Cautare

3575 de rezultate pentru "spitalul judetean" (3.12 secunde)
In urma accidentului au fost raniti copilotul Razvan Petrescu si patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor.
Controlul vizeaza in special sectiile de chirurgie ale spitalelor, cele mai mari din tara si din Bucuresti (Spitalul de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic Colentina, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri etc.).
Siamezele din Brasov s-au nascut a doua oara Interventia chirurgicala de separare a surorilor a fost realizata de medicii de la Spitalul "M.S. Curie" In premiera, in tara noastra, o echipa de medici, coordonata de doctorul Radu Spataru, de la Spitalul Clinic pentru Copii "M.S.
Pe site-ul desprecancerdesan.ro, dr Bogdan Moldovan, medic primar chirurgie generala, medic sef sectie Spitalul Sf. Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov.
Scopul proiectului il reprezinta prevenirea si reducerea hipoacuziilor in randul copiilor, prin infiintarea a doua centre de audiologie si diagnostic in Spitalul de Urgenta Zalau si in Spitalul de Urgenta Craiova, dezvoltarea unei proceduri de screening auditiv neonatal in Spitalul de Urgenta Timisoara si dotarea tehnica suplimentara a Centrului de audiologie din Spitalul Marie Curie Bucuresti.
Din Spitalul de Boli Dermato-Venerice Scarlat Longin, unic in tara noastra cu acest profil, au mai ramas niste ruine, mascate de vita salbatica.
In Spitalul Marie Curie din Bucuresti astazi e rost numai de veselie, caci Magicianul Teo a sosit cu tolba plina de trucuri, iar tenorul Vlad Mirita si baritonul Iordache Basalic planuiesc sa-l ademeneasca pe Mos Craciun in amfiteatrul spitalului, cu un concert de colinde fermecate.
Magda Marincovici) Sarmalute si supa cu carne fiarta reprezinta cauza certa a diagnosticului de sindrom hemolitic uremic in cazul celor doi bebelusi transferati, vineri seara, la Spitalul MS Curie, ne-a declarat in exclusivitate prof. ... Vineri seara, la Spitalul MS Curie au fost transferati doi bebelusi:
Vizita efectuata ieri de Jonathan Scheele in judetul Constanta a constituit prilejul manifestarii publice a unui diferend existent intre seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, respectiv Radu stefan Mazare, primarul Constantei, cu privire la motivele care au condus la sistarea finantarii si a executiei proiectului Pavilionului Expozitional.
Reprezentantii filialei Prahova a PNL au anuntat ieri ca vor revendica functiile de presedinte al Consiliului Judetean Prahova si de prefect al judetului, daca Florin Anghel - presedintele CJ, demisionar din PNL - se va inscrie in PD.
Un nou reprezentant de frunte al traseistilor politici este presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel. ... Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a revenit in Partidul Conservator, pe care il parasise in septembrie 2004 pentru a se inscrie in PNL.
Consilierul judetean PNL Victor Manea pare decis sa nu ia parte la sedintele CJC pana cand nu se va rezolva problema legalitatii alegerii presedintelui acestei institutii, Nicusor Constantinescu.
In urma cu cateva zile, ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, l-a dat drept exemplu de comportament neadecvat in relatia cu organismele finantatoare ale Uniunii Europene pe Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
Acestea au fost deja postate pe site-ul Consiliului Judetean Gorj si sunt la dispozitia contribuabililor, care au astfel posibilitatea sa afle culoarea politica a celor pe care i-au votat in anul 2004. Din statistica intocmita de conducerea Consiliului Judetean Gorj, in fiecare comuna exista cel putin un consilier independent.
Tribunalul Judetean Vrancea a admis ieri solicitarea PSD de incetare a mandatelor a sase dintre cei sapte consilieri PSD Vrancea care au trecut de la PSD la PNL si PD si care se numara printre cei ce au votat hotararea de inlocuire a lui Marian Oprisan de la sefia CJ.
Directia Nationala Anticoruptie a informat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata si continua, prin care a provocat un prejudiciu de peste 3,3 milioane de euro.
Relatia ENEL-Consiliul Judetean Constanta mai are putin si scoate scantei. Cine isi inchipuie ca ENEL Dobrogea furnizeaza energie si servicii tinand cont de renumele clientului - in cazul de fata Consiliul Judetean - se insala amarnic.
Cel putin asta dau de inteles inclusiv primarii care erau la un moment dat suparati si dadeau semne ca ar putea parasi partidul, pe motiv ca de la centru s-a decis ca nu Stelian Dutu este candidatul pentru sefia Consiliului Judetean Constanta.
"Vreau finantari europene pentru proiecte romanesti" Atributii Tania Bogdan a fost aleasa consilier judetean din partea Partidului National Liberal si face parte din Comisia nr.
Salariatii Consiliului Judetean Gorj vor sa ceara in instanta dreptul de a-si pastra norma de hrana si de tinuta, dupa ce Curtea de Conturi a stabilit ca angajatii trebuie sa restituie sumele primite in cursul anului trecut, in total 725.000 de lei.
google-analytics.com