Cautare

268 de rezultate pentru "tineretul minor" (6.33 secunde)
La randul sau, deputatul Liviu Nistoran a anuntat ca tineretul democrat este de acord cu fuziunea dintre PNL si PD, deoarece noua formatiune rezultata va aduce avantaje generatiei viitoare de politicieni.
Dupa o amanare cauzata de agitatia din ultima perioada in Parlament, dar si in sanul coalitiei de guvernamant, la Constanta si-a facut aparitia, in cursul zilei ieri, reprezentantul "de la centru" al Partidului Democrat.
Tineretul se aduna adesea in casa lui sa se distreze ascultandu-i muzica. La un moment dat, s-a aflat ca el ar sti Cantecul soimaielor, iar tinerii l-au rugat sa li-l cante.
- Tineretul va uita de tot ce se cheama apartenenta nationala, considerandu-se CETATENI AI PAMANTULUI. In loc sa ne mai concepem ca fiind americani, canadieni, peruvieni, francezi sau chinezi, poate vom incepe sa ne gandim la noi ca la pamanteni.
Poate aducem tineretul sa invete de la ei. Sunt inca zone unde se transmite mestesugul din tata in fiu, dar ar fi bine sa pregatim si alti copii.
Cei care au facut politie politica isi pierd mandatul, ca este si o prevedere legala, iar din perspectiva PD, va trebui sa-l paraseasca", a declarat joi seara Emil Boc, la o ßcoala de vara organizata de tineretul democrat din judetul Cluj.
In apel se mai spune ca Tineretul Liberal European (LYMEC) a adoptat, inca din aprilie 2006, o rezolutie de condamnare a comunismului, la propunerea CSL.
Mai mult, Videanu a subliniat ca "nu s-a discutat sub nicio forma nicio relatie, nici cu tineretul PSD, nici cu Ponta, nici cu crearea unei alternative".
Biroul Permanent Central al Organizatiei de Tineret a PNL a decis sambata demiterea secretarului general al TNL pentru comportament neadecvat.
Tineretul Social Democrat isi alege astazi noua structura de conducere, actualul presedinte, deputatul Victor Ponta, renuntand la functie din cauza varstei.
Tineretul a cerut drept de vot in BPC pentru presedintele de la tineret, iar seniorii i-au acordat doar drept de vot consultativ.
Cele sase organizatii sunt Consiliul National Secuiesc, Uniunea Civica Maghiara, Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania, Consiliul Tineretului Maghiar, Tineretul Maghiar Ardelean si Asociatia Civica Maghiara din Bihor.
"Simbata Tineretul Social Democrat organizeaza o serie de manifestari sportive la Sala Siderurgistul. Sint doua finale de fotbal la care vor participa echipe care au jucat pina acum intr-un turneu in judet.
Tineretul liberal constantean anunta revenirea in forta pe scena politica, prin demararea unor proiecte ambitioase menite sa detroneze suprematia seniorilor.
Tineretul din zona a plecat in Italia si Spania, iar acasa au ramas batranii. Nu stiu ce o sa facem cu pamantul!", a mai spus primarul Talpasului.
"In loc sa-mi vad de treaba si sa fac ceva pentru tineretul constantean, trebuie sa stau in procese, cand sunt atatea de facut.
Din clipa în clipa trebuia sa soseasca tatucul pesedistilor, Mircea Geoana, iar autocarul fiului sau, mare sef peste tineretul PSD din comuna, înca nu adusese participantii la miting.
Suntem de la Tineretul Social Democrat", a spus el. Dupa ce i s-a cerut sa astepte, portile mari ale sediului s-au deschis, iar in prag au aparut Sebastian Lazaroiu si Dorel Constantin Onaca, care i-au primit zambitori pe reprezentantii TSD.
Hahui Oana, eleva in clasa a X-a si model la o agentie de modeling din orasul nostru, a facut public faptul ca, desi in luna martie a acestui an a cistigat locul al doilea la un concurs de frumusete marca Tineretul Social Democrat, nu a primit premiul promis de organizatori nici pina in momentul de fata.
google-analytics.com