Cautare

259 de rezultate pentru "tineretul minor" (3.99 secunde)
Caravana biciclistilor a traversat Bulevardele Alexandru Lapusneanu si Ferdinand si s-a oprit in parcarea Primariei Constanta, "colorand-o in portocaliu, asa cum va fi si incepand cu 1 iunie 2008", sustine tineretul PD-L.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
"Preluarea activitatilor de interes local in ceea ce priveste sportul si tineretul se va realiza in mod progresiv, la solicitarea administratiei publice locale", a declarat ministrul la finalul sedintei de duminica a Executivului, in care s-a adoptat regulamentul dupa care se va desfasura descentralizarea in domeniu.
"Unul dintre proiectele mele de suflet este tineretul", declara Ramona Manescu pe site-ul propriu. In prezent este in Parlamentul European si, conform www.mondonews.ro, anul acesta a cumparat un apartament in Predeal si mai detine o casa si un teren in Bragadiru.
Pentru asta nu e de ajuns sa faci un minister - nu merge treaba cu tineretul, faci un minister al tineretului;
"In mod evident, acest set de idei este rezultatul propriei mele evolutii politice, al principiilor descoperite alaturi de tineri in cei patru ani de conducere a TSD (ani in care am fost si vicepresedinte al ECOSY - Tineretul Socialist European), al experientei pozitive in cei peste sase ani de victorii electorale impreuna cu colegii din PSD Gorj, al confruntarii cu realitatile politice in doua mandate de ministru si tot doua de parlamentar, al discutiilor purtate cu numerosi membri ai Partidului din intreaga tara, dar si cu oameni de prestigiu din societatea civila si din media.
Cel mai tanar membru al grupului de initiativa este Ioan Toma (57 de ani), ultimul prim-secretar al UTC. La Revolutie avea 36 de ani si conducea tineretul comunist de doi ani, organizatie preluata de la Nicu Ceausescu.
"Tineretul este dornic sa se instruiasca in diverse meserii", a spus el. Punctul pe "i" l-a pus un vorbitor rom, care s-a declarat uimit ca Franta isi exprima dezacordul fata de romi si romani.
Printre acestea, organizatiile Tulcea, Valcea si Alba, dar si Organizatia de Femei a PSD si Tineretul Social-Democrat. Traian Basescu, președintele Romaniei:"PDL nu poate atinge singur pragul de 50%.
Ati vrut sa fiti sefi, tineretul! - Confirmati indirect faptul ca in PDL ar exista tensiuni? - Nu, nu sunt niciun fel de tensiuni, eu m-am dus cu tot dragul, dar le-am spus "Nu ati vrut voi sa fiti sefi?
Dar in ce masura populatia actuala, cetatenii actuali si tineretul de astazi mai intelege nevoia unei monarhii, mi-e greu sa spun.
Tineretul Social Democrat, caruia i-a creat o identitate noua. Daca majoritatea tinerilor ii vor da votul, Victor Ponta va deveni cel mai tanar presedinte de stat din Uniunea Europeana!
Si dupa viziunea dansului (ce tupeu cu cateva zeci de dosare) ar ramane in partid dansul si cativa tineri care nu au fost in stare sa atraga tineretul langa partid (acestia votand masiv impotriva), nu au fost in stare sa contrapondereze mesajele celorlalti pe Facebook (desi sunt mari softisti) si nu au fost in stare sa inteleaga ca trebuiau facute sectii suficiente de votare in Diaspora pentru a nu crea o tema in tara.
- Noua generatie de tineri care se conecteaza la acest curent de gandire sa se bazeze tocmai pe aceasta experienta si la nivel international, dar si ceea ce am acumulat in timp in acesti 25 de ani si sa aduca o nota de decenta, de responsabilitate si de activism pentru ca tineretul este receptiv la abordari de pe pozitii de stanga ale problemelor lumii contemporane, a afirmat Ion Iliescu, conform Agerpres.
Tot pentru a veni in sprijinul crescatorilor de animale, anul acesta a fost modificata printr-o hotarire de guvern suma oferita pentru tineretul taurin abatorizat, suma ce s-a dublat fata de anul trecut.
Oficial nu s-a stabilit inca nimic. E important insa sa se incurajeze tineretul sa investeasca in agricultura", a spus Bulumaci.
Aceeasi hotarare legislativa asigura plata a 148 lei/tona de lapte, pentru produsul livrat din exploatatii de bovine care detin cota de lapte, iar in cazul bovinelor, femelele care alapteaza si tineretul bovin, se achita plati in valoare de 400 lei pe animal.
A lucrat ca reporter la Tineretul Liber (1994), reporter special la Evenimentul Zilei (1994-1997), redactor la Academia Catavencu (1997-1998) si apoi ca redactor economic la "Informatia Bucurestiului" (1998-1999).
Tineretul social-democrat s-a saturat de stanga si vrea sa dea de gustul distractiei adevarate, nu a celei de partid. Fete dragute, deplasari in strainatate, scoli de vara cu prelungite dezbateri nocturne, titluri de Miss ale tinerimii pesediste acordate dupa proba orizontala, frati care-si impart trofeele.
- stimularea initiativelor locale de dezvoltare a bazelor sportive moderne, complexe, care sa atraga tineretul in practicarea sistematica a sportului de performanta.
google-analytics.com