Cautare

348 de rezultate pentru "voicu" (2.96 secunde)
academician Victor Voicu - ministru al Muncii, Protectiei Sociale si Familiei: Mariana Campeanu - ministru al Culturii, Patrimoniului si Identitatii Nationale:
Claudiu Doltu - Ministrul Finantelor si Economiei Andrei Marga - Ministrul Educatiei Teodor Melescanu - Ministrul Afacerilor Externe Corneliu Dobritoiu - Ministrul Apararii Nationale Mariana Campeanu - Ministrul Muncii si al Protectiei Sociale Eduard Hellvig - Ministrul Infrastructurii Nationale Victor Voicu - Ministrul Sanatatii Victor Paul Dobre - Ministrul Administratiei si Internelor Radu Catana - Ministrul Justitiei Aurelian Penescu - Ministrul Agriculturii Mircea Diaconu - Ministrul Culturii si Identitatii Nationale Prim-ministru:
Ca ministrul al Sanatatii este propus Victor Voicu, la Administratie si Interne - Victor Paul Dobre. Pentru Ministerul Justitiei propunerea liberalilor este Radu Catana.
In ciuda acestei situatii, Oprea a obtinut o victorie rasunatoare pe campul de lupta al intereselor de partid, dezarmandu-si rivalul, un alt general cu multe stele - Catalin Voicu.
Speram ca lucrurile vor evolua intr-un ritm bun", a declarat secretarul Camerei, liberalul Mihai Voicu, anunta NewsIn.
Aceasta propunere legislativa modifica Legea audiovizualului si a fost initiata de parlamentarii Raluca Turcan, Brandusa Novac (PD-L), Victor Socaciu, Madalin Voicu (PSD) si Cristian Topescu (PNL).
Victor Ponta, fost procuror care in calitate de coordonator al Biroului de combatere a spalarii banilor a facut pierdut dosarul Danei Nastase, Adrian Nastase cu deja celebrul dosar, Ecaterina Andronescu, unul dintre rectorii care isi pierd privilegiile, Marian Vanghelie, prietenul apropiat al lui Catalin Voicu, Robert Negoita si Nicolae Banicioiu, implicati intr-un caz neelucidat cu minore.Acestia sunt cei care pretind ca apara legea in Romania si ni se prezinta drept garanti ai statului de drept.
Vasilescu a dat exemplul lui Madalin Voicu si al lui Damian Draghici. Singurul care s-a impotrivit termenului de "tigan" a fost presedintele Comisiei pentru drepturile omului din Senat, Gyorgy Frunda (UDMR).
Conform surselor citate, in acelasi dosar ar urma sa fie audiat si senatorul PSD Catalin Voicu, in prezent arestat preventiv, transmite MEDIAFAX.
Pe de alta parte, reprezentanti ai opozitiei, cum ar fi presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, sau purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, au declarat ca demersul nu are prea multe sanse de reusita.
Intrebam in postari anterioare si in mesaje postate pe blogurile unor lideri liberali ca Mihai Voicu si Varujan Vosganian, cum iesim din acest cerc vicios.
In continuare, adresez opozitiei parlamentare urmatoare scrisoare deschisa, pe care am postat-o partial si pe blogul lui Mihai Voicu, mesaj fata de articolul lui referitor la situatia de azi din Parlament si intitulat:
In acest moment, partidele puterii PDL-UDMR-UNPR au 68 de parlamentari, in timp ce opozitia USL (PSD-PNL) aduna tot 68 de parlamentari, la care se adauga senatorul Catalin Voicu, aflat in arest.
Daca presedintele PNL Dolj, Mihai Voicu, a declarat ca nu comenteaza rezultatul sondajului, deoarece nu stie despre ce e vorba, liderul PSD Ion Prioteasa a spus ca rezultatele nu vor ramane definitive.
"Chiar nu ma preocupa deloc ce face doamna Basescu." • Mihai Voicu, purtator de cuvant PNL: "Nu ne pasioneaza deloc acest subiect.
Doar ca PSD nu poate conta pe votul senatorului Catalin Voicu, ocupat cu inchisoarea, si prin urmare diferenta dintre cele doua forte este practic de doua voturi.
De subliniat ca oricum o singura achizitie nu va fi suficienta pentru a avea majoritatea legala, de 69 de voturi, si asta pentru ca, desi in prezent PSD si PNL au, oficial, 68 de voturi, cele doua partide pot conta doar pe 67, unul fiind al senatorului Catalin Voicu, aflat in arest.
Scazand mandatul lui Catalin Voicu (PSD), care este arestat preventiv, USL se poate baza pe 67 de voturi. Surpriza a intervenit la votul motiunii simple indreptata impotriva ministrului de Externe, Teodor Baconschi.
In acelasi timp, PSD si PNL aveau impreuna 68 de senatori, insa Catalin Voicu se afla in arest, astfel ca se putea baza pe 67 de senatori, transmite MEDIAFAX.
S-a retras in favoarea lui Mircea Geoana, care nu era dorit de lider, dar era considerat mult mai vulnerabil (prin slabiciunile Vanghelie, Voicu, Vantu), decat un pusti imprevizibil si aproape necunoscut, care nu apucase sa aiba nici macar o fila in dosar (fie de Securitate, fie la DNA)!
google-analytics.com