Cautare

5721 de rezultate pentru "vointa ion creanga jud neamt" (4.25 secunde)
VASILE de 18 ani, ambii din jud. ... MIHAI de 26 de ani din jud. Vrancea, in timp ce ofereau spre vanzare la diferite persoane trei telefoane mobile, in parcarea unui complex comerciale din sectorul 6, reusind sa vand unul dintre telefoane unei persoane cu suma de 300 lei.
Cristian de 26 de ani din jud. ... Adrian de 33 de ani din jud. Dambovita, a condus un autoturism marca Skoda, pe sos.
LAURA de 24 de ani din jud. ... WAHAB de 50 de ani din jud. Ilfov, a fost indisponibilizata cantitatea de 266 Kg carne si produse din carne si a fost aplicata o sanctiune contraventionala conform H.G.9854/2005, in valoare de 10.000 lei.
MIHAI de 24 de ani din jud.Calarasi si S. SORIN de 36 de ani din jud. Ilfov, cunoscut cu antecedente penale.
Mures de 43 de ani din jud. ... Florin de 33 de ani din Jud. Calarasi, care avea asupra sa cantitatea de 100 petarde clasa a II-a si 10 artificii clasa I, fara a putea prezenta acte de provenienta.
Florin de 21 de ani, din jud. ... Nicolae de 26 de ani, din jud. Giurgiu, pasager in Dacia Logan, au fost accidentati usor, fiind indrumati de la spital, la domiciliu.
Toma de 54 de ani din jud. ... In noaptea de 08/09 februarie 2011, in jurul orei 23.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 10 Politie l-au prins in flagrant pe un minor de 15 ani din jud.
VICTOR de 52 de ani din jud. ... Dumitru de 44 de ani din jud. Timis, care se angajase regulamentar in traversarea strazii.
RUDOLF, de 35 de ani din jud. Ilfov, N.FLORIN, de 26 de ani din Bucuresti, S.GRIGORE de 54 de ani din jud.
La data de 28 aprilie 2011, lucratori din cadrul Biroului Investigatii Criminale - Sectia 13 Politie au identificat pe un minor de 15 ani din Jud. Braila, pe un minor de 13 ani din Bucuresti si pe un minor de 10 ani din Jud.
ALEXANDRU de 37 de ani din jud. ... ILEANA de 49 de ani din jud. Tulcea, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
DAVID de 44 de ani din jud.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat joi ca majoritatea parlamentara care se va forma dupa alegerile din 30 noiembrie trebuie sa guverneze, pentru ca Romania "nu este o tara bananiera in care pofta cuiva e mai puternica decat vointa poporului", si nu isi permite sa intre intr-o criza.
Inainte de toate, cine ii poate crede, oricat de ageamiu ar fi considerat, ca asa peste noapte, ca in basmele cu datul peste cap al Fetilor-Frumosi din Creanga si Ispirescu, s-au depolitizat prefectii si subprefectii, posesori a diverse carnete de partid pana ieri, alataieri?
Ion Iliescu vrea sa plece din PSD. ... "Cine a spus ca Ion Iliescu ar fi elementul vulnerabil sa judece singur daca prezenta lui Iliescu pe liste a fost cea care a daunat imaginii PSD in alegeri.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electorala”.
Continutul scrisorii adresata de Ion Iliescu celor trei lideri ai PSD a€“ Mircea Geoana, Adrian, Nastase, Miron Mitrea a€“ este catalogat de acestia ca unul constructiv.
Fostul subprefect de Dolj, Ion Groza, a castigat sambata alegerile pentru presedintia organizatiei PNL Craiova cu peste 90% din voturile exprimate. ... Favorit pentru fotoliul de presedinte al organizatiei a fost, ca si la alegerile trecute, fostul subprefect de Dolj, Ion Groza.
Scandarea numelui lui Ion Iliescu la Timisoara, pe 20 decembrie 1989, venea, astfel, din nevoia de schimbare a unei garnituri politice compromise in ochii opiniei publice, cu speranta ca valul reformelor din spatiul rasaritean ne va cuprinde si pe noi in mrejele sale.
Debusolati si exasperati, membrii de partid au trecut la o revolta cvasi-generala impotriva lui Ion Popescu si a oamenilor sai, dar si impotriva Elenei Udrea, care da in aceste zile proba de foc a carierei sale politice.
google-analytics.com