Cautare

414 de rezultate pentru "toader marinus" (3.83 secunde)
Precizarea a fost facuta de secretarul de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor Mircea Toader si a venit dupa ce directorul Apaterm, George Cubasa, a declarat recent ca cele doua societati nu vor fuziona prea repede.
Mircea Toader, secretar de stat PD in Ministerul Administratiei si Internelor, l-a acuzat in dese rinduri pe Eugen Durbaca, presedintele Consiliului Judetean Galati, ca nu doreste ca Electrocentrale sa ajunga la municipalitatea locala.
Proiectul inceput la Braila, pe baza studiului de fezabilitate realizat de o companie franceza din domeniu, este demn de luat ca exemplu si de alte autoritati locale din tara, a apreciat ieri Mircea Toader, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI).
Ioana Toader, directorul filialei locale a Companiei, ne-a precizat ieri ca Organizatia Pescarilor Galati nu si-a respectat obligatiile ce-i reveneau in urma contractului incheiat cu institutia pe care o reprezinta.
Nici o lege din Romania nu prevede ca o persoana care nu-si instaleaza repartitoare de costuri pe caloriferele din apartamentul proprietate personala pana la 31 iulie 2007 poate fi amendata, a aratat secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Mircea Toader, acelasi care, potrivit presei nationale, ar fi anuntat cu cateva zile in urma ca proprietarii in cauza risca sanctiuni pecuniare de la 500 la 1.000 de lei.
Comisarul sef al Garzii Financiare Galati, Toader Tocu, ne-a declarat ca intentia Executivului este una buna, tinind cont de faptul ca dosarele penale cu caracter economic care tin de criminalitatea economica financiara vor fi instrumentate de comisarii Garzii Financiare.
Comisarul sef al Garzii Financiare Galati, Toader Tocu, ne-a declarat ca scopul actiunilor de control il reprezinta prevenirea si combaterea activitatilor economice ilegale din industria de morarit si panificatie care au consecinte negative asupra economiei nationale.
Vicepresedintele PD Mircea Toader crede ca Romaniei i se va aplica clauza de salvgardare si ca noul ministru al Agriculturii, Dacian Ciolos, nu va reusi sa remedieze pana la 9 noiembrie deficientele de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
- Ovidiu Sebastian Toader: ... - Ovidiu Sebastian Toader: ... - Laurentiu Catrina Ovidiu Sebastian Toader: tu esti destept inainte sa citesti. - Laurentiu Catrina Andrei Belous:
Tudorel Toader spune ca Ministerul Justitiei urmeaza sa primeasca documentatia completa cu privire la hotararile de suspendare a executarii pedepselor pentru condamnatele din Costa Rica.
Eram aproape, ca galateni, sa avem un ministru al Economiei, pe Mircea Toader. ... numirea sa in functie trebuia votata de Parlament, iar conservatorii au spus “pas”, tinind cont si de atacurile repetate ale lui Toader asupra partidului voiculescian.
Deci s-a negociat, in faza initiala, la nivelul sefilor de grupuri parlamentare, Toader cu Dusa - sau cum il cheama pe seful grupului parlamentar PSD -, dupa care s-au dat unor consilieri liniile de repartitie a banilor si, dupa patru zile, a si fost transmita premierului de grupul PDL solicitarea PSD ca sa nu participe la vot.
Secretarul de stat Mircea Toader a anuntat ca democratii vor initia o ordonanta de guvern privind cresterea autonomiei financiare a unitatilor administrativ-teritoriale. ... Toader a precizat ca celebra cota din impozitul pe venit trebuie sa creasca de la 47 la 51%, iar in zonele defavorizate aceasta sa fie de 65%.
Replica lui Toader Facind referire la cele declarate la sfirsitul saptaminii trecute de copresedintele Aliantei D.A., democratul Mircea Toader, care sustinea ca Eugen Durbaca a uitat ce a semnat din cauza virstei, presedintele PC Galati a declarat:
Ajutor de la locuitorii din Carbunesti Locuitorii din Targu Carbunesti, prin primarul Cristian Toader Pasti, au sarit in ajutorul sinistratilor din comuna Rosia de Amaradia. ... Oamenii din Carbunesti sunt alaturi de cei din Seciuri", a spus Cristian Toader Pasti, primarul din Targu Carbunesti.
- Tudorel Toader, acest Agamita Dandanache al Justitiei romanesti. ... Si asa ne-am pricopsit cu Tudorel Toader ministru la Justitie. Cu Haineala secretar de stat oriunde.
Insa o astfel de lista nu are o valoare prea mare atunci cind se iau deciziia€�, a precizat presedintele local al PD, Mircea Toader.
Formatiunea condusa de secretarul de stat Mircea Toader are un nou membru - un fost membru al conducerii PC, viceprimarul Constantin Dumitriu.
Cel mai inspirat politician Aici il vom nominaliza pe Mircea Toader, care reusit sa-i aplice o "palma" pe obraz lui Eugen Durbaca, prin saltarea din partid a unui viceprimar conservator.
google-analytics.com