Cautare

643 de rezultate pentru "tofan claudiu" (2.95 secunde)
Deputatul Claudiu Pop este sigur de reusita partidului pe care il conduce la alegerile parlamentare, declarand ca lista propusa de PSD este "beton".
Pentru Camera Deputatilor Consiliul de Coordonare al PSD Bihor condus de deputatul Claudiu Pop l-a ales pe George Doca pe colegiul din Marghita, pe Bogdan Florin pentru colegiul din Sacuieni, pe Teodor Fericean pentru colegiul din Alesd, Viorel Iuhas pentru colegiul 4 Beius-Stei, Mihai Bar pentru colegiul 5 Tinca-Ceica-Pocola-Capalna-Soimi, Ioan-Sorin Roman pentru zona Cefa, Sonia Draghici pentru colegiul 7 Nufarul-Velenta-Cantemir, Claudiu Pop si Lia Pop pentru colegiile 8 si 9 - Oradea.
Claudiu Pop s-a dus la Bucuresti cu un mandat clar, sa voteze pentru guvernare. ... Actuala conducere a PSD Bihor nu este statutara, indiferent ce spune Claudiu Pop sau Mircea Geoana", a declarat Retegan.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri despre afirmatiile facute de Claudiu Saftoiu intr-o emisiune TV, potrivit carora presedintele Traian Basescu stia continutul discutiilor intre liderii PSD Mircea Geoana si Ion Iliescu, ca spera ca Saftoiu "sa nu aiba dreptate".
Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), nu da inapoi in privinta solicitarii sale de dizolvare a Consiliului Local Municipal. ... Consiliul Local Mangalia trebuie dizolvat, sa vina alti consilieri care au chef de treaba, care respecta cetatenii Mangaliei si legile”, a comentat, pe acest subiect, Claudiu Tusac.
Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, a solicitat, pe data de 2 februarie a. ... Astfel, prin intermediul unui comunicat de presa remis ieri redactiei, Zanfir Iorgus ii solicita primarului PSD Claudiu Tusac sa renunte la solicitarea de dizolvarea Consiliului Local.
Tragi-comedia de la Mangalia se anima pe zi ce trece, consilierii locali certati cu primarul Claudiu Tusac gasind noi metode de a-si demonstra dreptatea.
Primarul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, anunta, la inceputul acestui an, ca "razboiul" sau cu fosta administratie locala - reprezentata pana in 2008 de pedelistul Zanfir Iorgus - ia o alta turnura.
"Ce, aveti ciuda pe tigan?", le-a spus o femeie consilierilor, facand referire la primarul Claudiu Tusac.
Claudiu Saftoiu nu a a fost numit presedinte al CA din lipsa de cvorum Parlamentul a validat astazi noul Consiliu de Administratie al TVR cu voturi 238 "pentru" si un vot "impotriva" la finalul unei sedinte plina de acuze intre reprezentantii puterii si cei ai opozitiei.
Este vorba despre Claudiu Vrinceanu (31 de ani), redactor-sef al Wall-Street.ro, una dintre principalele publicatii de business de pe piata locala.
Suporterii olteni au tresarit din nou in aceasta saptamana, si asta pentru ca patronul divizionarei secunde FC Olt, Claudiu Postolache, a afirmat ca a discutat cu oficialitatile locale craiovene si ar muta echipa de la Piatra Olt.
In consecinta, Claudiu a decis ca niciunul dintre soldatii din Roma sa nu se mai poata casatori. ... Valentin, fiind un preot crestin, credea ca dreptul oamenilor de a sa casatori era dat de Dumnezeu iar Claudiu nu avea dreptul sa-l interzica. ... Intr-un final, Claudiu l-a gasit si l-a arestat.
In reteau "MICROSOFT", Cocos, Nicolae-NIRO si Pinalti au avut rolul de a-l convinge convinge pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu sa continue contractele de achizitionare produse MICROSOFT prin Claudiu Florica, reprezentantul Fujitsu Siemens Computers.
Un alt motiv este si faptul ca, de cele mai multe ori, am ales destinatii din Grecia, in care l-am avut ghid pe Claudiu Mihailescu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri despre afirmatiile facute de Claudiu Saftoiu intr-o emisiune TV, potrivit carora presedintele Traian Basescu stia continutul discutiilor intre liderii PSD Mircea Geoana si Ion Iliescu, ca spera ca Saftoiu "sa nu aiba dreptate".
Deputatul PSD Claudiu Manda si-a facut BMW-ul praf ieri, in jurul pranzului, pe strada Caracal din Craiova, dupa ce a incercat sa evite un maidanez si s-a infipt cu masina in lama unui buldoexcavator.
Meme Stoica, managerul general de la FCSB, l-a criticat pe Claudiu Keseru. ... Claudiu a gresit. ... Claudiu Keseru a ajuns la FCSB la finalul lui august 2021, atacantul jucand la echipa ros-albastra si in intervalul ianuarie 2014 - februarie 2015.
Asa cum amintea purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Social Democrat, Claudiu Branzan, PSD a definitivat o parte din lista candidatilor cu care va intra in cursa de la locale.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat marti, la finalul sedintei Biroului Politic Central, inscrierea in PNL a lui Claudiu Saftoiu. ... Claudiu Saftoiu s-a inscris in PNL.
google-analytics.com