Cautare

297 de rezultate pentru "world" (4.83 secunde)
Inspire Group, Rotary, Rotaract, Fundatia Dignitas, Succes pentru Romania, Medierenet, Juridice.ro, Art Out, QS World Grad School Tour, Clubul Roman pentru Relatii Externe, Diplomatie si Afaceri Europene (CRREDAE), Clubul pentru Romania, Softbinator, Association des États Généraux des Étudiants de l`Europe (AEGEE), Uniunea Studentilor din Romania (USR), Group of the European Youth for Change (GEYC), Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Federatia Asociatiilor de Basarabeni din Romania (FAB), Consiliul Tineretului din Romania (CTR), Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR), Asociatia Alumni Lumina, Campadillo, International Association for the Exchange of Students for Technical Experience (IAESTE), Techsylvania, Gala Studentilor Originari din Republica Moldova (GSORM), Jeunes Moldaves, Educativa, Asociatia Federalistilor Europeni din Romania (AFER), Federatia Share Cluj-Napoca, JCI Cluj, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), Asociatia Studentilor la Istorie Dacia”, European Law Students' Association (ELSA Romania).
www.world-estetica.ro informeaza: Cancerul mamar este cancerul invaziv cel mai frecvent intalnit la femei in intreaga lume, iar numarul de cazuri diagnosticate este in crestere.
Adica, in momentul de fata, exista 65 de articole in cel mai prestigios sistem de indexare stiintifica (World of Science), care au in titlu sau in rezumat cuvantul telocite.
Pentru a intelege mai bine aceste asertiuni, AJ Vincens face trimitere la un numar din iunie 1993 al tabloidului Weekly World News, care are pe coperta o fotografie cu Hilary Clinton, tinand in brate un bebelus gol, cu capul foarte mare.
Exportul pisicilor domestice era ilegal in Egipt, conform Wild Cats of the World, o carte scrisa de Mel si fiona Sunquist, care explica de ce ele nu apar in izvoarele istorice ale altor civilizatii pana la mii de ani dupa aparitia lor in Egipt.
Proiectul face parte din programul Investitie in Mediul Rural, al Fundatiei Vodafone Romania si este derulat in parteneriat cu Fundatia World Vision Romania.
Elvetia ocupa abia locul 10 in clasamentul global potrivit datelor World's Top Exports pe 2016. Cel mai mare producator de ciocolata din lume este Mars (afaceri de 18 mld.
Membru cu drepturi depline a Asociatiei Medicale Romane ( A.M.R.), a International Ozone Associations (I.O.A.) , Federatiei Internationale de Oxigen - Ozono - Terapie ( F.I.O.O.T.), World Federation of Ozone Therapy (W.F.O.T.) si a Societatii Europene de Ozono Terapie (S.E.O.T.) .
Cel mai puternic serviciu secret din lume, CIA, a publicat pe 19 iunie informatiile esentiale pentru Romania, pe site-ul propriu, la rubrica "The World Factbook".
În 1993, un vehicul-capcana a explodat la World Trade Centre, New York, la o luna dupa învestirea lui Bill Clinton, în timp ce atentatele de la 11 septembrie au fost comise la mai putin de un an de la venirea la putere a lui George W.
La varsta de 10 ani, isi incepe cariera de actrita in serialul Another World. La varsta de 11 ani, a jucat in primul ei film, un remake al filmului The Parent Trap, interpretandu-le pe cele 2 surori gemene.
Asian Development Bank, CalPERS, Council of the European Union, EBRD, European Commission, European Investment Bank , Inter-American Development Bank , Japan Bank for International Cooperation, JETRO, United Nations , World Bank/IMF-(FMI).
Pe siteul www.dw-world.de a aparut articolul cu titlul "Inginerie politica" (autor: Horatiu Pepine; redactor: Ovidiu Suciu), pe care il puteti citi in continuare.
De asemenea, Dan Mogos este director al fundatiilor Help for All, United World si Mogos Med. Vicepresedintele liberal al CJ Dolj detine o vila la Ranca, are un cont bancar de 5.000 de euro si venituri de 49.002 lei.
Dw-world.de informeaza: Romania fara metafizica (autor: Horatiu Pepine; redactor: Alina Kuhnel). Multi comentatori se arata dezamagiti de calitatea depeselor dezvaluite de WikiLeaks:
Deutsche-welle-world informeaza: Cine este deranjat de o Romanie a regiunilor? (Autor: Vlad Mixich; Redactor: Petre M. Iancu). Proiectul de revizuire a Constitutiei a fost finalizat si echipa presedintelui Traian Basescu trebuie sa se pregateasca de razboi.
Reamintim ca Osama bin Laden a organizat atacul terorist de la World Trade Center, din 11 septembrie 2001, iar Statele Unite l-au vanat in Afganistan si Pakistan timp de zece ani.
- World Economic Forum - Indicele Competitivitatii: 13 locuri pierdute in doi ani. - Banca Mondiala - Doing Business: 25 de locuri pierdute in trei ani.
Un sfert dintre copiii intervievati in cadrul unui studiu realizat in mediul rural de World Vision Romania anul trecut au afirmat ca sunt obositi pentru ca au trebuit sa munceasca in gospodarie inainte sau dupa programul de scoala.
Un lant demn de Guinness World Records; de fapt, nici nu m-as mira daca performanta conationalilor nostri ar fi inscrisa, la un moment dat, in celebra Cartea Recordurilor.
google-analytics.com