Cautare

6982 de rezultate pentru "toti" (3.68 secunde)
Astfel s-a ajuns sa mi se reproseze nu doar ce nu am spus - respectiv ca toti romanii ar fi hoti, ci chiar contrariul a ceea ce am spus. Cine a spus ca toti suntem / sunteti hoti?!
Incomodat de obligatia echidistantei, se face ca e cu toti si, de fapt, cu nimeni. Mai mult, pesedismul e in toate partidele si-n mai toti politicienii. ... Iohannis e pus de Merkel, Ciolos de Bruxelles, ministrii, toti, de bogatasul maghiaro-evreu Soros.
Toti acestia platesc niste chirii modice, pentru niste locuinte in care, teoretic, ar trebui sa locuiasca doar ministri etc, si refuza sa le paraseasca desi nu mai au dreptul. Toti cei enumerati se fac ca ploua, sau, in cazul lui Geoana, invoca faptul ca inca nu este gata...
Vreau ca toti romanii sa poata trai bine in tara lor, dar numai prin munca onesta si respectarea legilor.
Va pun o intrebare pe care ar trebui sa ne-o punem toti: ... Iar noi toti ceilalti suntem diferenta pana la 22 de milioane. ... cred ca nu o sa ne mai imprumute nimeni, in 2-3 ani de acum incolo, daca noi toti banii ii ducem in...
dezbatem, discutam, schimbam pareri, ne luptam in argumente, dar cand s-a votat si e o majoritate pe o anumita directie, mergem toti pe directia aia.
Dar cine l-a inzestrat pe domnia-sa cu un asa perfectionat instrument de selectie care sa garanteze, pe de o parte, ca toti, dar absolut toti cei care raman la PDL sunt pacatosi, leprosi, paduchiosi, oricum neigienici si ca atare trebuie sa dispara, iar pe de alta parte ca toti, dar absolut toti pedelistii pe care-i primeste in comunitatea liberalilor sunt nevirusati sau ca, ma rog, macar au fost deratizati si decontaminati.
Ca atare, daca mergem pana la capat pe firul gandirii revolutionare a semnatarilor scrisorii, ar trebui ca toti parlamentarii si primarii PSD carora li se fac dosare sa isi dea demisia imediat, pentru a nu vulnerabiliza partidul.
Dupa aceea a urmat spiciul menit sa-i asigure pe toti ca din acel moment au scapat de grija zilei de miine, ca se numara printre binecuvintatii care pot visa cu sanse la masini de lux, vile cu piscina si croaziere in strainatate.
Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie. Toti par a cauta acelasi lucru, nimeni nu priveste in jur. ... Unele stau pe jos, altele in picioare, insa toti au telefoane deschise.
Recent, Oana Maria a zis ca ea viseaza la un viitor in care toti convietuim armonios pe pamant si in care nu mai exista proprietate privata. ... O societate in care toti oamenii sunt constienti de locul lor in natura, care nu este cel de specie dominanta.
Nu putea fi in nici un caz un balon, nici un alt obiect cunoscut, lucru confirmat si de operatorii radar, toti cu o experienta de peste 10 ani in radiolocatie, alesi special pentru a asista fara probleme parada militara.
De politica ne-am saturat toti. ... A promis" "Cum sta treaba cu votul de la referendum, le-am explicat-o la toti de pe aici.
Foarte ciudat, insa, Basescu tace malc asupra unui subiect extrem de interesant, anume ca institutia prezidentiala toaca mult mai multi bani decat toti senatorii la un loc si aproximativ egal cu toti deputatii.
Toti acesti oameni sunt alaturi de noi si de Mircea Geoana tocmai fiindca au inteles ce inseamna Traian Basescu si ca la 20 de ani de la caderea dictaturii noi ne gasim acum, din nou, foarte aproape de ea", a sustinut Crin Antonescu.
Pe de-o parte ziceau toti ca au facut opera de binefacere cu tara, ca sunt salvatorii natiunii de "greaua mostenire" liberala si pe de alta parte, se acuzau unii pe altii ca nu sunt asa de buni ca ei insisi.
Din pacate, ca toti zgandaritorii, zgandaritorului nostru nu-i placea sa fie, la rindul lui, zgandarit. ... N-ai timp de rafuieli tantose cu toti guralivii, cu toti cautatorii de nod in papura, cu toti cei care te critica.
Si mai este una care neaga ca ar proveni din Plescoi, ceea ce este tipic pentru toti flotantii care de obicei numeau ca loc de nastere cel mai apropiat oras de satul lor.
Mare pacat ar fi sa-i introducem pe toti in aceeasi oala, desi una pe care sa scrie "intelectualii romani si argintii" i-ar putea include pe aproape toti. ... Au fost alertati toti beneficiarii banilor de la ICR, chiar si cei care ar ramine cu suportul institutului, indiferent cine l-ar conduce.
SA FACEM FRONT COMUN Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic, votat de toate partidele, si prin ampla consultare cu mediul de afaceri, dar toti adversarii independentei noastre economice sunt in stare de orice pentru a bloca masurile, afirma premierul Ponta, care face apel la romani pentru un front comun.
google-analytics.com