Cautare

589 de rezultate pentru "ungureanu" (4.31 secunde)
Fostul ministru de Externe Mihai Razvan Ungureanu a transmis o scrisoare Biroului Politic Central al PNL prin care anunta ca s-a autosuspendat din partid pentru a-si exercita mandatul la SECI.
Reprezentantul SECI al Romaniei la Viena este fostul ministru de Externe Mihai Razvan Ungureanu.
Mihai Razvan Ungureanu, directorul SIE - cu sustinerea PD-L. Ungureanu, fost liberal, detine atuuri pentru functia de presedinte si ar reprezenta asul din maneca lui Basescu pentru alegeri.
Ceva ce ar putea sugera existenta unui conflict latent, daca nu cumva chiar deschis, intre domnii George Maior, directorul SRI si Mihai-Razvan Ungureanu, directorul SIE.
Nominalizarea ministrilor PDL in cabinetul Ungureanu a creat tensiuni si discutii aprinse intre democrat liberali. ... Pentru a evita scandalul din PDL si compromiterea nominalizarii premierului Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc au impus lista ministrilor.
Premierul Ungureanu vrea ca programul legislativ al Guvernului sa poata fi pus in aplicare ‘fara ragaz‘ Premierul Mihai-Razvan Ungureanu si-a exprimat, joi, speranta ca relatia Guvernului cu Parlamentul sa fie coerenta, astfel incat actele normative promovate de Executiv sa poata fi puse in aplicare "fara ragaz", informeaza Palatul Victoria.Ungureanu a participat, joi, la o sedinta organizata de Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul (DRP) avand ca tema desfasurarea activitatilor din cadrul relatiilor dintre Guvern si Parlament.
Premierul Mihai Razvan Ungureanu pare sa fi echilibrat lupta politica, fiind primul personaj din tabara PDL aflat in topul increderii dupa mai 2010, cand guvernantii au taiat salariile si au crescut TVA. Fara un astfel de ‘balast" in spate, Ungureanu se bucura inca de un cec in alb.
"Tradator este Boc care cedeaza in fiecare zi cate ceva, santajat de UDMR" Finul lui Mircea Geoana, deputatul Florentin Gust, pare a nu se mai simti bine in PDL, partid in care si-a anuntat inscrierea in urma cu o aproape doua luni, si pune umarul alaturi de USL la daramarea guvernului Ungureanu.
"Mostenirea lui Mihai Razvan Ungureanu" Domnul prim-ministru Mihai Razvan Ungureanu, urmasul lui Emil Boc, a primit o mostenire foarte mare la inscaunarea sa in fruntea Guvernului.
Antonescu spune ca estimarea DeCe News privind votul a fost realista Presedintele PNL, Crin Antonescu a confirmat, vineri, intr-un interviu ca De Ce News a avut dreptate privind estimarile votului de la motiunea de cenzura, cand am informat cititorii de caderea Guvernului Ungureanu cu 238 de voturi.
Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic a publicat primul sondaj realizat dupa caderea guvernului Mihai Razvan Ungureanu, transmite Romania TV. Studiul releva ca 52% dintre romani considera caderea Guvernului Ungureanu un lucru bun si ca 67% dintre ei ar vota la alegerile parlamentare cu USL.
Chiar daca masura fusese propusa de presedintele Traian Basescu, iar premierul Ungureanu se declarase de acord, noul prim-ministru a fost cel care a luat decizia efectiva. ... MRU ramane popular Plecarea de la Palatul Victoria nu a afectat foarte mult increderea romanilor in fostul premier Mihai Razvan Ungureanu.
Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat ieri pentru Mediafax ca alegerile au aratat "un vot negativ la adresa clasei politice", prin faptul ca aproximativ 50% din alegatori nu au votat, precizand ca este momentul propice al analizelor responsabile la nivelul partidelor politice, inclusiv in PDL.
Pe de alta parte, analistul politic Cozmin Gusa de declarat intr-un interviu acordat agentiei NewsIn ca Vasile Blaga si cei care il sustin pe acesta nu vor accepta intrarea lui Mihai Razvan Ungureanu in PDL si propulsarea acestuia la varful partidului.
Ministrul Ungureanu dezminte afirmatiile din raport Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu a sustinut ieri o conferinta de presa, inainte de a pleca spre New York, la Consiliul de Securitate.
Rentierii au fost anuntati prin posta cu privire la data la care au fost programati sa vina sa-si primeasca (aceia care au depus dosarele de renta în 2007) sau sa-si vizeze carnetele de rentier (cei care si-au primit carnetele anii trecuti), a declarat Marinela Ungureanu, expert în cadrul Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj.
Rentierii au fost anuntati prin posta cu privire la data la care au fost programati sa vina sa-si primeasca (aceia care au depus dosarele de renta în 2007) sau sa-si vizeze carnetele de rentier (cei care si-au primit carnetele anii trecuti), a declarat Marinela Ungureanu, expert în cadrul Biroului Judetean de Renta Viagera Dolj.
Reprezentanul nostru este Ionut Ungureanu, solistul trupei Provincialii, ales in urma concursului jurizat, organizat de Amici della Musica, reprezentant exclusiv in Romania al brand-ului San Remo Music Awards.
Ministrul Afacerilor Externe, Razvan Mihai Ungureanu, prezent ieri la lucrarile comisiilor reunite ale Parlamentului pe probleme de politica externa, a precizat ca una dintre prioritatile sale o reprezinta politica de personal.
Premierul Mihai Razvan Ungureanu se afla la Palatul Cotroceni, cu mai multi ministri interimari. Anterior, cabinetul demis al lui Mihai Razvan Ungureanu a fost convocat la Palatul Victoria, la o sedinta informala. ... Guvernul Ungureanu a fost astfel demis.
google-analytics.com