REALITATEA.NET: LIGA 1: Rapid si Vaslui si-au batut rau adversarele de Paste
Cu moralul ridicat dupa remiza obtinuta de CFR la Ploiesti si cu amenintarea Stelei, victorioasa la Galati, FC Vaslui si Rapid nu si-au menajat adversarele si au obtinut victoriii la scor de neprezentare.

RAPID - VOINTA SIBIU 3 - 0

Formatia Rapid a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Vointa Sibiu, intr-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, in care oaspetii au evoluat in inferioritate numerica din minutul 58.
Golurile au fost marcate de Surdu ‘6, Herea ‘60 (penalti) si Deac ‘69.
1-0: Grigore suteaza, mingea este respinsa inapoi de portarul Miron si ajunge apoi la Surdu, care inscrie din sase metri;
2-0: Ovidiu Herea transforma un penalti acordat de centralul Robert Dumitru pentru un hent in careu al lui Andrei Tanc, care respinge cu mana de pe linia portii, la un sut al lui Deac. Jucatorul Vointei Sibiu este eliminat dupa faza respectiva.
3-0: Deac primeste o pasa de la Bozovici si inscrie cu un sut la coltul lung, de la 12 metri lateral dreapta.
Rapid: Coman - Rui Duarte, Burca, Oros, Bozovici - Grigore (Sotelo ‘77), Alexa (Pavlovici ‘81), Grigorie - Deac, Herea, Surdu (Sburlea ‘64). Antrenor: Razvan Lucescu.
Vointa Sibiu: Miron - Maghici, Bar, Apostol, Tanc - Nicola - Postolache (Miclea ‘77), Beza (Bunea ‘71), Dalbea, I. Popa (Tatar ‘65) - Lukanovici. Antrenor: Alexandru Pelici.
Cartonase galbene: Surdu ‘35, Rui Duarte ‘53 / Tanc ‘26, Bar ‘39
Cartonas rosu: Tanc ‘58
Arbitri: Robert Dumitru (central) - Iulian Radu, Eduard Ungureanu (asistenti)
La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, intre care si 20 de fani ai Vointei Sibiu. In tribuna s-a aflat si antrenorul echipei Dinamo, Dario Bonetti.
Galeria Rapidului a afisat un banner cu mesajul: "Bozo si Pancu pentru Rapid sunt ca Raul si Casillas pentru Real Madrid". De asemenea, fanii au scandat in mai multe randuri injurii la adresa presedintelui LPF, Dumitru Dragomir.

VASLUI - MIOVENI 3-0

Formatia FC Vaslui a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa CS Mioveni, intr-un meci contand pentru etapa a XXVI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Wesley ‘18 (penalti), ‘80 si Raul Costin ‘65.
In minutul 16, Claudiu Ionescu a ratat un penalti pentru Vointa Sibiu, acordat pentru un fault al lui Gladstone asupra lui Ayza.
1-0: Wesley a transformat un penalti acordat pentru o cadere in careu a lui Yerro Bello.
2-0: Raul Costin a marcat cu un sut de la circa 20 de metri.
3-0: Wesley a inscris cu un sut la coltul lung de la aproximativ 15 metri.
FC Vaslui: Borjan - Milanov, Papp, M. Constantin, Paito - Ad. Gheorghiu (Sanmartean ), N‘Doye (R. Costin ‘22), Gladstone (Stanciu ‘75), Wesley - Temwanjera, Bello. Antrenor: Augusto Inacio
CS Mioveni: Cobrea - E. Craciun, Stoica (Barbu ‘80), M. Olteanu, I. Baicu - G. Enache, Naidin, C. Nastasie, Cosereanu - Ayza, Cl. Ionescu (Nila ‘19 - Voicu ‘79). Antrenor: Marian Pana
Cartonase galbene: Gladstone ‘15, Gheorghiu ‘58, Costin ‘70 / Craciun ‘64, Naidin ‘82, Enache ‘87
Meciul a fost arbitrat de o brigada avandu-l la centru pe Catalin Botas.