Simbata va avea loc o mare confruntare intre PSD si PC. Nu e vorba insa despre vreo sedinta de CJ sau CL, pentru ca oricum in cele doua institutii cele doua formatiuni se au ca fratii. Mai exact, cele doua partide isi vor alcatui cite o echipa de fotbal si se vor intrece din punct de vedere sportiv.

"Simbata Tineretul Social Democrat organizeaza o serie de manifestari sportive la Sala Siderurgistul. Sint doua finale de fotbal la care vor participa echipe care au jucat pina acum intr-un turneu in judet. Meciul-vedeta va fi reprezentat de partida disputata de echipa PSD si cea a PC. Simbata seara veti vedea daca pesedistii si conservatorii isi dau la gioale", a declarat purtatorul de cuvint al PSD, Claudiu Brizan.

Marea confruntare va avea loc la Sala Siderurgistul de la 17.00. Desi nu si-au anuntat participarea, ar fi interesant daca pe teren s-ar afla Dumitru Nicolae si Eugen Durbaca. Asta pentru ca toata lumea ar fi curioasa sa vada care dintre cei doi se va folosi de mijloace neortodoxe pentru a cistiga.