Cautare

386 de rezultate pentru "soferii" (3.08 secunde)
Dupa ce soferii au fost bulversati anul trecut de introducerea noului Cod Rutier, anul acesta se preconizeaza cresterea tarifelor la scolile de soferi.
O atitudine asemanatoare au avut soferii constanteni si in privinta statiilor de benzinarie apartinand OMV. Dar de ce sa ne miram, de vreme ce acestia au avut de unde invata, iar modelul austriac se observa la fiecare pas.
Modelul constructorului italian de autovehicule dispune de un spatiu al cabinei sporit fata de modelele anterioare, aspect ce confera si un grad de confort mai mare pentru soferii acestui autotractor.
"Cei mai cautati in ultimul timp sint soferii, dar si cei care lucreaza in constructii si in domeniul confectiilor textile.
Ministerul Transporturilor va face in perioada urmatoare un sondaj de opinie in randul populatiei, pentru a afla daca soferii sunt de acord sau nu cu introducerea taxei de autostrada si care ar fi cel mai potrivit nivel al taxei.
Vrem si achizitionarea de scule performante pentru mecanici, dar si repararea masinilor existente“, a adaugat Aurel Dumitru.Alta propunere a sindicatului vizeaza  amplasarea de dozatoare de apa la fiecare capat de linie, pentru ca soferii RAT sa se poata racori în zilele toride.
Soferii masinilor de peste 3,5 tone ar putea fi nevoiti sa plateasca o taxa daca vor sa tranziteze municipiul Calafat.Dupa ce, la începutul anului, taxa de tranzit impusa în Vama Calafat a iscat un adevarat conflict între autoritatile locale si prefectura, administratia calafeteana recidiveaza si impune noi taxe conducatorilor auto care se încumeta sa tranziteze municipiul.
Avand in vedere ca este sezonul estival si sunt numeroase accidente usoare, soferii ar fi bulversati daca s-ar muta biroul", a adaugat Laurentiu Mateizer.
Industria automobilista pare sa se alinieze din mers la noile prevederi de circulatie si ofera solutii drastice pentru a evita ca soferii care au consumat alcool sau droguri sa urce la volan, punând în pericol atât propria viata, cât si pe a celorlalti.
Soferii se mai plang si de faptul ca sumele platite catre firme sunt nejustificat de mari si angajatii nu primesc chitanta pentru bani predati, intre 700 si 1.500 de lei lunar, fara TVA.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a anuntat sambata, la Bistrita, ca, in 6-7 ani, Transilvania si Banatul vor avea o infrastructura rutiera de nivel european, iar soferii vor putea circula in aceste zone pe autostrazi.
Daca analizam dupa numarul de inmatriculari in ce priveste marcile straine preferate de galateni, reiese ca, deocamdata, soferii de la noi prefera sa-si ia o masina fiabila si ieftina totodata.
Dat fiind faptul ca soferii care vin de la Bucuresti nu vor mai fi nevoiti sa traverseze municipiul, Drumul Judetean 652 va functiona ca sosea de centura a Craiovei.
Dat fiind faptul ca soferii care vin de la Bucuresti nu vor mai fi nevoiti sa traverseze municipiul, Drumul Judetean 652 va functiona ca sosea de centura a Craiovei.
Incepand de anul viitor soferii galateni care opereaza pe taxiuri vor primi certificate de conduita profesionala, care vor fi eliberate atat de Camera Taximetristilor, cat si de Primarie.
Guvernul a majorat amenzile contraventionale pentru soferii care nu au achizitionat rovinieta, cu posibilitatea achitarii a 50% din amenda in termen de 48 de ore si retinerea a 25% din amenda la autoritatea din care face parte agentul constatator.
Conform aceleiasi surse, cele mai mari probleme sunt cauzate de conducatorii unor motociclete de mare putere, modificate, cunoscuti drept "Mat Rempits", si nu de soferii de automobile.
Soferii care incalca aceste restrictii sunt pasibili de amenda, dar risca si supendarea permisului de conducere pe o perioada de 60 de zile.
De la 1 iulie 2008, soferii se pot programa la reprezentantele Registrului Auto Roman pentru a efectua expertiza tehnica necesara la calculul taxei de poluare auto, care a intrat in vigoare de marti.
Ministerul Transporturilor (MT) va suspenda, in perioada 21-31 iulie, aplicarea amenzilor in cazul soferilor depistati fara roviniete, ca urmare a introducerii unor noi modele, operatiune din cauza careia pot exista puncte de distributie fara stocuri de roviniete.
google-analytics.com