Cautare

26748 de rezultate pentru "televiziune prin ca" (3.73 secunde)
O femeie de 65 de ani, mama si bunica, a nascut 4 bebelusi prin cezariana (Autoare: ... O femeie din Germania in varsta de 65 de ani, mama si bunica, a nascut, marti, patru prunci la un spital din Berlin, a anuntat azi canalul de televiziune german RTL.
Nu-mi place si nu mi-a placut vreodata un anumit post de televiziune, care tine casnicele de ochii mari pana la ore tarzii in noapte pentru toate "anchetele jurnalistice" si pentru diverse talk-show-uri cu invitati obscuri.
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
Guvernul a modificatin sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, legislatia electorala, in perspectiva alegerilor anticipate pentru ca organizarea alegerilor sa se desfasoare in ritm accelerat.
Prin aceste relatii a avut acces si la carti bine documentate, despre problematica OZN, care l-au ajutat sa inteleaga ca fenomenul este mai serios decat pare si ca politica strutului fata de el nu este deloc inteleapta.
Camera Deputatilor si Senatul au amanat ieri dezbaterea rapoartelor de activitate ale Societatii Romane de Televiziune si Societatii Nationale de Radiodifuziune pe 2005 din cauza expirarii programului de lucru.
Premierul Tariceanu a aflat din presa despre faptul ca SRI a ascultat convorbirile telefonice ale ministrilor din Cabinetul sau. Afirmatia presedintelui cum ca a avut cunostinta de mai bine de o jumatate an despre interceptari si despre continutul convorbirilor a declansat un intreg scandal.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca liderii partidului vor initia joi consultari cu celelalte formatiuni din Opozitie interesate de sprijinirea demersului de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.
Publicitatea electorala este interzisa in presa scrisa, ca si afisajele electorale suplimentare. Candidatii care au intrat in turul al doilea al alegerilor locale au inteles ca imediat dupa finalizarea scrutinului de duminica pot reincepe campania electorala, lucrurile stand exact pe dos conform reglementarilor legale.
Acesta este semnalul ca protocolul aliantei PSD-PC nu va fi reinnoit dupa expirare. ... El spune insa ca aparitia acestor zvonuri s-ar putea explica prin faptul ca PC a inceput sa se pregateasca de campania din 2012. ... Vicepresedintele PC spune ca protocolul cu PSD a fost constituit pe cateva elemente:
De altfel, potrivit acelorasi surse, liderii PSD i-au imputat lui Sergiu Nicolaescu ca se poarta "cu manusi" cu televiziuni apropiate puterii , in special cu sefia SRTV tocmai pentru ca postul public de televiziune ii televizeaza filmele, iar el isi incaseaza, tacticos, banii pe drepturile de autor.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
Cand am ceva de spus spun direct, nu ma ascund "Cred ca unii colegi pot sa spuna ca eu sunt in spatele domnului Voiculescu, in spatele domnului Vintu, dar nu cred ca astea sunt lucruri care stau in picioare.
A zis Cristoiu cu o zi inainte ca Basescu trebuie sa iasa la inaintare, sa fie mai dur cu USL ? A zis, iar Basescu s-a conformat scurt, asa ca ieri a "injurat" USL fara sa se repete cam 90 de minute, pe postul de televiziune B1.
Traian Basescu suporta orice, mai putin sa i se spuna ca o are mica. Se pare ca presedintele are probleme cu glicemia, iar treaba asta s-a extins la ARD (PDL plus Ungureanu si inca niste unii), asa ca USL a comandat niste afise prin care sa incunostinteze populatia.
Un nou serviciu de televiziune transmisa prin Internet se lanseaza astazi, in premiera, in Romania, in cadrul Expozitiei internationale de Tehnologia informatiei si comunicatii, CERF 2005.
Fie ca vreti sa mergeti in tara sau sa alegeti o statiune din strainatate, agentiile de turism se intrec in oferte speciale. ... Integrarea creste potentialul turistic Mai mult, specialistii spun ca integrarea Romaniei in UE a crescut atractivitatea turistica a tarii noastre.
Societatea Romana de Televiziune (SRTv) a incheiat anul trecut cu un deficit de aproape 54 milioane de lei, in conditiile in care cheltuielile totale au fost de 621,4 milioane lei, iar veniturile, de doar 567,5 milioane lei, potrivit raportului de activitate pe 2008 al institutiei.
Primarul din Dabuleni il roaga frumos pe domnul presedinte Basescu sa inteleaga ca orasul Dabuleni si locuitorii sai nu merita sa fie batjocoriti pentru ca au facut din orasul lor "patria lubenitelor".
Cornel Nistorescu este de cativa ani unul dintre principalii colaboratori ai postului de televiziune Realitatea TV. Este un scriitor care si-a probat talentul prin trei carti publicate, ce cuprind scrieri aflate undeva la granita dintre reportaj si proza scurta:
google-analytics.com