Mihaela Enache din Dambovita, mai exact din Tartasesti, participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
"Am adus la acest targ: suc cu lamaie, ghimbir si menta, dulceturi fara zahar (de coacaze negre, de nuci, de cirese amare). Mama mea, Eugenia, face in special dulceata de nuci si o mostenesc si eu", ne-a spus Mihaela Enache.
Tot la standul ei, mai gasiti la vanzare si: zmeurata - la 20 RON/ 550 ml, afinata - 20 RON, visinata - 20 RON, sirop de coacaze rosii, hribi marinati, galbiori marinati, salata de legume in sos de mustar - 12 RON, dulceata de zmeura - 15 RON, dulceata de cirese amare si de trandafiri - 20 RON, dulceata de cirese albe - 18 RON, dulceata de caise - 18 RON, gem de piersici si de nuci - 20 RON.
Mihaela Enache participa la targurile traditionale organizate la Muzeul Taranului Roman si la Agronomie.
"Imi place foarte mult targul organizat in curtea MTR! Nu mi-a placut sa-mi vand produsele in piata! Satisfactia mea e sa stau de vorba cu clientii. Astazi voi veni si cu socata", mai spune aceasta.
Intrebata cum a inceput aceasta afacere, Mihaela precizeaza: "Acum patru ani, sotul meu facea curatenie in beci. A gasit atat de multe borcanele preparate de mine, ca am scos o masa la poarta casei, cu toate produsele facute in casa: le-am etichetat si am scris pe ele numarul nostru de telefon. Atunci, in acel an, 2010, am inceput sa primim comenzi si am ajuns si la targurile traditionale".