Cautare

5721 de rezultate pentru "vointa ion creanga jud neamt" (4.26 secunde)
Sabaoani, Neamt Pe 31 august 2017, ora 22.25, doamna C.M. a vazut de la domiciliul ei, din Sabaoani, jud.Neamt, timp de mai putin de un minut, spre nord, o formatiune de lumini roz, in forma literei C cu deschiderea in jos si spre est.
ION de 37 de ani din jud. ... Calina de 79 de ani din jud. ... Ion si 0,86 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru W.
Timofte a fost, din 1990, presedinte al CFSN si CPUN Roman, Neamt, iar in perioada 1990 - 2000 a fost senator PDSR. ... Alexandru-Radu Timofte s-a nascut la data de 7 Aprilie 1949, in comuna Horia, din judetul Neamt.
Senatorul Ion Toma suspendat din partid pentru un an si propus pentru excludere.
Au o mentalitate de invingator, cauta sa-si impuna vointa si nu se dau batuti in fata capriciilor sortii. ... Cei ale caror prenume incep cu D sunt oameni cu o mare vointa, organizati si tenace. ... Oamenii de tip O au vointa, convingeri puternice, scopuri clare si simtul datoriei dezvoltat.
Si nu in ultimul rand, de constiinta legitimitatii uriase cu care esti motivat, tu, Crin Antonescu, sa ne reprezinti si sa convingi ca dreptatea e de partea noastra si nimeni nu poate anula vointa nationala. ... USL are o mare legitimitate, reprezinta peste 60% din vointa nationala.
RAPID - VOINTA SIBIU 3 - 0 Formatia Rapid a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Vointa Sibiu, intr-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, in care oaspetii au evoluat in inferioritate numerica din minutul 58. ... Vointa Sibiu:
Mituri pentru renuntarea la fumat E nevoie de vointa ca sa te lasi de fumat! ... Vointa este un instrument psihic de ajutor pe perioade scurte de timp. Vointa ne poate aduce in decizia de a stinge ultima tigara, dar este insuficienta pentru a ne mentine in statutul de nefumatori.
SIMONA, de 32 de ani, din Bucuresti, S. GEORGIANA, de 17 ani, din jud. ... ELENA de 22 ani, din jud. ... Ion Brezoianu din sectorul 1.
Ion Mihalache, sector 1, o persoana de sex barbatesc ce avea un comportament suspect. ... AUREL de 21 de ani din jud. ... Gabriela de 19 ani din Jud.
si al Serviciului Criminalistic din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, au efectuat 8 perchezitii domiciliare la adrese din Bucuresti si jud. ... Ion de 47 de ani, din jud.
La data de 14.06.2010, in jurul orei 12:00, a observat o femeie de 35 de ani, din jud. ... Ion Manolescu, sector 6, pe care l-a blocat intre etaje 4 si 5, si, dupa ce i-a spus sa se intoarca cu spatele, a inceput sa se masturbeze;
A creat, impreuna cu Victor Ion Popa, H. ... A creat, impreuna cu Victor Ion Popa, H. ... • Esenta societatii este vointa sociala. • Vointa sociala depune ca manifestari de viata:
Turul spa-ului a impresionat candidatul ARD al Colegiului 4 Roman - Ion Creanga, Elena Udrea apreciind ca investitia realizata de Elena Nusa Chiriac a condus la crearea unei veritabile oaze de relaxare pentru romascani si nu numai.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Presedintele Traian Basescu s-a deplasat, sambata, in judetul Neamt, in satul Rotunda, din comuna Doljesti, localitate grav afectata de inundatiile produse la sfarsitul lunii iulie.
"Colegii de la Neamt sunt bucurosi ca pot sa aiba o astfel de tinta, foarte vulnerabila, in aceasta campanie", a comentat Geoana.
Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, duminica, la Piatra Neamt, ca renunta la functia de vicepresedinte al Senatului, motivand ca incepe campania electorala si ca nu ar avea timp sa se ocupe si de aceasta si de atributiile din Parlament.
O respectam pe doamna Basescu pe care tu nu ai respectat-o niciodata", a declarat Norica Nicolai, duminica, la Piatra Neamt, la mitingul electoral la care a participat si candidatul PNL la Presedintie, Crin Antonescu.
Deputatul PSD de Neamt, Ioan Munteanu, a declarat, miercuri, ca ar avea majoritatea voturilor din grupul parlamentar social-democrat de la Camera pentru a putea deveni liderul acestuia.
google-analytics.com