ECSIF PROPERTIES a vandut, recent, unui fond de investitii din Asia, proiectul BLACK PEARL din Mamaia, pentru suma de 550.000 de euro. Fondul de investitii asiatic a achizitionat un teren de 442 mp pe malul lacului Siutghiol din Mamaia, proiectul constructiei si certificatul de urbanism pentru a reproduce, la o scara mai mica, celebrul Hotel Burj Al Arab din Dubai. Boutique Hotel va avea, pe 8 nivele, 17 apartamente de lux cu vedere la mare sau la lacul Siutghiol.
Organizarea anuala a cursei de Formula 1 pe apa, Class One Romanian Grand Prix, care face parte din prestigioasa competitie mondiala Class One World Powerboat Championship, aduce pe malurile lacului Siutghiol unii dintre cei mai bogati oameni ai planetei, ceea ce a determinat lansarea unor ambitioase proiecte investitionale intr-un nou pol al luxului in Romania.
Constructia Boutique Hotel, care se va situa in apropierea hotelurilor Rex si Scandinavia si care va revolutiona linia arhitectonica a zonei, va incepe anul viitor.
,,In pofida crizei financiare, luxul ramane o investitie sigura si atractiva in Romania, iar terenurile in centrul Statiunii Mamaia sunt bine cotate si vanate de investitori imobiliari. In consecinta, ECSIF PROPERTIES mai are pentru vanzare doar o singura parcela de teren in aceeasi zona care isi va gasi curand cumparator printre cei care ii cunosc potentialul", a declarat Dan Hizanu - Real Estate Managing Partner in cadrul ECSIF PROPERTIES.