Cautare

259 de rezultate pentru "tineretul minor" (3.02 secunde)
Poate aducem tineretul sa invete de la ei. Sunt inca zone unde se transmite mestesugul din tata in fiu, dar ar fi bine sa pregatim si alti copii.
Cei care au facut politie politica isi pierd mandatul, ca este si o prevedere legala, iar din perspectiva PD, va trebui sa-l paraseasca", a declarat joi seara Emil Boc, la o ßcoala de vara organizata de tineretul democrat din judetul Cluj.
In apel se mai spune ca Tineretul Liberal European (LYMEC) a adoptat, inca din aprilie 2006, o rezolutie de condamnare a comunismului, la propunerea CSL.
Mai mult, Videanu a subliniat ca "nu s-a discutat sub nicio forma nicio relatie, nici cu tineretul PSD, nici cu Ponta, nici cu crearea unei alternative".
Biroul Permanent Central al Organizatiei de Tineret a PNL a decis sambata demiterea secretarului general al TNL pentru comportament neadecvat.
Tineretul Social Democrat isi alege astazi noua structura de conducere, actualul presedinte, deputatul Victor Ponta, renuntand la functie din cauza varstei.
Tineretul a cerut drept de vot in BPC pentru presedintele de la tineret, iar seniorii i-au acordat doar drept de vot consultativ.
Cele sase organizatii sunt Consiliul National Secuiesc, Uniunea Civica Maghiara, Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania, Consiliul Tineretului Maghiar, Tineretul Maghiar Ardelean si Asociatia Civica Maghiara din Bihor.
"Simbata Tineretul Social Democrat organizeaza o serie de manifestari sportive la Sala Siderurgistul. Sint doua finale de fotbal la care vor participa echipe care au jucat pina acum intr-un turneu in judet.
Tineretul liberal constantean anunta revenirea in forta pe scena politica, prin demararea unor proiecte ambitioase menite sa detroneze suprematia seniorilor.
Tineretul din zona a plecat in Italia si Spania, iar acasa au ramas batranii. Nu stiu ce o sa facem cu pamantul!", a mai spus primarul Talpasului.
"In loc sa-mi vad de treaba si sa fac ceva pentru tineretul constantean, trebuie sa stau in procese, cand sunt atatea de facut.
Din clipa în clipa trebuia sa soseasca tatucul pesedistilor, Mircea Geoana, iar autocarul fiului sau, mare sef peste tineretul PSD din comuna, înca nu adusese participantii la miting.
Suntem de la Tineretul Social Democrat", a spus el. Dupa ce i s-a cerut sa astepte, portile mari ale sediului s-au deschis, iar in prag au aparut Sebastian Lazaroiu si Dorel Constantin Onaca, care i-au primit zambitori pe reprezentantii TSD.
Hahui Oana, eleva in clasa a X-a si model la o agentie de modeling din orasul nostru, a facut public faptul ca, desi in luna martie a acestui an a cistigat locul al doilea la un concurs de frumusete marca Tineretul Social Democrat, nu a primit premiul promis de organizatori nici pina in momentul de fata.
Tineretul Social Democrat a reactionat ieri la schimbul de replici dintre Radu Mazare si Traian Basescu, reclamand faptul ca seful statului "nu a inteles nimic dupa suspendarea din functie".
Tineretul Crestin Democrat - PNTCD cere CNSAS sa faca publica lista cu persoanele de pana in 35 de ani care ocupa functii publice, si care au colaborat cu politia politica in timpul regimului comunist.
Tineretul peremist are planuri mari pentru viitorul apropiat. Potrivit presedintelui filialei municipiului Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare (OTRM), Catalin Boboc, in scurt timp va fi organizata plenara OTRM, prilej cu care se vor face "schimbari in structura Biroului Executiv al OTRM".
La doua zile dupa ce au demarat o campanie publica si dupa ce au acuzat Guvernul Tariceanu ca ar fi trebuit sa intreprinda un astfel de demers si a facut-o, democratii se vad in situatia de a fi criticati de tineretul social-democrat.
Tineretul Liberal Democrat cere conducerii partidului "sa afirme clar si raspicat ca PLD este un partid de centru-dreapta, care nu va fuziona nici cu PD, nici cu PNL".
google-analytics.com