Cautare

19299 de rezultate pentru "plaza romania" (3.30 secunde)
Desi dezvoltatorul Plaza Centers anuntase in 2008 ca, pana la sfarsitul anului, va inaugura un mall in municipiu, peste proiectul Slatina Plaza s-a asezat praful. Proiectul care viza constructia unui mall la Slatina a fost abandonat de compania israeliana Plaza Centers.
Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, va fi demolata in proportie de 70%, pe amplasamentul acesteia urmand sa fie dezvoltat un proiect imobiliar, cu o suprafata construita de 600.000 de metri patrati, de catre Plaza Centers in parteneriat cu statul roman.
Francezii nu stiu ca Romania e sustinuta de milioane de suporteri. Vino cu mic cu mare pe terenul distractiei din Sun Plaza, acolo unde fanii si-au dat intalnire.
Centrul Comercial Sun Plaza, in parteneriat cu Asociatia Parcul Natural Vacaresti, organizeaza in perioada 18-28 august expozitia de fotografii Parcul Vacaresti merita straie noi.
Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe, prezent din 2005 pe piata din Romania prin AFI Europe Romania, a semnat o scrisoare de intentie neangajanta cu Plaza Centers N.V.
Toate acestea au fost punctele de atractie ale unei seri magice la Plaza Romania, in care noile colectii de iarna au defilat pe ritmuri de dans.
Concert Directia 5, Lock Your Love Corner” - un spatiu in care cuplurile pot lega renumitele lacate ale iubirii”, ca un simbol al dragostei lor, si o expozitie cu tablouri emblematice, care surprind dragostea in decursul istoriei, sunt cateva dintre surprizele care ii asteapta pe vizitatorii Plaza Romania cu ocazia Valentine's Day.
Te invitam la Sun Plaza, incepand cu 1 noiembrie, sa pornim intr-o calatorie in timp, in urma cu mai bine de 500.000 de ani. ... Vino la Sun Plaza si vei afla raspunsul in cadrul unui eveniment in premiera in Romania:
Initiativa umanitara sustinuta de Sun Plaza Zeci de obrajori imbujorati stralucesc in lumina amiezii si tot atatea manute aplauda cu incantare. ... Cele cateva ceasuri pline de zambete au fost rezultatul primului pas al campaniei umanitare Impreuna daruim aripi de bucurie, initiata astazi de Sun Plaza.
Timp de o saptamana, intre 18-22 aprilie, peste 400 de copii din clasele I-VIII vor invata despre diverse meserii la Sun Plaza, in cadrul programului Saptamana Altfel de Scoala. ... Elevii se vor bucura si de demonstratiile celor doi roboți prezenti la Sun Plaza.
Ajutoarele lui Mos Crsciun, elfi, Craiasa Zapezii si alte personaje indragite ii asteapta pe cei mici la Plaza Romania, in weekend-urile 12-13 si 19-20 decembrie, cu povesti, colinde si jocuri creative.
Al patrulea magazin DEICHMANN din Bucuresti se deschide in cel mai mare mall din Romania, Sun Plaza de pe Calea Vacaresti nr 391, sector 4.
de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania. La Crowne Plaza Hotel, intr-un spatiu superb amenajat, doritorii au venit si au cumparat diverse obiecte create de copiii bolnavi de cancer, dar si diverse obiecte de artizanat si covoare din Iran.
Valea portului, zona extrem de sensibila, pe care autoritatile se straduiesc de mai multa vreme sa o consolideze, a primit un dram de speranta odata cu demararea lucrarilor pentru un nou mall - Constanta City Center Trident Plaza.
Primaria Capitalei, obligata sa darame controversatul imobil Cathedral Plaza Instanta a decis printr-o hotarare definitiva si irevocabila demolarea cladirii de birouri Cathedral Plaza, deoarece aceasta a fost construit fara sa respecte prevederile legale.
Primaria Capitalei, obligata sa darame controversatul imobil Cathedral Plaza Instanta a decis printr-o hotarare definitiva si irevocabila demolarea cladirii de birouri Cathedral Plaza, deoarece aceasta a fost construit fara sa respecte prevederile legale.
Pe site-ul oficial al Ahiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), biroul de presa al acestei institutii a publicat un comunicat de presa referitor la plangerea depusa la CEDO, privind desfiintarea cladirii din apropiere - Cathedral Plaza.
Recent, atmosfera de Hollywood a frumoasei cafenele Cinema Café, care se afla la parterul Plaza Romania, s-a imbinat perfect cu informatiile oferite in timpul conferintei "Traieste Sanatos cu Simona", creand un spatiu potrivit pentru cele peste 60 de femei gravide si invitati prezenti.
Organizatia de vanzari pentru fondul de investitii norvegian Romania Invest este singura organizatie de real-estate orientata, in principal, catre oameni.
- Athenee Palace Hilton Hotel, Bucuresti - Bucharest Marriott Grand Hotel, Bucuresti - Crowne Plaza Hotel, Bucharest - Plaza Romania - Bucuresti Mall - Aeroportul Henri Coanda - Facultatea de Automatica - ASE - Restaurantele CityGrill si CityCafe ofera wifi gratuit - la Univ.
google-analytics.com