Cautare

643 de rezultate pentru "tofan claudiu" (3.32 secunde)
Claudiu Pop, Alexandru Retegan si Mihai Bar au un singur vis: ... Este voba de presedintele interimar al organizatiei, Claudiu Pop, si cei doi fosti lideri, Mihai Bar si Alexandru Retegan.
Asta cu conditia - au spus cei mai multi dintre ei - ca si primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, sa demisioneze.
Cu primarul Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), plecat la Bucuresti sa promoveze sudul litoralului din punct de vedere turistic, alesii locali au organizat nu doar o conferinta de presa, in urma cu doua zile, dar au si relansat apelul de organizare a unei sedinte de consiliu local.
, in orasul condus de Claudiu Tusac, o sedinta de partid, intr-un sediu din care fusesera anterior evacuati.
Prin aceasta cerere consilierii solicitau mutarea procesului in care primarul Claudiu Tusac solicita dizolvarea Consiliului Local, dar dat fiind faptul ca cererea nu a avut castig de cauza, procesul va fi repus pe rol in cursul saptamanii viitoare la Tribunalul din Constanta.
Primarul Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac, si-a prezentat ieri, alaturi de consilierii PSD, raportul de activitate dupa primul an de mandat. ... Cat priveste soarta Consiliului Local, Claudiu Tusac a precizat ca, pe data de 7 iulie a.
Cu toate ca localitatile membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara a "Zonei Metropolitane Constanta" au fost stabilite inca din 2006 de Consiliul Judetean ca fiind Constanta, Navodari, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Techirghiol, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu si Poarta Alba, Claudiu Tusac (foto), primarul Municipiului Mangalia a reusit sa atraga atentia presei cu o platforma-program impopotonata cu imagini copiate de pe internet dar si de proiecte-fantoma.
Interesant este faptul ca acele terenuri au fost licitate cu preturi intre 50 si 200 de euro pe mp de persoane importante, cum ar fi Bogdan Rizea, fratele deputatului pesedist Cristian Rizea (foto), apropiat al actualului primar Claudiu Tusac, Marian Boroiu, fostul director de campanie al lui Stelian Dutu, Rita Caraulani, membru PSD, dar si apropiati ai fostului primar, Zanfir Iorgus, cum ar fi Liliana Filip, administratora societatii Euro Corom, care a reusit sa devina proprietara unei suprafate de 2.
Activitatea de cadastru si de carte funciara nu va mai fi ocazie de spagi pentru ca unificarea acestora va simplifica si securiza tranzactiile imobiliare, iar “mafia intermediarilor“ va fi eliminata, a declarat consilierul prezidential Claudiu Saftoiu la lansarea oficiala a Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI).
Potrivit directorului Protan, Claudiu Dobrin, societatea se afla in proces de autorizare, pentru a putea fi reluata activitatea. ... Ca urmare a investitiei de aproximativ 200 de mii de euro, putem spune ca vom functiona la cele mai ridicate standarde", ne-a declarat Claudiu Dobrin.
In schimb, in timpul conferintei de presa, presedintele Mihai Bar a inceput sa aduca laude la adresa deputatului Claudiu Pop, cel care se pare ca este agreat in acest moment de presedintele filialei.
Primaria municipiului Mangalia, la initiativa edilului Claudiu Tusac (foto), a invitat, ieri, agentii economici din sudul litoralului la discutii despre revigorarea turismului.
Cel putin asta sustine directorul unitatii de la Constanta, Claudiu Dobrin, in conditiile in care alte filiale Protan din tara si-au dat obstescul sfarsit, iar anul trecut nici Protan Agigea nu statea chiar pe "roze", fiind la un pas de a se inchide.
In articol ni se mai spune ca PSD urma sa introduca in stadion sub supravegherea lui Claudiu Craciun (protestatarul aripii moderate si a activistilor de mediu din Piata Universitatii - n.a.) bannere "infasurate pe corpul" a "zeci de fete" mizand pe faptul ca in cazul doamnelor si domnisoarelor controlul corporal este mai lejer.
Claudiu Cring-Foamete investeste in infrastructura de afaceri inca de anul trecut. ... Aveam alte doua-trei variante, pentru a face o piscina, un strand, dar fondurile se epuizasera", a povestit tanarul Claudiu Cring-Foamete, care este si managerul de proiect.
Claudiu Saftoiu si Ovidiu Miculescu, validati Plenul Parlamentului l-a validat, marti, pe Claudiu Saftoiu in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune.
Claudiu Keseru a marcat in minutul 47 si a ajuns la borna cu numarul 7 in tricoul primei reprezentative. ... Cosmin Contra l-a introdus pe teren pe Ianis Hagi in locul lui Claudiu Keseru.
Madalina Pamfile are viata grea alaturi de iubitul ei, Claudiu Belu-Iordache, fotbalist legitimat ultima oara la Concordia Chiajna.
Piesa a fost compusa de Andrei Prodan impreuna cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins si Radu Farcane, iar in ceea ce priveste productia, Claudiu Ursache si Tomas Tonea.
CLAUDIU KOMARTIN) Claudiu Komartin este unul dintre cei mai apreciati tineri poeti contemporani, initiatorul Clubului de Lectura Institutul Blecher, editor la Casa de Editura Max Blecher, traducator si coordonator a numeroase proiecte literare, autor de carti de poezie.
google-analytics.com