Cautare

6982 de rezultate pentru "toti" (3.60 secunde)
Donald Trump a concendiat TOTI ambasadorii SUA La scurt timp dupa ce a depus juramantul, noul presedinte al SUA a concediat toti ambasadorii, scrie publicatia britanica The Independent.
Unitatile bancare motiveaza ca nu-si permit financiar sa anunte toti clientii de reducerea dobanzilor. ... Din pacate, nu toti carora ar fi trebuit sa le scada dobanzile cunosc aceste aspecte, pentru ca bancile nu ii informeaza in scris.
Toti acesti parametri determina o segmentare si un profil de risc al asiguratului RCA consacrate deja in tari europene si statele nord-americane care au ajuns la un sistem de asigurari matur.
Toti parlamentarii au ocazia de a demonstra public ca ii pun pe cetateni mai presus decat sefii lor de partid.
De la Robert Powell, care este cel mai popular actor care l-a portretizat pe Iisus, Christian Bale si pana la tanarul Diogo Morgado din mini seria fenomen The Bible, toti actorii au ramas marcati de acest rol, conform procinema.ro.
MariusTuca.ro Domnisoara Noapte Buna Acest poem e pentru toti copiii cuminti Frumosi, curati si adormiti de parinti, Poem care se spune incet, aproape soptit, cu ochii inchisi Cu papusi in brate, cu parinti ori cu jucarii de plus.
Trei, Doamne, si toti trei, Ianke, Take si Cadar, Gheorghe Dinica, Radu Beligan si Marin Moraru, in inaltul Cerului A fost o minune de om, spunea Marin Moraru despre Radu Beligan. ... Acum, toti trei sunt in inaltul Cerului, intr-un spectacol unic, vesnic. Trei, Doamne, si toti trei.
Adica, am avut, deodata, zeci de pacienti arsi, critici, care s-au concentrat in aceste spitale care nu aveau cum sa-i trateze pe toti.
Vor trai toti oamenii aflati in sala, la acea gala, cu acest mare pacat. ... Popescu despre ultima inregistrare cu Stela Popescu Doamna Stela Popescu, la apus Este o mare tristete pentru noi toti ca doamna Stela Popescu a apus.
- De ce par toti artistii ca fac pe ei atunci cand sunt pe scena? Toti topaie cand pe un picior, cand pe altul, merg cocosati, cu genunchi flexati, cu turul pantalonilor lasat.
daca toti suntem doar oameni, atunci oricati si orice fel de oameni se pot casatori, trai impreuna, etc. ... Daca va uitati la toti acestia, inclusiv la caracterizarea pe care i-o face Ciolos tipei cu traitul in grup, se desprinde sindromul mesianic de care toti sufera respectivii.
Toti ne amintim cum, cand eram copii, ne luam cu joaca, uitand adesea sa mancam sau sa dormim. ... Mentineti-va greutatea normala Toti oamenii care traiesc mult, indiferent de rasa, nationalitate sau sex, au un lucru in comun:
Ne-a invoit pe toti, ne-au suit in cinci autocare si ne-au spus sa mergem la Botosani ", ne-a relatat unul din sutele de copii adusi ieri din Dorohoi la mitingul electoral de la Botosani.
Sa-i contracareze pe toti cei care incearca sa ponegreasca Revolutia romana si sa-i apere pe cei care si-au asumat atunci si riscuri, si raspunderi, sa-i cinsteasca. ... Toti sunt preocupati de astfel de lucruri. ... La congres toti isi depun mandatele. ... Nu numai presedintele, dar si toti ceilalti din conducere.
Nu putem sa-i integram pe toti oamenii intr-un pachet.
Si aduceti-va aminte ca s-au predat peste doua milioane de dosare, au fost trecuti in rezerva toti generalii care proveneau dinainte de revolutie. ... Deci, cand atacatorii dumneavoastra, dusmanii, cum vreti, adversarii spun de serviciile secrete, de fapt trebuie sa intelegem ca toti se refera la SRI.
Sa stiti ca avem 3,5 milioane de salariati in sectorul privat care ne duc pe toti, si pe cei din aparatul bugetar, si pe pensionari, si copiii la scoala, tot.
Politicul, atunci cand pare ca toti sunt o familie - uitati ce s-a intamplat in parlament, acea negociere secreta despre care si dumneavoastra ati spus ca, iata, nu stia un sef de partid - sau poate stia... Politicul da impresia ca sunt toti o familie, pana la urma.
Si a trebuit sa mergem in turul doi, cand s-au unit toti, dar am castigat la 3.000 de voturi diferenta. ... Pot sa-i privesc in ochi pe toti, am uitat.
Probabil este vorba de ministri, parlamentari, directorii unitatii si toti ceilalti carora o buna parte a botosanenilor isi aloca fara voie timp zilnic pentru injuraturi si blesteme. ... Ne-au luat si ne-au bagat pe toti intr-o camera si au inceput sa faca copii la pasapoarte.
google-analytics.com