Cautare

516 de rezultate pentru "uzina mecanica plopeni" (4.54 secunde)
Unii merg chiar mai departe, ofera jucarii copiilor chiar cind acestia devin adolescenti, iar cea dintii jucarie o constituie un autoturism, imaginindu-se pe sine, in urma cu multi ani, conducind o bijuterie mecanica atunci cind singura optiune putea fi cel mult o bicicleta sau o dacie jigarita.
Actuala masinarie politico-administrativa se poticneste si actuala mecanica a Constitutiei nu-i poate asigura functionarea. Ar fi cazul unui nou moment al adevarului, dupa destul de multele ratate pana acum, din decembrie 1989.
Cu chestia asta sunt si eu de acord, in primul rand pentru ca este mai mult decat evident ca aceasta initiativa a incurajat memorarea mecanica.
1990 - 1991 Absolvent al cursului de pregatire si formare a ofiterilor de politie, specialitatea politie rutiera - Centrul de Studii Postuniversitare Bucuresti 1988 Absolvent al Facultatii de Mecanica si Ingineria Proceselor Chimice - Institutul Politehnic Bucuresti
Un grup de studenti si profesori de la Facultatea de Mecanica Iasi au demarat un proiect prin care isi doresc sa realizeze un nou ARO.
Pe langa obiectivele economice care functioneaza pe langa fosta Uzina de Armament de la Sadu, Codrut Seres va vizita si Manastirea Lainici, unde maine se organizeaza ample manifestari religioase.
De asemenea, in cadrul intrevederii a fost abordat subiectul despre o posibila colaborare dintre uzina Lafarge si ONG World, pentru construirea de case pentru familiile nevoiase, proiect ce s-ar putea extinde pe raza intregului judet.
Daca Congresul va aproba proiectul acest lucru va insemna ca guvernul argentinian va cheltui 64 de milioane de dolari pentru o uzina care realizeaza o cifra de afaceri anuala de circa 50 de milioane de dolari.
Grupul Renault ar putea fi interesat sa preia uzina Daewoo Craiova, pentru a-si mari capacitatea de productie a modelului Logan in Romania, potrivit publicatiei „La Tribune“, preluata de Mediafax.
Ionut Popescu intra si el in conflict Un nou conflict asemanator cu cel legat de demisia Monei Musca se intrezareste in PNL, dupa ce ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, s-a opus acordarii de subventii indirecte pentru uzina „Tractorul“ Brasov prin intermediul ajutoarelor acordate fermierilor la cumpararea de tractoare.
Sindicalistii spera ca, dupa Sarbatorile Pascale, compania sa reia productia de motoare si cutii de viteza. In fosta uzina Daewoo s-a lucrat si in trei schimburi, in perioadele de vanzari record.
Uzina Dacia de la Mioveni a produs astazi autovehiculul cu numarul un milion. Automobilul cu numarul un milion este un Logan Preference 1.6 MPI, ce este destinat pietei din Romania.
Potrivit lui John Fleming, autovehiculele produse la uzina din Craiova nu vor fi exportate in SUA, ci vor fi destinate pietei europene.
Fluence este produs la uzina Oyak-Renault din Bursa (Turcia), in locul berlinei Megane II, pe aceeasi linie de productie.
Cat a investit Ford pana la aceasta data in uzina din Romania? K.M.: E important sa intelegem diferenta intre investit, in sensul de platit, si bani angajati, bani pe care Ford Motor Company i-a angajat pentru Craiova.
Crezusem ca uzina va prelua din mers un competitot ajuns atipic la cursuri. Nu s-a legat nimic. A sosit in cele din urma bursa de merit pe care mi-o prognosticase, in alb, doamna Savu.
In acest sens, ministrul Economiei si Comertului a amintit proiectele vizand Exploatarea Miniera Sarmasag, Uzina Electrica si cateva localitati salajene, care sunt nominalizate pentru a beneficia de sprijin pentru diverse lucrari de infrastructura.
"Totul e sub pamant, alimentat cu energie ca o uzina atomica. Nu am cuvinte potrivite sa descriu ce vad... Este prototipul a ceva.
"Pe raza municipiului Vulcan functioneaza doua unitati miniere, respectiv Paroseniul si Vulcanul, si o uzina de preparare a carbunelui, unde zilnic are loc cel putin un accident.
- Totul e sub pamant, alimentat cu energie ca o uzina atomica. Nu am cuvinte potrivite sa descriu ce vad. Este prototipul a ceva.
google-analytics.com