Cautare

3575 de rezultate pentru "spitalul judetean" (2.81 secunde)
Este vorba despre mizeria intalnita in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, cu precadere in Sectia de Obstetrica-Ginecologie", se arata intr-un comunicat de presa al OTRM Constanta, semnat de presedintele organizatiei, Catalin Boboc.
Hotararea de Consiliu Judetean (CJ) privind membrii consiliilor de administratie (CA) de la cele sase unitati spitalicesti a fost revocata de juristii Institutiei Prefectului, dupa ce seful CJ a reclamat ca numirile s-au facut pe criterii politice.
Un baietel in varsta de trei ani din comuna damboviteana Potlogi a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste dupa ce a fost muscat de fata si de cap de un caine.
Magda Marincovici) Prima emobolizare prostatica realizata intr-un spital de stat a fost efectuata de specialistii din compartimentul de radiologie interventionala a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Tg.
Doctorita Laura Vizireanu, care a fost gasita si resuscitata, a fost dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, pentru un examen tomograf. ... Dupa 40 minute de resuscitare, medicii au reusit sa ii simta pulsul la carotida, victima fiind dusa acum la Spitalul Judetean Constanta.
Boschetii de dimensiuni impresionante ascund vara miliarde de tantari acestia contribuind prin mirosurile pestilentiale la disconfortul tuturor, dar mai ales al celor cazati la Spitalul Judetean din apropiere.
Situatie absurda la Spitalul Judetean din Braila. Usile de la sectia de Terapie Intensiva unde sunt tratati bolnavii de COVID sunt cu 10 centimetri mai inguste decat paturile.
43 de angajati, din cei 1.760, sunt confirmati cu COVID la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Ioan cel Nou" Suceava.
Peste 300 de pacienti, printre care 100 de copii, au fost evacuati dupa ce un incendiu a izbucnit la Spitalul Judetean Suceava, intr-un salon al sectiei de ginecologie.
„La noi nu se primesc atentii”, sta scris negru pe alb in cateva institutii sanitare, printre care si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.
Un pacient a luat foc pe masa de operatie, la Spitalul Judetean Timisoara. Cauza este necunoscuta. Un medic a incercat sa-l ajute, insa a suferit arsuri la randul sau.
Toti autopsierii de la Spitalul Judetean Suceava sunt trimisi in judecata pentru luare de mita, furt si inselaciune. Acestia sunt acuzati ca in perioada pandemiei au cerut bani de la ruele mortilor de COVID si chiar au furat din bunurile celor decedati.
Asa si cu un domn destept din Spitalul Judetean. ... nu cumva Spitalul Judetean Constanta lucreaza, cel putin pe acea sectie, pe sistemul "nu suntem in stare, trimitem pacientii la Bucuresti"?
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... In urma impactului, au fost raniti conducatorii auto, care au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina.
Trei barbati si doua femei au fost accidentate, o persoana fiind transportata in stare grava la Spitalul Judetean din Craiova.
Trei barbati si doua femei au fost accidentate, o persoana fiind transportata in stare grava la Spitalul Judetean din Craiova.
Am descarcerat in jur de 20 de persoane si au fost transportate toate la Spitalul Judetean de Urgenta din Tulcea", a explicat la Realitatea Tv, reprezentantul ISU Tulcea, Florin Bascau.
Victima a fost transportata la Spitalul Judetean din Vaslui. ... "Tanarul, in varsta de 26 de ani, a fost transportat la Spitalul Judetean Vaslui cu plagi injunghiate.
Medicii din Oravita au decis ca minorul sa fie transportat la Spitalul Judetean din Resita, pentru investigatii suplimentare. ... L-am dus la Spitalul Judetean din Resita", a spus asistentul de pe ambulanta, Sorin Soare.
Din cate se pare, starea de sanatate a acestuia este una stabila, insa, dupa investigatiile medicale de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, s-a hotarat transferul acestuia.
google-analytics.com