Cautare

3575 de rezultate pentru "spitalul judetean" (4.09 secunde)
• La bord se aflau patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf.
In ciuda victoriilor neasteptat de categorice repurtate de PSD la Primaria Constanta si la presedintia Consiliului Judetean, laurii social-democrati se opresc aici.
Nominalizarea noului prefect l-a indepartat pe acesta atit de biroul permanent judetean al liberalilor cit si de organismele centrale de conducere.
In data de 29 noiembrie 2010, ca urmare a propunerii facuta de dumneavoastra, in calitate de ministru de interne, presedintele Traian Basescu l-a avansat chestor de politie pe seful Inspectoratului Judetean Arad al Politiei de Frontiera, Ion Handra, despre care se afirma ca protejeaza contrabanda cu tigari de care nu sunteti strain si care este cunoscut drept un apropiat al dumneavoastra si al primartului municipiului Arad, Gheorghe Falca, fiind cei care l-ati promovat in aceasta functie.
Acesta a adaugat ca si pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, Victor Mocanu nu are emotii avand 58% daca ar candida din partea USL si 36% daca ar candida din partea PSD.
Presedintele PD Emil Boc a precizat ca din informatiile pe care le-a primit in cadrul BPN cu privire la consilierul judetean Aurel Cucu a rezultat ca au existat trei solutii de neincepere a urmaririi penale date de catre Parchetul General in cazul acestuia.
"Anii intregi" in care preconiza Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, derularea procesului dintre conducerea CJC si consilierii judeteni ai Aliantei D.A. ... Batalia pentru cine va detine pana la urma conducerea Consiliului Judetean Constanta a inceput insa, cateva nume fiind deja vehiculate, mai ales din partea democratilor.
"Anii intregi" in care preconiza Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, derularea procesului dintre conducerea CJC si consilierii judeteni ai Aliantei D.A. ... Batalia pentru cine va detine pana la urma conducerea Consiliului Judetean Constanta a inceput insa, cateva nume fiind deja vehiculate, mai ales din partea democratilor.
Cursa pentru "functia" de candidat al PNL la postul de subprefect de Dolj, lasat liber de demisionarul Ion Groza, a fost castigata, in cele din urma, de consilierul judetean Nicolae Giurgiteanu.
Primarul din Botosesti-Paia a regizat pentru presedintie un filmulet cu cel mai prapadit drum judetean din Dolj, in speranta ca-l va sensibiliza pe Traian Basescu.
Danut Culetu, prefectul Constantei, a anuntat ieri ca institutia pe care o conduce a atacat in contencios administrativ decizia alegerii lui Nicusor Constantinescu drept presedinte al Consiliului Judetean Constanta, in urma sedintei din 25.04.2006.
Drumul judetean 606E, care face legatura intre localitatile Pietroaia, Urdinita, Gogosita, Botosesti-Paia si Craiova, da de cativa ani batai de cap autoritatilor locale si celor judetene.
Muzeul Olteniei in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj si Muzeul Judetean de Istorie Brasov au organizat marti, 30 mai, la sediul Sectiei de Istorie si Arheologie a Muzeului Olteniei vernisajul expozitiei "Restaurare.
"Sunt convins ca judetul Constanta va atrage, pe proiecte, 100 de miliarde de lei, pentru localitatile care vor face proiecte", si-a exprimat speranta consilierul judetean Victor Manea, unul dintre participantii la intalnirea de la Galati.
Consilierul judetean Victor Manea a refuzat, in urma cu cateva saptamani, sa se mai prezinte la sedinta de Consiliu Judetean Constanta, declarand ca este nemultumit de modul in care functioneaza aceasta institutie.
Alesii locali din judetul Gorj nu sunt interesati sa completeze declaratiile de apartenenta politica, o singura localitate din 70 trimitand la consiliul judetean listele cu optiunile politice ale consilierilor locali.
Daca pana acum consiliul judetean era cel care aloca toti banii veniti in judet de la guvern, incepand cu anul 2007, consiliul judetean si Directia Generala a Finantelor Publice isi vor imparti atributiile in ceea ce priveste repartizarea banilor catre primariile din judet.
Zeci de localitati doljene asteapta bugetul destinat investitiilor pe 2007, dupa ce sedinta extraordinara a consiliului judetean, in care trebuia sa se distribuie banii, a fost amanata pentru prima data in istoria institutiei.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, care este si prim-vicepresedinte al PSD Constanta, a dat de inteles ieri ca este posibila o colaborare cu PNL, pentru binele comunitatii si pentru realizarea unei adevarate descentralizari.
Deputatul Gheorghe Dragomir, care este si presedinte al organizatiei judetene a PNL si candidat al partidului pentru sefia Consiliului Judetean, i-a prezentat pe toti candidatii pentru primariile din judetul Constanta, dar si echipa sa de consilieri, pe fondul unui foc de artificii si a melodiei "We are the champions".
google-analytics.com