteaza tineri profesionisti din toate tarile membre printre care si Romania.
WWOOF (Oportunitati din Lumea Intreaga la Ferme Ecologice / World Wide Opportunities on Organic Farms) este o retea internationala de ferme ecologice care ofera oamenilor posibilitatea de a voluntaria la ferme si de a trai o experienta unica lucrand, discutand despre agricultura ecologica si explorand viata la sat.
google-analytics.com