Cautare

643 de rezultate pentru "tofan claudiu" (3.18 secunde)
Claudiu Saftoiu relateaza, intr-un editorial publicat de "Jurnalul National", momentul demisiei din functia de director al SIE, gest care ar fi fost facut la solicitarea presedintelui Traian Basescu.
Dupa ce purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a PSD, Claudiu Branzan, a afirmat saptamana trecuta ca pana pe data de 15 februarie va fi nominalizat candidatul partidului la Primaria Galati, in urma finalizarii sondajul comandat unei firme specializate, primarul Dumitru Nicolae a infirmat ieri, in cadrul conferintei de presa, declaratiile lui Claudiu Branzan.
Discutiile pe care mai multi primari PD-L le-au avut peste granita - mai exact la bulgari, dupa cum a relatat cotidianul nostru acum o saptamana - i-au dat castig de cauza lui Claudiu Palaz (foto).
Dosarul privind solicitarea primarului municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, de a dizolva Consiliul Local, aflat pe rolul Tribunalului Constanta, a fost suspendat, vineri, de judecatori, pana la solutionarea cererii de stramutare.
2009 la Instanta de contencios administrativ si fiscal, privind cererea primarului Claudiu Tusac (foto), de dizolvare a Consiliului Local Mangalia. Spre fericirea in special a consilierilor PDL din Mangalia, manifestata ieri fara nici un fel de retinere, instanta a respins solicitarea lui Claudiu Tusac.
Desi instanta a decis sa respinga cererea primarului Claudiu Tusac (foto) de dizolvare a Consiliului Local Municipal, edilul nu se declara invins si spune ca "ei chipurile au castigat" si ca tot ceea ce "vor dusmanii", adica cei din consiliul local, in frunte cu fostul primar Zanfir Iorgus (foto), este sa ii blocheze activitatea si proiectele demarate, pentru a-i prinde in campanie "descoperit".
Fostii OTV-isti Claudiu Bogdan si Cristina Coca au fost fortati sa renunte la privilegii. Dupa inchiderea postului OTV al lui Dan Diaconescu, Claudiu Bogdan si Cristina Coca, care realizau aici matinalul, simpaticii prezentatori nu si-au mai gasit un loc de munca pe placul lor.
Potrivit directorului executiv adjunct al AJOFM Galati, Carmen Tofan, informatiile vor fi oferite prin intermediul Internetului, in localitatile respective urmind sa fie infiintate infocentre.
Aceasta demonstreaza gradul ridicat de ocupare in randul persoanelor cu studii medii si superioare si importanta pe care o are gradul de instruire in gasirea si ocuparea unui loc de munca", ne-a declarat directorul executiv al AJOFM Galati, Carmen Tofan.
Directorul AJOFM Galati, Carmen Tofan, a anuntat, luni, ca in ultima perioada a crescut numarul persoanelor disponibilizate in judet, iar majoritatea problemelor apar la societatile aflate in relatii comerciale cu ArcelorMittal Galati si care isi restrang activitatile.
Victor Grigore, Jimmy Stanescu , Florian Vilsan, Cornel Ursu Dobrogea, Dorin Manea, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Otilia Anastase, Mihaela Melehat, actorul Sorin Tofan si alti invitati, in general tinere talente din Calarasi. ... - Sorin Tofan inca sarbatoreste Dragobetele.
Straton - Tofan, M. Constantin, Turda, Rizzi - Meza Colli, Njike - G. Cretu, Koubembe, Jobello - Garita Rezerve: D.
Claudiu Ristea, titularul postului de director executiv al Direcþiei Generale a Finanþelor Publice Constanþa, va reveni in aceastã funcþie dupã data de 15 ianuarie a.c., dacã Ministerul Finanþelor Publice, unde iºi desfãºoarã in prezent activitatea, nu ii va atribui alte insãrcinãri.
Claudiu Ristea, titularul postului de director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, va reveni in aceasta functie dupa data de 15 ianuarie a.c., daca Ministerul Finantelor Publice, unde isi desfasoara in prezent activitatea, nu ii va atribui alte insarcinari.
Claudiu Mitcu) si Romania: ... Hanka Kastelicova, Ada Solomon, Calin Peter Netzer, Claudiu Mitcu (HBO Europe, Parada Film). ... Claudiu Mitcu Romania: ... Andrei Cretulescu, Radu Stancu, Claudiu Mitcu (Kinnoseur Prod, deFilm, Wearebasca).
Conducerea PNL ii va cere presedintelui Traian Basescu sa actioneze pentru schimbarea din functie a directorului SIE, Claudiu Saftoiu, care, in opinia liberalilor, este la fel de vinovat ca si ministrul de Externe, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la un post central de televiziune, liderul liberal Adrian Iorgulescu.
Claudiu Iordache, directorul Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989, a iesit public joi cu o interventie menita sa-l apere pe fostul lider PSD Ion Iliescu de acuzatiile care i s-au adus in ultima perioada.
Astfel, au existat voci - de la Cumpana (Mariana Gaju), Navodari (Nicolae Matei), Mangalia (Claudiu Tusac) - care i-au spus presedintelui PSD Constanta ca nu este bine ca toti traseistii sa fie primiti inapoi atunci cand au chef, cu riscul ca acestia sa "dezerteze" cand le va fi lumea mai draga.
Presedintele PSD Mangalia, Claudiu Tusac, sustine ca echipa propusa pentru Consiliul Local Municipal este una formata din oameni de valoare, tineri entuziasti si deopotriva persoane trecute prin viata si care au experienta. ... Claudiu Mihai Tusac - inginer; ... Claudiu Dumitrascu - economist;
Potrivit candidatului PSD pentru Primaria Mangalia, Claudiu Tusac, in acest "camp de lupta" electorala "sunt insa si persoane care au dorit sa isi arate simpatia fata de unul sau altul dintre candidati, postand pe geamurile propriilor balcoane sau pe cele ale magazinelor pe care le detin afise, de regula cu ceilalti contracandidati ai actualului primar".
google-analytics.com