ziarulderoman.ro: Elena Udrea, impresionata de serviciile Velvet Beauty & Spa

Joi seara, Elena Udrea a participat la prezentarea serviciilor Velvet Beauty & Spa, la restaurantul Hotelului Roman, alaturi de primarul Laurentiu Dan Leoreanu. Turul spa-ului a impresionat candidatul ARD al Colegiului 4 Roman - Ion Creanga, Elena Udrea apreciind ca investitia realizata de Elena Nusa Chiriac a condus la crearea unei veritabile oaze de relaxare pentru romascani si nu numai.
"Este minunat sa vedem ce s-a putut realiza aici, cu multa vointa si determinare din partea Elenei Chiriac, proprietara a spa-ului, dar si cu sprijinul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, prin fonduri europene. Este un proiect care infrumuseteaza Romanul si sunt convinsa ca romascanii vor deveni clienti ai spa-ului Velvet. Eu am decis deja ca, atunci cand voi avea nevoie de relaxare, imi voi petrece aici timpul. O felicit pe Elena Chiriac pentru acest succes. Din nou, s-a dovedit ca omul sfinteste locul. De altfel, doamna Chiriac este in zodia Capricornului, deci imi este clar ca, daca isi doreste sa realizeze ceva, nu se lasa pana nu atinge acel obiectiv. Eu imi fac abonament astazi la acest spa, pentru ca are pretul redus cu 20% si vreau sa fiu prima care il achizitioneaza", a spus Elena Udrea.
"Este o investitie cu totul speciala. Nu m-am asteptat sa gasesc aici astfel de dotari si echipamente. Noi, cei din Roman, stim ca Elena Chiriac este un om de afaceri dinamic, implicat si meticulos. A realizat un lucru cu totul special si iata ca trebuie sa subliniez iar ceea ce spun mereu: de-a lungul timpului, omul este cel care conteaza. Salut aceasta colaborare, in cadrul acestui proiect de modernizare, dintre omul de afaceri romascan Elena Chiriac si Elena Udrea, ca fost ministru al dezvoltarii. Romanul are inca un motiv de mandrie acum", a opinat edilul.
Elena Chiriac a precizat ca investitia in Velvet Beauty & Spa se va amortiza in zece ani. "Oferim servicii ale unor branduri foarte mari, adaptate la preturi pentru nivelul financiar al Romanului", a mai spus managerul Elena Chiriac.