Cautare

61579 de rezultate pentru "stiri din 28 07 2010 neptun tv negru voda" (6.48 secunde)
Si in locul unor politici care sa sustina jurnalismul de calitate, cel clasic, pentru un adevarat si consistent drept la informare, sunt oferite rationamente de genul salvarea acestei bresle - jurnalismul clasic - poate veni, aparent paradoxal, din imbratisarea acestei schimbari - jurnalismul online , si nu din lupta impotriva lui.
Intre reprize de stiri, muzica buna si premii acordate chiar cu acest prilej aniversar, echipa postului de radio a tinut sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in familie, alaturi de colegii si prietenii de la GdS.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Bush va veni, in luna septembrie, la Bucuresti pentru a participa la lansarea unei noi televiziuni de stiri de catre acelasi grup care detine cotidianul "Puterea", informeaza paginademedia.ro care il citeaza pe Adrian Thiess, coordonatorul proiectului.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Criza a devoalat la toate statele tot cancerul din sistemele lor de finantare.
"In privinta muncii la negru intervin elemente noi: se tripleaza amenzile pentru cei care utilizeaza munca la negru, iar in cazul in care sunt folositi astfel mai mult de 5 angajati, intervine si pedeapsa penala.
Presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), Daragus Attila, crede ca aproximativ 30% din pensiunile inregistrate la Autoritatea Nationala pentru Turism nu corespund normelor UE privind dotarea bucatariilor, astfel ca ele vor fi inchise sau vor lucra "la negru".
In urma unor masuri in curs de finalizare, demarate de Comisia Europeana, muncitorii romani, si nu numai, care mizeaza pe o slujba la negru in spatiul UE, ar putea fi nevoiti sa se profileze pe contracte de munca legale.
Majoritatea patroni care prefera munca la negru activeaza in domenii precum constructii, comert si jocuri de noroc. ... Este vorba de angajatori din domeniul constructiilor, comert si jocuri de noroc.
Conform situatiei intocmite de conducerea Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati, in urma controalelor efectuate in primele 9 luni ale anului au fost depistate 280 de persoane care munceau la negru la un numar de 156 de angajatori.
Palatul comunal Calarasi (Primaria Calarasi) Pe teritoriul administrativ al municipiului Calarasi, asa cum este el delimtat astazi, descoperirile arheologice si marturiile documentare atesta faptul ca din neolitic si pana la formarea statului national roman, rezultat al Unirii celei mici de la 24 ianuarie 1859, aici, la cotul Borcei s-au constituit si dezvoltat doua asezari omenesti:
Din vremuri foarte vechi a inceput intre romani si ruteni sau ucrainieni un vadit proces de interpenetratie etnografica si demografica continuat in decursul veacurilor prin colonizari si emigrari ale acestor doua rase. ... Intre voievozii bolohovenilor mai cunoscuti sunt Alexandru din Belti si Gleb al lui Ieremia (5).
Imbulzeala mare ieri la Directia de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Craiova. Craiovenii s-au grabit sa beneficieze inca din prima zi de facilitatile stabilite de primarie, desi mai au la dispozitie aproape doua luni in care pot face acest lucru, pana pe 15 martie.
Pe acesta din urma pentru ca se visa pe vecie la guvernare! ... Pulea Voda a vazut in votul uninominal instrumentul perfect de razbunare pentru faptul ca a fost suspendat de parlamentari: ... In pizda ma-sii, pentru ca din toata povestea asta lipseste poporul!
Zilele trecute, o veste venita din inima muntilor Moldovei a trecut aproape neobservata in media laica. Parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda a renuntat la staretia manastirii pe care a ridicat-o din temelii dupa 1990.
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri.
Asociatia Bucharest Running Club aratat ca, astfel, alergatorii au avut bucuria de a descoperi zone pitoresti din capitala Romaniei.
Corneliu de 28 de ani, din judetul Cluj si C. Mihai de 40 de ani, din Bucuresti, asupra lor gasindu-se mai multe documente avand antetul unei societati comerciale. ... - in luna septembrie 2010, cei doi s-au prezentat la sediul unei societati comerciale din sos.
Ulterior, Guvernul, trecand peste decizia Parlamentului care, potrivit art.61 alin.(1) din Constitutia Romaniei, este unica autoritate legiuitoare a tarii, a emis o ordonanta de urgenta, respectiv Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din Ministerul Administratiei si Internelor pentru anul 2011, cu obiect identic, avand aceleasi obiective dupa cum reiese din Expunerea de motive.
google-analytics.com