Cautare

295 de rezultate pentru "tarife" (3.05 secunde)
Cum euro este moneda de referinta în economia româneasca, toate preturile produselor si tarifele la servicii se raporteaza la valuta europeana.  Valul de scumpiri La fiecare scumpire a euro, fie si numai temporara, operatorii români percep majorari de tarife, respectiv de preturi la produsele aduse de peste granita, în special la cele din Uniunea Europeana.
"Daca respectivul consumator a prins si o perioada dinainte de 1 iulie, atunci are pe factura doua tarife, unul vechi si altul si scumpit, si exprimat în unitati de energie.
Cel din urma nu a suferit anul acesta majorari de tarife. "Conform metodologiei, aceste pierderi trebuie recunoscute în viitoarele tarife.
Cel din urma nu a suferit anul acesta majorari de tarife. "Conform metodologiei, aceste pierderi trebuie recunoscute în viitoarele tarife.
Marfurile nealimentare au inregistrat scumpiri la jumatate din media preturilor de consum, respectiv de 0,52% Cele mai importante modificari de tarife au fost consemnate la serviciile de cinematografie, teatre, muzee, cheltuieli cu invatamantul si educatia (4,59%), la telefonie (3,35%) si transport aerian (3,35%).
Majoritatea companiilor de asigurari au afisat deja noile tarife la politele RCA si Casco pentru anul 2009, care vor intra in vigoare fie de saptamana aceasta, fie de la 1 ianuarie. ... Unele companii anunta si majorarile de tarife pentru clientii cu daune.
Potrivit comunicatului transmis marti Bursei, noile tarife aprobate, cu exceptia celui de trasport, corespund cifrelor luate in calcul de Transelectrica la elaborarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2009, care a fost avizat de actionari.
Atentie, sunt tarife standard, caci si acestea se modifica dupa criterii precum varsta sau istoricul incidentelor rutiere, dupa cum stabileste fiecare asigurator.
Rata medie a profitului la firmele profitabile era de 10,4% in 2007, a precizat el.Pe de alta parte, Pogea a spus ca exista aproximativ 317.000 de societati ce inregistreaza profit, cu o rata a castigului de 10,4%."Sunt firme care de doi-trei ani au rata pierderii de 180%", a spus Pogea, afirmand ca povara administrativa asupra societatilor trebuie diminuata, avand in vedere, in prezent, 71 de taxe si tarife, din totalul de 558, ce ar putea fi reduse.Din numarul total de taxe si tarife din administratia publica, doar 117 se constituie ca venituri la bugetul de stat, in timp ce 89 reprezinta venituri ale institutiilor publice centrale autonome si 264 ca venituri proprii ale ministerelor.1,2 miliarde de lei, numai datoria CNHPotrivit datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, printre marii contribuabili care au restante la bugetul de stat se numara CETA - Compania de Expeditii si Transport Auto, Compania Nationala a Metalelor Pretioase si Neferoase REMIN SA si Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA (peste 320 de milioane de lei datorii la bugetul de stat), fata de toate acestea incepandu-se procedura de executare silita, precum si Compania Nationala a Huilei (peste 1,2 miliarde de lei datorii la bugetul de stat), care se afla in administrare speciala conform Legii nr.
Potrivit Codului Vamal si Acordului GATT (pentru tarife si comert - n.r.), "valoarea in vama a marfurilor importate va fi valoarea de tranzactie, adica pretul efectiv platit", sustin reprezentantii Vamii.
Prin negocierea unei metodologii cu Federatia Industriei Hoteliere din Romania (FIHR), UPFAR a stabilit si o grila de tarife pentru unitatile de alimentatie (restaurante, cafenele, braserii, baruri, fast-food-uri, cofetarii sau unitati asimilate) si unitati hoteliere si asimilate structurilor de cazare.
• Ministerul Finantelor a pregatit legislatia pentru eliminarea unor taxe si tarife. ... doua proiecte de acte normative a caror aplicare, coroborata cu alte acte din legislatia secundara, va conduce la eliminarea si comasarea a 92 de taxe parafiscale si tarife.
Cotatia actiunilor a urcat cu 29% în 2007, deoarece a crescut profitul IBM, pe seama afacerii profitabile cu software, spune Reuters.Noi optiuni pentru utilizatorii de cartele OrangeOrange România a lansat doua optiuni care permit abonatilor si utilizatorilor de cartele preplatite sa efectueze convorbiri în roaming la tarife cu pâna la 44 la suta, respectiv 67 la suta mai mici, informeaza agentia Mediafax, citata de www.bloombiz.ro.
Serviciul pune la dispozitia utilizatorilor abonament gratuit, un aparat mobil gratuit (oferit în custodie pe toata durata contractului), cartela SIM preactivata, pâna la 1.200 de minute lunare gratuite (pot fi folosite de catre client atât de pe telefonul fix, cât si de pe cel mobil) si tarife speciale (dupa depasirea minutelor incluse).
In acelasi timp, noile tarife internationale catre retele mobile din SUA, Canada si Israel sunt de 0,30 euro/minut (fara TVA), iar pentru retele mobile din Europa de 0,45 euro/minut (fara TVA).
Incepand cu luna august, clientii Romtelecom persoane fizice vor putea efectua convorbiri interurbane la tarife locale.
"Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. Operatorul T-Mobile din Statele Unite ale Americii, filiala a lui Deutsche Telekon, doreste sa schimbe modelul de business pe care se bazeaza toate abonamentele de telefonie mobila.
RATB propune noi tarife pentru calatoriile cu mijloacele de transport in comun. Astfel, costul pentru o singura calatorie urmeaza sa fie de doi lei, un abonament lunar pe o linie:
De asemenea, actul normativ stabileste si anumite tarife pentru exploatarea locurilor de parcare pe timpul zilei. ... Riveranii au parte de tarife reduse, beneficiind si de rezervarea locului de parcare, astfel:
Apararea cotei unice impinge guvernul sa majoreze taxe si impozite, preturi si tarife (astfel se ajunge la situatia ca romanii nu mai platesc cele mai mari taxe pe forta de munca, dar platesc cele mai mari tarife la energia electrica, dublu cat un neamt sau un englez) si sa reduca investitii publice.
google-analytics.com