Cautare

8595 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs satu mareeducatoare limba romana" (3.62 secunde)
"Limba romana e Patria mea", spune Nichita Stanescu si ma regasesc cu totul in semnificatia acestei expresii.
in cadrul unei conferinte de presa desfasurata ieri, liderul Sindicatului din invatamintul Preuniversitar Satu Mare, Ioan Dragan, a raspuns acuzatiilor care i-au fost aduse in cadrul primei conferinte de presa a nou infiintatului Sindicat Liber din invatamint Satu Mare (afiliat la FLI), acuzatii lansate de liderul local al acestuia, Virgil Roman.
Saptamana trecuta, Ion Iovcev, Directorul Liceului cu predare in limba romana "Lucian Blaga" de la Tiraspol, contabila si soferul institutiei au fost retinuti de structurile de forta transnistrene.
Deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca este multumit de faptul ca limba romana isi va relua statutul de limba nationala in regiunile in care populatia romana este minoritara.
Liderul PSD Satu Mare a tinut sa le multumeasca inca odata satmarenilor pentru increderea acordata in 28 noiembrie cind organizatia judeteana a partidului a obtinut cel mai bun scor din istoria sa si cel mai bun scor din Ardeal fata de Alianta PNL-PD.
Afla cum poti vedea ce boli ai pe limba Scoateti limba in fata unei oglinzi si studiati-o cu atentie. ... Deoarece pe limba puteti descoperi date suficiente despre existenta unor boli. ... Antibiotice Limba este inchisa la culoare, uneori chiar neagra. ... Limba este nedureroasa, dar moale.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Metro Media Transilvania pe raza judetului Satu Mare, Uniunea PSD+ PUR conduce in topul preferintelor electoratului surclasind cu 3,7 procente UDMR si cu 11,5 % Alianta PNL-PD.
Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a fost prezent sambata, 9 octombrie 2010, la Conferinta de constituire a Organizatiei judetene Satu Mare a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), in calitatea sa de presedinte executiv al acestui partid.
de 50 de ani in limba romana La 1 august 1963, pe unde scurte, Deutsche Welle transmitea prima emisiune in limba romana. ... Acestea ar fi in doar cateva cuvinte, liniile de forta ale emisiunilor difuzate in cei 50 de ani de existenta a programului in limba romana.
Consiliul Local Satu Mare a stabilit ieri la 4,5 euro/mp pretul minim pentru care vor fi concesionate parcelele din Parcul Industrial.
Secretarul general al PRM, senatorul Gheorghe Funar, cere ca Autoritatii Electorale Permanente (AEP) sa ii fie imputate costurile editarii unei brosuri cu reglementari privind alegerile parlamentare, deoarece jumatate din continut este in limba maghiara.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi.
Ieri, la zece zile de la prima lor intilnire, noul prefect Radu Bud a avut o discutie de aproape trei ore, la sediul Prefecturii, cu fostul prefect Valer Marian, ocazie cu care acesta i-a prezentat un inventar al principalelor probleme semnalate si ramase in curs de solutionare la nivel judetean, si in care trebuie sa se implice si Consiliul Judetean, Primaria municipiului Satu Mare si alte institutii publice, se arata intr-un comunicat trimis ieri redactiei de purtatorul de cuvint al prefectului, Sorin Martin -Veres.
Comisarul Ioan Dohotaru, seful Politiei Judiciare a PNA la Satu Mare, a afirmat in ultimele doua zile, in mai multe localuri publice si intr-o stare euforica, ca i s-au dat asigurari din partea conducerii centrale a PNA ca nu i se va intimpla nimic si ca are mina libera sa se ocupe de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Aproximativ 460 de membri PSD din tot judetul sint asteptati astazi in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Satu Mare, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat, pentru a-si alege presedintele.
Intreaga conducere a PD Satu Mare a fost schimbata simbata printr-o decizie a Colegiului Director al partidului.
Aflat la prima vizita a sa in judetul Satu Mare, consulul Republicii Federale Germania la Timisoara, Rolf Maruhn, s-a intilnit ieri cu prefectul Valer Marian.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat cercetarile privind activitatea Society Club si l-au inaintat Parchetului de pe linga Tribunalul Satu Mare, in acest dosar fiind cercetate 11 persoane.
google-analytics.com