Senatorul Sorin Oprescu si-a depus marti la Biroul Electoral Municipal, candidatura ca independent pentru functia de primar general al Capitalei, prezentand peste 40.000 de semnaturi de sustinere a candidaturii. "E o postura noua pentru mine. Vreau sa multumesc tuturor care, prin semnatura lor, mi-au sustinut aceasta candidatura. In al doilea rand, vreau sa spun ca imi doresc sa fie o campaniei in care oamenii sa se uite la proiecte, la candidat, la felul in care sustin aceste proiecte si cata incredere le inspira in a face ceea ce spun ca fac", a declarat Sorin Oprescu.
El a tinut sa le multumeasca tuturor bucurestenilor care au semnat pentru sustinerea candidaturii lui la Primaria Generala a Capitalei. "Vreau sa multumesc tuturor, pentru ca saptamana care a trecut a fost una deosebita. De la electorat politic de stanga sau de dreapta, toti bucurestenii, majoritatea acestora, m-au incurajat sa continuu, sa ma inscriu si sa continuu sa particip la aceasta cursa. Le promit ca nu-i voi dezamagi", a mai spus candidatul independent.
Sorin Oprescu nu a vrut sa faca niciun pronostic. "Nu sunt mama Omida. Este clar ca bucurestenii vor hotari. Asta este cel mai bun sondaj. Toti sunt buni, toti sunt frumosi, toti sunt destepti si au si carisma necesara si posibilitatea de a se adresa bucurestenilor. Cei in care bucurestenii vor avea incredere, pe aceia ii vor vota", a conchis Sorin Oprescu.
Membrii staff-ului sau de campaniei au adus la Biroul Electoral Municipal (BEM) 13 cutii in care se aflau listele cu semnaturile celor aproximativ 41.000 de sustinatori.