Cautare

348 de rezultate pentru "voicu" (2.87 secunde)
Acolo la poarta raiului era chiar Ion Voicu care canta la vioara. Si domnul Carabelaian m-a vazut si a zis:
Deja la Institutul de Fizica Atomica din Magurele, unde eram angajat, faceam parte dintr-un grup activ de cercetare, condus de domnul Voicu Lupei, acum academician.
Decizia l-a nemultumit insa pe ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, care a atras atentia ca Boureanu nu mai poate fi sanctionat pentru ca este suspendat din partid.
Presedintele PC, Dan Voicu-lescu, a anuntat ieri ca formatiunea pe care o conduce are "o mare rezerva" si se gandeste "foarte atent" daca mai poate colabora cu PD in actuala Coalitie, in contextul gestionarii evenimentelor din ultima vreme.
pe langa premierul Tariceanu au mai fost prezenti senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, deputatii Crin Antonescu, Varujan Vosganian si chiar Ioan Ghise, senatorul Teodor Stolojan, europarlamentarul Adrian Cioroianu, ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, moldoveanul de la Agricultura, Gheorghe Flutur, ministrii Mihai Voicu si Eugen Nicolaescu, dar si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, cunoscut microbistilor sub porecla de "Pinalti" si cel din Harsova, Ionel Chirita.
Agenda intalnirii, care a inceput ieri si se va termina maine, ii va aduce in fata alesilor locali liberali pe Ludovic Orban, presedintele LAL, vicepresedintele PNL, senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, consilierul judetean Victor Manea, vicepresedinte al LAL pe Regiunea a 2- a, Dan Motreanu, secretar general PNL, Mihai Voicu, ministru in Relatia cu Parlamentul, Ionel Chirita, primarul din Harsova si vicepresedinte LAL s.a.
Astfel, Mihai Voicu, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, a expus in cateva cuvinte rezolutia referitoare la necesitatea introducerii votului uninominal, masura care ar consolida democratia si ar intari controlul cetatenilor asupra alesilor locali.
senatorul social-democrat Ilie Sarbu, fost ministru al Agriculturii, deputatul UDMR Kelemen Hunor, senatorul PRM Eugen Mihaescu, senatorul PSD Mihail Popescu, fostul sef al SMG, deputatul PSD Catalin Voicu si Marius Petrescu, secretar de stat si presedinte al Agentiei Nationale de Control al Exporturilor Strategice si al Interzicerii Armelor Chimice.
Ana Birchall (secretar executiv PSD), Ecaterina Andronescu (fost ministru al Educatiei) si Madalin Voicu si-au depus candidatura pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Egalitate de sanse.
Senatorul Mihai Lupoi a declarat ca deputatul Mihai Voicu va avea birou alaturi de al sau, in Brazda lui Novac, iar deputatul Buzatu este asteptat sa-si ia lucrurile din biroul gazduit pana acum de sediul PNL.
Candidatii pe regiuni raman Cristian David pe zona Moldova, Teodor Melescanu pe zona Muntenia, Puiu Hasotti pe zona Dobrogea, Dan Radu Rusanu pe zona de vest, Teodor Atanasiu sau Eugen Nicolaescu pe zona Ardeal si Mihai Voicu pe zona Oltenia.
Ion Sasu, tot din PSD, detine o casa in Arges si un apartament in Bucuresti, liberalul Mihai Voicu o casa in Bucuresti, active financiare de aproximativ 1,2 miliarde de lei vechi si actiuni la mai multe banci si Societati de Investitii Financiare.
Cristian David pe zona Moldova, Teodor Melescanu pe zona Muntenia, Puiu Hasotti pe zona Dobrogea, Dan Radu Rusanu pe zona de vest, Teodor Atanasiu sau Eugen Nicolaescu pe zona Ardeal si Mihai Voicu pe zona Oltenia.
Printre cei care si-au anuntat intentia de a candida pentru o functie de vicepresedinte se numara Ludovic Orban, Crin Antonescu, Norica Nicolai, Mihai Ungureanu, Teodor Melescanu, Cristian David, Mihai Voicu, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Theodor Atanasiu si Varujan Vosganian.
Eugen Nicolaescu (centru), Varujan Vosganian (nord-est), Puiu Hasotti (sud-est), Marian Petrache (Bucuresti), Cornel Popa (nord-vest), Mihai Voicu (sud-vest) Adrian Miutescu (sud).
Solicitarea a fost facuta ieri catre managerul CEZ Romania, Jan Vesknra, care, insotit de Doru Voicu, director cu afacerile CEZ, si de Gabriel Negrila, directorul general al Electrica Oltenia, a avut o intalnire cu autoritatile judetene si municipale la prefectura.
Biroul Politic Central al PNL l-a mandatat ieri pe vicepresedintele Crin Antonescu sa conduca delegatia liberala la Palatul Cotroceni, premierul lipsind de la consultarile cu presedintele Traian Basescu pe tema referendumului pentru votul uninominal. Astfel, din delegatia liberala vor face parte si vicepresedintii Ludovic Orban, Teodor Melescanu, Mihai Voicu.
"De cand sunteti la conducerea SGG, am o stare de disconfort pe care nu am avut-o atunci cand in locul dumneavoastra era ministru Mihai Voicu.
La randul sau, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, sustine ca ministrii Justitiei si Administratiei si Internelor trebuie sa-si dea demisia de onoare.
Pe langa vocea premierului, se aud insa si tonalitatile mai zvelte ale vicepresedintilor PNL Mihai Voicu si Eugen Nicolaescu. Acestia au declarat ieri ca ministrii PD Vasile Blaga si Monica Macovei, care nu au semnat Ordonanta de Urgenta privind amanarea alegerilor pentru Parlamentul European, ar trebui demisi.
google-analytics.com