Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, duminica, la Piatra Neamt, ca renunta la functia de vicepresedinte al Senatului, motivand ca incepe campania electorala si ca nu ar avea timp sa se ocupe si de aceasta si de atributiile din Parlament. El a trimis o sageata ironica spre Basescu, spunand ca daca ar avea doua oi "ar fi distractiv" sa i le tunda Traian Basescu.
Antonescu a mai spus, intr-o conferinta de presa, ca nu vrea sa fie banuit ca foloseste logistica Senatului pentru a-si derula campania electorala la Presedintie.
"Voi renunta la functia de vicepresedinte al Senatului pentru ca nu vreau sa abuzez de aceasta functie si nici nu vreau sa folosesc resursele logistice ale Senatului in campanie", a afirmat Antonescu.
El a aratat ca nu va folosi nici masina pusa la dispozitie de Senat si ca nu va participa la nici o intrunire organizata din bani publici. El a spus, ironic, ca daca ar avea doua oi "ar fi distractiv" sa i le tunda Traian Basescu.
Presedintele PNL a adaugat ca va avea o campanie electorala de tip nou pentru ca nu vrea sa foloseasca practicile vechi ale candidatilor de pana acum.
Presedintele PNL a participat la Piatra Neamt la Conferinta judeteana de alegeri a PNL Neamt, fiind insotit de vicepresedintii PNL Teodor Melescanu, Varujan Vosganian si Romeo Stavarache.