Cautare

26746 de rezultate pentru "televiziune prin ca" (4.61 secunde)
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri ca isi va vinde colectia de autografe celebre, manuscrise si documente istorice, colectia numismatica si biblioteca de peste 10.000 de volume, dintre care unele sunt carti rare, pentru a face rost de banii necesari infiintarii unui post de televiziune.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
"Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaposte ca nu i-am tras si doua palme in direct", a declarat Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa, facand referire la Liviu Mihaiu, moderatorul ultimei emisiuni din campania electorala, care a avut loc joi seara la postul national de televiziune.
Corneliu Vadim Tudor l-a numit vineri, intr-o conferinta de presa, pe Dan Voiculescu "Felix Cotosmanul", afirmand ca presedintele fondator al PC "a turnat" la securitate pentru o bucata de paine, "dar din painea aia si-a facut cinci posturi de televiziune".
Presedintele Traian Basescu va fi invitat miercuri la postului public de televiziune la o editie speciala moderata de Rodica Culcer. ... un interviu postului public de televiziune de la instalarea noii conduceri a TVR.
Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat, joi, pentru "Gandul", ca poate colabora cu Marian Vanghelie in campania de anul viitor, el apreciind ca acuzatiile lui Miron Mitrea constituie "o parere personala", iar Mitrea nu are nicio legatura cu campania sa, fiind "pe paliere diferite", scrie Mediafax.
Uniunea Social Liberala (USL) mizeaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe 406 candidati in intreaga tara, intre care se regasesc un fost premier, jurnalisti, patronul unui post de televiziune, un consilier al premierului Victor Ponta, 12 ministri ai Cabinetului sau si o serie de actuali parlamentari.
"Dupa atatia ani in care m-am aflat in fata camerelor de luat vederi si am realizat emisiuni si proiecte foarte importante pentru mine la Pro TV, am considerat ca a sosit momentul sa dau curs unei noi provocari, in domeniul managementului de televiziune.Toti anii petrecuti in Pro TV au insemnat si vor insemna enorm, iar aceasta despartire inseamna pastrarea unei afectiuni si a unei prietenii reciproce.
Avand o vasta experienta in politica externa, Nicolas Don a prezentat si produs de-a lungul anilor in Franta numeroase emisiuni de radio si televiziune, pe canalele TF1, France3, France5 , M6 si Voyage .
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
A reusit sa tulbure serios apele in marile cancelarii ale lumii si spune ca nu da niciun pas inapoi chiar daca se teme ca intr-o zi ar putea sfarsi la Guantanamo.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Liga Alesilor Locali ai PSD Prahova, ca PDL trimite la dezbaterile de la televiziunile private "trepanati, care nu au creier", el sustinand totodata ca TVR este "o televiziune de partid", care nu respecta echidistanta.
Realizatorul de televiziune Dan Diaconescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca "fara prezenta la OTV in campania electorala din 2009 Traian Basescu nu era presedinte astazi", iar seful statului i-a "raspuns" cu patru zile de detentie.
Desi are numeroase studii in televiziune, invatamant, diplomatie, numeroase tiluri de frumusete, spune ca permanent trebuie sa inveti, pentru ca niciodata nu este tarziu sa-ti imbogatesti cultura, trebuie sa studiezi cu adevarat si despre alte popoare!
Ligia Enache, cu o vechime de 25 de ani in televiziune, ca reporter, redactor, producator, a postat pe Facebook urmatorul text: ... Pentru ca asa se masoara viata jurnalistului de televiziune, in rating, in numarul celor care s-au oprit sa vada minutul pentru care tu ai muncit o zi intreaga.
Note pe marginea unui ghid tv Observ ca, in ultimele zile, se scutura iar zdrentele pasiunii in discutii despre rolul televiziunii. ... una ca televiziunea ar trebui sa aiba un rol educativ, cealalta ca televiziunea e o afacere.
Credeti ca au existat droguri in Piata Universitatii? ... Domnul Ratiu a platit ca sa-i finanteze. ... Nu v-ati gandit ca s-ar putea crea un haos general daca iese iar lumea in strada, ca la Revolutie? ... - Spuneti ca Munteanu era si el controlat de cineva?
Biografie Erich von Daniken a studiat la Colegiul St-Michel din Fribourg, ca student el s-a ocupat cu studiul de stravechi scrieri sfinte.
- Este mult "deci ca atare", dar si legea este complicata Nicolae-Vlad Popa: Deci, ca atare, domnule presedinte, vreau sa subliniez in incheierea alocutiunii mele ca este... ... Nu e prea mult "deci, ca atare"?
• 15 ian 2007 - Mihai Ungureanu apreciaza, intr-o interventie telefonica la postul de radio Vocea Basarabiei, ca Republica Moldova are o atitudine de "stat incercuit" si da dovada, prin insistenta de a semna un tratat de baza cu Romania, de temeri fara motivatie si o "mentalitate retrograda".
google-analytics.com