Elisabeta Onu din Arges participa in acest week-end la targul de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
"Am adus la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman: turta dulce sub forma de figurine - intre 2 si 6 RON, turta dulce la pachet cu glazura de scortisoara si fondant cu vanilie - la 6 RON, dar si acadele! Turta dulce este sub forma de miei, oua, rate, cai si iepurasi. Acum se cauta cele cu tema pascala: miel, iepure si ou. Mai avem si ciocolata de casa - la 4 RON/ 100 de grame, nuga - la 5 RON, covrigi cu sare si mac - la 6 RON sirul, casuta cu figurine din turta dulce, de Paste - la 50 RON, acadele - la 4 RON", ne-a spus Elisabeta Onu.
Zilele acestea, gasiti produsele ei la targurile de la MTR si din Parcul Cismigiu.
"Sunt nemultumita ca se organizeaza targuri traditionale atat de des! Aceste targuri s-au transformat intr-o piata. Nu mai vii la targ, ci la piata! Ma deranjeaza ca sunt unii comercianti care iau marfa de la unii si o revand apoi la targuri, spunand ca e a lor. Oamenii ar trebui sa fie atenti la ce cumpara", a mai spus Elisabeta Onu.