Cautare

589 de rezultate pentru "ungureanu" (7.01 secunde)
Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca Mihai Razvan Ungureanu poate fi proiectat ca viitor premier dupa alegerile din noiembrie acest an sau ca un candidat independent la Presedintie in 2014. ... fata de Mihai Razvan Ungureanu, care va fi "mai clar conturata"
Declaratia Politica a lui Ion Stan sustinuta in Camera Deputatilor in ziua de 13 iunie 2012 Controversatele implicari ale fostului ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam Analistii evenimentelor vietii politice romanesti s-au intrecut, care mai de care, in comentarii privind desemnarea ca prim-ministru a fostului ministru de externe si, mai apoi, fost director al Serviciului de Informatii Externe.
Fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca un oras cu pretentii legitime, cum este Craiova, trebuie sa-si asume un profil economic real si nu doar unul care sa profite din cand in cand pe seama investitorilor straini.
Liberalii au amanat cu o zi luarea unei decizii in vederea inlocuirii lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia diplomatiei romane. ... Ii voi cere domnului Ungureanu sa asigure, provizoriu, conducerea MAE pana la numirea noului ministru.
Decizia privind stabilirea succesorului lui Ungureanu la sefia MAE a fost amanata de liberali, potrivit declaratiilor acestora, pentru saptamana viitoare.
PNL ia în calcul înlocuirea lui Mihai Razvan Ungureanu în deschiderea listei pentru PE cu Adrian Cioroianu, din cauza posibilei retrageri din cursa a fostului ministru de externe, si se gândeste la cooptarea Nadiei Comaneci, a lui Dan Bittman sau a lui Cristian Pârvulescu în postura de candidati.Surse de la vârful conducerii PNL au declarat ieri ca Tariceanu si membrii echipei de campanie electorala iau în calcul înlocuirea lui Mihai Razvan Ungureanu, care era locomotiva partidului pentru alegerile europarlamentare.
Acesta l-a inlocuit pe Ion Ungureanu, care s-a retras din legislativul local, precum si din toate functiile pe care le detinea in PNL, din motive de incompatibilitate.
Traian Radu Ungureanu s-a lepadat de Basescu. ... Acest punct de echilibru face din PD-L singura constructie politica stabila din Romania", a glasuit mieros Traian Radu Ungureanu dupa sedinta de sambata a Consiliului National de Coordonare al PDL.
Guvernul Ungureanu a depus juramantul la Cotroceni Premierul Mihai-Razvan Ungureanu si ministrii Cabinetului sau au depus juramantul de investitura in functii, joi seara, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. Primul care a depus juramantul a fost premierul Ungureanu, urmat de vicepriministrul Marko Bela.
Ungureanu s-a dus, acolo, nu pentru dialog, ci pentru o victorie. ... Ungureanu - comitand un gest impardonabil in aceasta meserie - s-a scapat, "s-a tradat" , trimitand destul de repede cateva sageti otravite spre Voiculescu.
Mihai Razvan Ungureanu, atac la adresa lui Victor Ponta Invitat, marti seara, la Realitatea TV, premierul Mihai Razvan Ungureanu s-a lansat intr-un atac dur si direct la adresa presedintelui PSD, Victor Ponta.
Cum se numeste si ce contine motiunea anti-Ungureanu USL va analiza in sedinta de marti a liderilor Uniunii textul motiunii de cenzura impotriva cabinetului Ungureanu.
CADE guvernul Ungureanu? Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
Mihai Razvan Ungureanu despre ofiterul acoperit: ... Efectul unor astfel de declaratii, devastator in lumea cooperarii dintre serviciile de informatii Presedintele Traian Basescu "greseste foarte tare" din punct de vedere politic, prin afirmatia referitoare la ofiterul acoperit aflat in cursa prezidentiala, declara la RFI prim-vicepresedintele PDL, Mihai Razvan Ungureanu.
Prioritatile guvernului Ungureanu pentru Capitala M6 si M7 de metrou, 62 km din autostrada Bucuresti-Ploiesti si centura feroviara, prioritati ale guvernului Ungureanu pentru Capitala Romania are un nou Guvern, dar si un nou program de guvernare.
Cum l-a hipnotizat MRU pe "necrutatorul" Gadea Prezent in emisiunea "Sinteza zilei", premierul Mihai Razvan Ungureanu l-a facut KO pe moderatorul Mihai Gadea.
Guvernul Ungureanu este legal investit Curtea Constitutionala (CC) a decis, miercuri, ca Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu este legal investit, respingand sesizarea USL. Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu a primit, pe 9 februarie, votul de investitura al Parlamentului, informeaza MEDIAFAX.
In plus, in competitie vor intra si Forta Civica a lui Mihai Razvan Ungureanu, dar si Partidul Miscarea Populara, a carui inscriere in Registrul partidelor urmeaza sa se finalizeze.
"Nu ne permitem pauze de respiratie pentru gimnastica politica" Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a declarat ieri ca mesajul transmis de comisarul european pentru extindere in Parlamentul European este ca ritmul reformelor trebuie mentinut si sustinut. ... (...) Guvernul in totalitate isi face treaba", a apreciat Ungureanu.
Ministrul demisionar de Externe Mihai Razvan Ungureanu intentioneaza sa candideze din partea PNL la alegerile pentru Parlamentul European, avand mari sanse sa fie desemnat cap de lista.
google-analytics.com