Fiicele candidatului PD-L la Camera Deputatilor in colegiul 1 din Targu Mures, actorul Nicu Mihoc, au adaptat textul rugaciunii "Tatal Nostru" pentru campania electorala a acestui.
Textul adaptat al rugaciunii se regaseste in foaia de campanie a candidatilor PD-L pentru colegiile din Targu Mures, intitulata "Echipa antistres", fiind conceput de catre fiicele unuia dintre candidati, actorul Nicu Mihoc.
"Tatal nostru care esti in PD-L,/Sfinteasca-se candidatura ta;/Vie deputatia ta, /Faca-se voia noastra/Precum in politicianism sa nu fie/Si sa nu faci pe pamant. /Painea noastra cea de toate zilele/Da-ne-o noua astazi/Caci iti vom ierta si noi pacatele tale, /Precum ne vei rasplati si tu pe noi...", este textul semnat de Silvana si Madalina Mihoc. "A fost ideea fiicei mai mari, Madalina, care are 18 ani, acum voteaza prima data. Silvana are 13 ani si jumatate. Le-am zis sa scrie un material despre mine... si Madalina a zis ce sa scriu, ca esti cel mai bun tata. Si a gasit ceva care sa ne distreze. Ambele fete sunt credincioase", a declarat Mihoc pentru corespondentul MEDIAFAX.
Nicu Mihoc este un actor cunoscut in Targu Mures, fost director artistic al Teatrului National din municipiu. Printre ultimele sale aparitii se numara un rol secundar in "Restul e tacere", de Nae Caranfil, respectiv cel al lui Anton Volbura, cel care rosteste ultima replica - "restul e tacere".
Mihoc a fost desemnat de PD-L sa candideze in colegiul 1 Targu Mures pentru Camera Deputatilor.