Cautare

6982 de rezultate pentru "toti" (3.14 secunde)
Voia sa dea de pamant cu toti pesedistii, cu toti coruptii, cu toti reprezentantii sistemului ticalosit, dupa cum suna expresia folosita de el. Credeam ca in prima zi ii aduna pe toti si da cu napalm sau macar ca ii da afara in suturi din institutii.
fii credincios pana la moarte si iti voi da cununa vietii.Cat de mare este darul pacii spirituale a sufletului si darul pacii sociale in familie, in comunitate si in lume se poate intelege mai ales cand aceasta pace lipseste, cand pacea si bucuria sufletului sunt inlocuite cu tulburarea si cu depresia, cu cearta si cu violenta, cu razvratirea si ura, cu invrajbirea si ostilitatea, cand fiecare judeca pe toti ceilalti, fara a-si vedea propriile greseli.Astazi, cand creste violenta verbala si fizica in familie, in scoala, in societate si se inmultesc conflictele militare si terorismul in multe parti ale lumii, cand multi oameni, fiindca nu mai au pace si bucurie in suflet, cauta fericirea in alcoolism ori in consumul de droguri, iar altii ca sa scape de depresie si deznadejde se sinucid, activitatea educationala, pastorala si social-filantropica a Bisericii trebuie intensificata.
Deputatul PSD Ion Calin a declarat ca a fost in teren pentru a distribui ajutoare si, mai mult, toti parlamentarii PSD au facut acest lucru. ... Pot sa spun ca toti parlamentarii PSD de Dolj au fost in teren pentru ca absolut toti au vrut sa ajute.
Toti cei care cred in rolul major pe care serviciile publice il au in cadrul societatii noastre trebuie sa se gandeasca in permanenta la imbunatatirea acestora.
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... Mai toti politicienii nostri, da, sunt "profesori" - nu de gimnaziu, nu de liceu, ci profesori universitari.
Nu toti barbatii au puterea de a rupe stabilitatea relatiei, desi poate mai multi ar dori sa insele. Totusi nu trebuie sa caracterizam barbatii in termeni generali de comportament in care nu toti se inscriu. ... Totusi acest lucru nu este adevarat pentru toate femeile si pentru toti barbatii.
- Ca nu cantati toti odata, treaca-mearga. ... Dar cel putin cantati dracului toti aceeasi melodie! ... Mergeam intr-o zi pe langa spitalul de nebuni si toti din curte strigau : ... Un nebun mi-a bagat un deget in ochi si au inceput toti sa strige:14, 14, 14!
Sar tefelistii idioti si striga ca DNA e impartial si Kovesi se bate cu toti coruptii indiferent din ce partide fac parte! ... Dupa parerea ta, toti astia sunt mincinosi si, prin contrast, Kovesi e Alba ca Zapada.
Toti au autorizari inalte de acces la secrete. Toti sunt testati pentru droguri, sunt patrioti, au o vedere excelenta si cunostinte avansate de aviatie si aeronautica.
O viziune care ne spune ca noi toti apartinem de ceva mult mai mare decat noi insine, ca nu suntem - ca niciunul dintre noi - nu este singur.
Este o inestimabila resursa pentru toti profesionistii care lucreaza in domeniile sanatatii mentale, psihologiei, medicinii, in recuperarea din dependenta si in dezvoltare spirituala. ... Notiunea de inconstient colectiv inseamna ca toti avem acest gen de ganduri si de fantezii.
La ultima teza a dat o problema imposibil de facut in timpul alocat prin metoda standard, special pentru mine, chiar daca au avut de suferit toti colegii. ... raportul dintre povestile de care toti elevii au nevoie si ecuatiile matematice fara de care fizica nu exista.
Mi-am ales specializarea in timpul facultatii deja, cand toti colegii mei se duceau pe cate o sectie, sa vada cum e. ... Vedeti, tara noastra sufera mult la capitolul imagine si e normal sa apara intrebarea de ce m-am intors cand toti au plecat.
Nimeni nu mai stie cand si cine a proiectat sistemul de canalizare de pe strada Ecaterina Teodoroiu, dar toti locuitorii zonei stiu ca nu au putut-o folosi niciodata.
Demersul sau a fost salutat de mai multi lideri liberali, care au propus ca initiativa liberala sa fie urmata de toti liderii de partide.
"Sa-i cheme pe toti Traian!" In acelasi timp, presedintele PSD a declarat ca toti membrii PD ar trebui sa-si "radieze" prenumele si sa-i cheme pe toti Traian. ... Ar trebui ca toti membrii PD sa-si radieze prenumele si sa se numeasca Traian:
"Nu place pentru ca nu a stiut sa se apropie de oameni, ea i-a bagat pe toti politicienii in aceeasi oala, toti sunt mafioti si corupti.
La randul lor, social-democratii au spus ca nu au nici un protocol incheiat cu PNL si le-a cerut democratilor sa-si retraga in 24 de ore toti reprezentantii din institutiile locale. ... "Boc minte cu nesimtire, asa cum o fac toti liderii PD de cand au abandonat Guvernul.
De la electorat politic de stanga sau de dreapta, toti bucurestenii, majoritatea acestora, m-au incurajat sa continuu, sa ma inscriu si sa continuu sa particip la aceasta cursa. ... Toti sunt buni, toti sunt frumosi, toti sunt destepti si au si carisma necesara si posibilitatea de a se adresa bucurestenilor.
Toti cei care au venit la sediul PSD pentru a-l felicita pe Mircea Geoana au fost tratati cu pateuri, prajituri, sucuri, sampanie si cafea, in chioscul din curtea partidului.
google-analytics.com