Cautare

26748 de rezultate pentru "televiziune prin ca" (5.62 secunde)
Cu ocazia Consiliului National al Federatiei Romane a Jurnalistilor MediaSind, a avut loc o dezbatere in Sala de conferinte a Societatii Romane de Televiziune.
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
Vox News - cea mai noua televiziune de stiri, se lanseaza luni, 16 noiembrie, pe piata audiovizualului din Romania - emite pentru inceput cu "o grila restransa", care cuprinde emisiunile in direct "Romania Vox Magazin", moderata de Nicoleta Cone si difuzata incepand de luni, intre 16.00 - 19.00, "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi (difuzata de luni, intre orele 19.00 - 22.00), si "Zece plus", cu Cristian Gava (difuzata incepand de luni, in intervalul 22.00 - 01.00).
Patronul postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu si realizatorul de emisiuni Doru Parv au fost arestati in aceasta dimineata. ... Dan Diaconescu este acuzat ca i-ar fi cerut bani unui primar aradean ca sa nu difuzeze imagini compromitatoare la adresa lui. "Stiau ca sunt plecat, ca doar imi asculta telefoanele.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... Stim, din putinele informatii pe care le-ati impartasit presei, ca aveti o familie reusita, care va implineste.
Sorin Ovidiu Vantu a facut cunoscuta intentia de a se debarasa de postul de televiziune Realitatea TV, care, oricum, nu ii mai poate fi de folos in conjunctura actuala. Primele negocieri desfasurate cu Cristian Burci se pare ca au esuat.
Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", a anuntat ca pleaca de la B1 TV, impreuna cu echipa sa, pentru a se implica in proiectul televiziunii generaliste pe care compania RCS&RDS urmeaza sa o lanseze.
Serban Huidu este un simpatic realizator de radio si televiziune, care a prezentat in fiecare dimineata impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM, precum si show-ul satiric saptamanal de la postul TV Prima TV numit Cronica Carcotasilor.
Profesionisti cumparati ca sa fie neutralizati. ... Degeaba se fac dezvaluiri incendiare, daca (se stie ca) nu-i momentul. Nu trebuie sa fii psiholog sau sociolog ca sa stii regula elementara a varfului de atentie. Sau poate emisiunea e programata intentionat ca sa n-aiba audienta? ... Deprofesionalizat prin prostitutie.
Ipoteza socanta vizand razboiul Vantu - Ghita Razboiul declansat intre Sorin Ovidiu Vantu, patronul Realitatea TV, si omul de afaceri, Sebastian Ghita, care, relativ recent, a acceptat sa preia managementul postului de televiziune si sa investeasca si o suma de bani considerabila, este in plina desfasurare.
Sorin Rosca Stanescu) Punand o presiune formidabila asupra lui Sorin Ovidiu Vantu, atat mediatica, cat si juridica, si, simultan, uriase constrangeri financiare impotriva Realitatii TV - un rol important jucandu-l ANAF, prin Sorin Blejnar - Presedintele Traian Basescu l-a silit pe acesta, mai intai, sa cedeze managementul si, apoi, sa vanda pachetul majoritar.
Traian Basescu trebuia sa isi pastreze gloantele pentru situatii speciale Dupa ce protestatarii anti-Basescu au fost cotonogiti zdravan de bastoanele si bocancii jandarmilor, Gabriel Liiceanu, un asa-zis pilon de sustinere al regimului, a dat fuga la postul public de televiziune pentru a interpreta kantian si marxist evenimentele din ultimele zile.
Cu aceasta ocazie, toti abonatii Dolce vor putea urmari gratuit in perioada 1 iunie-1 iulie 2012 canalul Dolce Sport, indiferent de tipul de pachet ales pentru serviciul de televiziune, a mai precizat operatorul.
Proba martor Observ, cu foarte neplacuta surprindere, ca Dan Diaconescu e la mare cautare.
sau Despre starea presei intre sinucidere si crima (Romania Libera) "Un consilier prezidential, si prin vocea lui chiar seful statului, se rasteste la ziaristi, o televiziune de stiri militeaza pentru eliberarea lui Gigi Becali, TVR il omagiaza pe Dan Voiculescu, un cunoscut jurnalist este agresat pe strada ziua in amiaza mare, iar manipularea a inlocuit demult stirile in cele mai multe medii de informare din Romania.
De cand nu mai are un job zilnic in televiziune, Mihaela Radulescu (43 de ani) este foarte activa in mediul virtual.
Fostul presedinte a reactionat la un fals interviu cu domnia sa, acordat postului de televiziune Romania TV.
Din cest motiv si-a inceput propria emisiune de televiziune, care a debutat in anul 1953 sub forma unui program de doar 15 minute, pentru a deveni cu timpul cea mai lunga emisiune-serial de televiziune pe subiect de fitness din intreaga lume.
vor fi comparabile cu veniturile din publicitatea TV in prime time ale celor mai mari retele de televiziune americane, ABC, CBS si NBC. Aceasta previziune apartine prestigiosului Advertising Age, citat de The Economist, si reprezinta un moment de rascruce in evolutia Internetului ca mijloc de comunicare in masa.
Saptamana trecuta un studiu al companiei de cercetare in marketing Nielsen a descoperit ca aproape 40% din utilizatorii americani de tablete si smart¬phone-uri foloseau terminalul lor mobil in timp ce se uitau la televizor.
google-analytics.com