Cautare

348 de rezultate pentru "voicu" (3.02 secunde)
In timp ce oferirea unor posturi a ramas inca la nivel de barfa, ministrul pentru relatia cu parlamentul, deputatul Mihai Voicu, a declarat ca toti directorii care nu sunt functionari publici ar trebui sa inceapa sa-si faca bagajele, iar functionarii ar trebui sa fie ascultatori daca vor sa-si pastreze functiile.
Potrivit presedintelui conservatorilor, seful DNA a facut politie politica atunci cand, fara sa aiba calitatea, a cerut SRI, intr-o adresa, date privind telefoanele, aface-rile si legaturile personale ale liderului PC si ale fiicei sale Camelia Voicu-lescu.
Din partea PNL au fost prezenti vicepresedintele Mihai Voicu si secretarul general Dan Motreanu, iar din partea AP presedintele Consiliului National de Coordonare, Nicolae Atanasiu, secretarul general Vladu Maries si vicepresedintele Max Banus.
Angajatii TVR i-au ales, saptamana trecuta, pe realizatorii de televiziune Sorin Burtea si Marian Voicu drept reprezentanti ai salariatilor Televiziunii Romane in viitorul Consiliu de Administratie.
Ea a aratat ca va ramane la latitudinea Comitetului executiv national sa decida daca Victor Ponta si Vasile Dancu vor fi exclusi din PSD si a sustinut ca aceasta masura a fost ceruta "de mai multe voci" din organizatia PSD Bucuresti, intre care Doru Giugula, Madalin Voicu si Victor Stan.
Din birou fac parte insa numai 107 alesi locali.", a mai declarat Iulian Chirita la intrunirea de ieri de la Craiova a Ligii Alesilor Locali ai PNL, la care au mai participat ministrii Ludovic Orban, Cristian David, Adrian Iorgulescu, Mihai Voicu si secretarul general al PNL, Dan Motreanu.
Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Ana Birchall, declara saptamana trecuta ca in Comitetul Executiv al filialei au existat "mai multe voci" care au propus sanctionarea cu excluderea din partid a lui Victor Ponta si Vasile Dancu, ea nominalizandu-i pe Madalin Voicu, Doru Giugula si Victor Stan.
Alexandru Sassu (PSD), Vlad Alexandru Velcu (propus de Guvern), Anne Marie Rose Juganaru (PSD), Victor Socaciu (PSD), Razvan Barbato (PC), Dida Dragan (PNL), Radu Toma (PRM), Stanik Stefan Ioan (UDMR), Raico Cornea (din partea minoritatilor), pe Sorin Burtea (reprezentant al angajatilor SRTv) si Marian Voicu (reprezentant al angajatilor SRTv).
Potrivit unor surse prezente la intalnire, Puiu Hasotti este nemultumit de activitatea lui Tudor Chiuariu, ministru al Justitiei, a lui Cristian Adomnitei, ministrul Educatiei, Cristian David de la Interne si Mihai Voicu, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul.
Potrivit unor surse prezente la intalnire, Puiu Hasotti este nemultumit de activitatea lui Tudor Chiuariu, ministru al Justitiei, a lui Cristian Adomnitei, ministrul Educatiei, Cristian David de la Interne si Mihai Voicu, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul.
Presedintele Comisiei de cod electoral, liberalul Mihai Voicu, a avertizat ieri ca va cere dizolvarea acesteia in cazul in care, la sedinta de azi, parlamentarii nu vor adopta introducerea principiului votului in circumscriptii uninominale.
"Comisia a renuntat la o solutie care practic bloca avansarea legii catre Senat, si anume la introducerea in corpul legii a desemnarii colegiilor uninominale", a declarat, presedintele Comisiei de Cod electoral, deputatul PNL Mihai Voicu.
Reprezentantul PNL la discutii, Mihai Voicu, a declarat, la finalul negocierilor, ca, desi nu s-a ajuns la un consens asupra variantei de uninominal, sunt multe puncte in care exista o larga majoritate.
Membrii Comisiei au adoptat o mare parte a textului de lege, asa cum a fost el amendat de catre Mihai Voicu si Anghel Stanciu, pe marginea propunerii legislative pe care Guvernul si-a asumat raspunderea si asupra careia Curtea Constitutionala a avut obiectii.
Liberalul Mihai Voicu declarase inca de luni, ca parlamentarii PNL "voteaza cu placere introducerea votului uninominal la alegerea presedintilor de consilii judetene, dar intr-o lege separata de cea privind alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului".
Ludovic Orban a mentionat ca a fost formata si o delegatie de negociere cu liderii AP, care va fi formata din vicepresedintii Crin Antonescu si Mihai Voicu si secretarul general Dan Motreanu.
Mihai Voicu - jurist; 7. Vasile Moldovanu - inginer; 8. Mihaela Ariciu - economist; 9. Dan Lucian Georgescu - jurist;
Cat priveste situatia de la sectoarele 2, 3, 4 si 5, a caror conducere a fost dizolvata duminica de conducerea PNL, acestea vor fi coordonate de Cristian David, Eugen Nicolaescu, Catalin Micula si Mihai Voicu.
Dutu nu a fost chiar pe placul celor prezenti, un oarecare "nea Voicu" din sala acuzandu-l la scena deschisa de tradare, in timp ce moderatorul Dumitru Bocai a trebuit sa suporte mistocareala deputatului.
El a spus ca deputatul Anghel Stanciu, de la PSD, a venit in comisia parlamentara de cod electoral cu propunerea privind actualei formule de alocare a mandatelor, iar la ea au aderat apoi si alti parlamentari, precum Cristian Diaconescu (PSD), Bogdan Olteanu (PNL), Mihai Voicu (PNL), Marton Arpad (UDMR) si Sergiu Andon (PC).
google-analytics.com