Cautare

3575 de rezultate pentru "spitalul judetean" (3.86 secunde)
Dupa ce PSD i-a invalidat mandatul de consilier local, ieri, i l-au anulat si pe cel de consilier judetean. Alaturi de Popescu, alti doi membri marcanti ai PD-L Constanta, Zanfir Iorgus si Gheorghita Corbu, au fost invalidati in sedinta de constituire a Consiliului Judetean Constanta.
Unele partide nici macar nu au site-uri la nivel judetean, iar altele, chiar daca au, nu le-au mai actualizat de cativa ani. La nivel central, fara cusur Cele trei partide parlamentare se prezinta pe internet aproape fara cusur, la nivel national.
Dupa ce a dat "uitarii" sefia PD-L Constanta, dupa ce a renuntat si la a mai candida la alegerile parlamentare, avocatul Ion Popescu a renuntat si la functia de consilier judetean.
Deputatul Dan Ilie Morega, presedinte al PNL Gorj, ameninta ca alesii liberali din Consiliul Judetean (CJ) vor boicota sedinta de vineri a CJ, daca de pe ordinea de zi nu va fi scos proiectul de hotarare referitor la alegerea vicepresedintelui institutiei.
Ion Calinoiu, seful Consiliului Judetean Gorj, nu il mai finanteaza pe Marin Condescu, presedintele Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, circa 700.000 de lei din bugetul CJ ajungand insa la echipele de handbal si de baschet.
Potrivit reprezentantilor Biroului Electoral de Circumscriptie Judetean Constanta, luni, pana la ora 8.00, fusesera centralizate datele provenite de la 354 de sectii, iar prezenta este de 43 la suta, potrivit MEDIAFAX.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat incalcarea regimului juridic privind conflictul de interese in materie administrativa de catre Ioan Adrian Duicu, consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Mehedinti.
Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
Judetele care se coloreaza rosu In schimb, Liviu Dragnea, a anuntat ca formatiunea lui Tariceanu va primi cate un post de vicepresedinte de consiliu judetean in toate judetele in care va merge alaturi de Partidul Social Democrat, chiar si acolo unde social-democratii au majoritatea fara ALDE.
Au fost comitete pentru situatii de urgenta la care nu a lipsit reprezentantul din partea consiliului judetean.
Ultimul traseu judetean pe ruta Galati - Costache Negri a fost adjudecat de o firma din Dambovita, care si-a surclasat concurentii din Galati prin parcul de masini mult mai bun.
UPDATE ORA 22.50 Intr-un comunicat de presa, presedintele Consiliului Judetean Constanta face cateva precizari legate de achizitia elicopterului ce s-a prabusit luni, 15 decembrie, in lacul Siutghiol. ... Este proprietatea Consiliului Judetean Constanta, achizitionat pe Programul Transfrontalier Romania-Bulgaria in 2013, operat de Aerodromul Tuzla.
Prin asocierea cu o universitate, Consiliul Judetean Calarsai va putea accesa fonduri europene pentru modernizarea cladirii. ... Am studiat Monitorul Oficial si am constatat ca, din anul 2004, Consiliul Judetean are in administrare cladirea Prefecturii Calarasi, pana la consolidarea constructiei sale.
Consiliul Judetean a dispus darea in administrarea RAJDP a elementelor de infrastructura proprietate publica a judetului, aferente institutiilor de interes judetean. ... Consiliul Judetean, impreuna cu institutia care beneficiaza de modernizari, vor asigura partea financiara necesara.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a facut miercuri doua cadouri consistente Spitalului de Urgenta Craiova. ... Este vorba de 55.000 de lei pentru "servicii de proiectare" in vederea amenajarii spatiilor verzi de la Spitalul de Urgenta Craiova.
Directorul Spitalului Judetean Constanta, Catalin Grasa, anchetat de DNA Un alt subiect asupra caruia cotidianul "Replica" a insistat in 2005 este Spitalul Judetean Constanta.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a stabilit castigatorul licitatiei pentru modernizarea Policlinicii de Stomatologie de pe Calea Bucuresti din Craiova. ... Dorela Dumitrescu din Caracal a aparut prin presa intr-un scandal privind renovarea Sectiei de urologie a Spitalului Judetean din Craiova.
Lovitura de teatru in privinta soferului care a intrat cu masina in Spitalul Judetean Craiova (Autor: Eugen Dinu) Rasturnare de situatie in privinta soferului care a intrat cu masina in usile Spitalului Judetean din Craiova.
In ceea ce priveste Spitalul Judetean Constanta, Danut Culetu a declarat ca este o investitie care trebuie continuata, dar ca "in primul rand trebuie rezolvate tratamentele bolnavilor, medicamentele, salariile din sistemul sanitar”.
Asa se face ca primarul comunei Crucea a fost internat cateva zile, din cauza unei probleme neurologice minore, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. ... Datorita stresului si oboselii, primarul comunei Crucea s-a prezentat in cursul zilei de vineri, 5 ianuarie, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.
google-analytics.com