Cautare

643 de rezultate pentru "tofan claudiu" (2.52 secunde)
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu. Din partea Presedintiei a fost numit consilierul prezidential Claudiu Saftoiu.
Liberalul Claudiu Saftoiu a fost ales azi de noul Consiliu de Administratie al SRTV in functia de presedinte - director general al institutiei, el urmand sa fie validat de plenul reunit al Parlamentului, dupa audieri la comisiile de specialitate.
Reactia presedintelui CNSAS, Claudiu Secasiu (foto), prezent la dezbateri, nu a intarziat sa apara: ... Revolutionarii vor fi verificati de CNSAS Printr-un amendament la ordonanta propus de Claudiu Secasiu, votat in unanimitate, toate persoanele care detin certificate de revolutionar sau de luptator anticomunist vor fi verificate de CNSAS.
Eroul Claudiu Petre este de negasit! ... Tanarul a disparut pur si simplu dupa ce si-a salvat prietenii Claudiu Petre se afla in clubul Colectiv, vineri seara, cand s-a produs tragedia in care 27 de tineri si-au pierdut viata.
Purtatorul de cuvint al PSD Galati, Claudiu Brinzan, a spus ieri ca, daca Basescu are incredere in iubirea pe care electoratul i-o poarta, nu are nici un rost sa aranjeze infiintarea unei asa-zise ligi civile.
Parlamentarii comisiei de control al Serviciului de Informatii Externe l-au audiat pe directorul demisionar al Serviciului, Claudiu Saftoiu, precum si pe adjunctii sai, Silviu Predoiu si Vasilica Sarca. ... Potrivit surselor citate, Claudiu Saftoiu "a recunoscut ca a gresit" atunci cand a facut declaratiile din comisia privind suspendarea sefului statului.
Anuntul a fost facut ieri de purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene a PSD, Claudiu Brinzan. ... Noi avem rabdare", ne-a spus Claudiu Brinzan. ... Aceste lucruri au fost remarcate de toti galatenii", ne-a mai spus Claudiu Brinzan.
Parlamentul va lua act in sedinta comuna de azi de demisia lui Claudiu Saftoiu din functia de director al SIE, iar presedintii celor doua Camere il vor informa pe seful statului in legatura cu vacanta acestui post si ca urmeaza sa fie desemnat un alt director al SIE.
Ieri, Biroul Permanent al PRM a decis excluderea din partid a lui Dan Claudiu Tanasescu si Bebe Ivanovici, care "se fac vinovati de incalcarea obligatiilor statutare", se arata intr-un comunicat al PRM. ... Dan Claudiu Tanasescu este senator de Dambovita.
Astfel, conform declaratiilor purtatorului de cuvant al Organizatiei Judetene a PSD, Claudiu Branzan, facute ieri la pranz, partidul ar fi castigat europarlamentarele de la Galati, obtinand la nivel local nici mai mult, nici mai putin de 27,25%, urmat fiind de Partidul Democrat cu 25,49%, de conservatori cu un procent de 11,34%, PNL cu 11,02%, formatiuni politice urmate de PLD cu 5,64% si PNG-CD cu 5,25%, celelalte partide fiind situate sub pragul electoral, conform numaratorii paralele realizate de social-democrati.
Seara cu scantei la Mangalia, cand mai multi consilieri social-democrati au fost exclusi din partid pe motiv ca se constituiau, dupa cum considera presedintele Claudiu Tusac, in ",masina de vot" a primarului Zamfir Iorgus.
Presedintele Organizatiei Municipale a PSD Mangalia, Claudiu Tusac, continua in aceasta saptamana actiunile dedicate doamnelor si domnisoarelor. Cu ocazia Martisorului, in perioada 1-8 martie, Claudiu Tusac a oferit si ofera flori, cu precizarea ca "aceste actiuni nu au o tinta electorala".
De cateva zile, se aude ca, suparati pe lipsa de fermitate a subprefectului Adrian Nicolaescu in cazul Navodari, PNL si PSD ar complota schimbarea acestuia din functie si aducerea, pe cai mari, a liberalului Cosmin Andrei, care sa inchege, alaturi de Claudiu Palaz, o "adevarata echipa".
Canditatul PSD pentru Primaria municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, prezentat ieri alaturi de ceilalti candidati constanteni la lansarea organizata la Teatrul Fantasio din Constanta, a declarat ca isi doreste sa castige alegerile pentru a reda zambetul mangaliotilor.
Se poate spune ca intrunirea de ieri a primarilor constanteni cu mai marii judetului - mai precis cu prefectul Danut Culetu, subprefectii Claudiu Palaz si Cosmin Andrei, vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Cristian Darie si directorii institutiilor deconcentrate - a fost una de incalzire.
Printre pesedistii lejer imbracati, au putut fi vazuti atat deputatul Claudiu Pop, cat si presedintele organizatiei municipale de tineret, Bogdan Hossu, sau proaspatul membru Felix Cozma, alaturi de alte cateva zeci de membri, majoritatea tineri.
Acest eveniment va avea loc atunci cand echipa de conducere interimara va considera de cuviinta", spune deputatul Claudiu Pop. ... Conducerea centrala a PSD l-a desemnat pe parlamentarul bihorean Claudiu Pop, in pozitia de "reprezentant local" al echipei interimare de conducere a PSD Bihor.
Prima conferinta cu participarea celor doua conduceri judetene a avut loc, ieri, la sediul PSD Bihor, din partea PSD participand Lia Pop, Ioan Mang si Claudiu Pop, iar din partea PC, Traian Bodea si Octavian Bara.
Ca si pana acum, au fost adusi in fata presei cativa candidati PSD pentru Parlamentul Romaniei, Claudiu Pop a atacat atat PNL, cat si PDL, iar Ioan Mang s-a aratat revoltat de refuzul Guvernului de a mari salariile profesorilor.
Conform liderului PSD Claudiu Pop, organizatia judeteana spera sa obtina peste 20% dintre voturile bihorenilor si sa trimita in parlament candidati care sa reprezinte cu cinste judetul Bihor.
google-analytics.com