Cautare

386 de rezultate pentru "soferii" (3.81 secunde)
Asta testeaza politia atunci cand opreste soferii pentru a le face un test de ebrietate, punandu-i sa-si atinga varful nasului cu varful degetului.
Cincisprezece minute mai tarziu, soferii chilieni din Citroen nr 2 au ajuns la oraselul Pedro Luro, o comunitate situata in provincia Buenos Aires, la vreo 123 km nord de Carmen de Patagones.
Stirile Pro TV au realizat un reportaj cu camera ascunsa pe A2, despre escrocii care ii pacalesc pe soferii de buna credinta:
Daca nu esti destul de norocos sa gasesti o banca libera la umbra - si pe la orele 12 -13 nu prea e niciuna - nu iti ramane de facut decat sa te asezi pe un gard langa soferii de maxi-taxi care isi asteapta clientii spre Corbeanca, Snagov sau Peris.
90 de tari, reprezentand 77% din totalul populatiei mondiale, au adoptat aceasta reglementare, respectiv folosirea castii de catre toti soferii, pe toate caile rutiere.
Pana acum, soferii puteau ajunge dintr-o parte in alta ocolind pe Soseaua Fundeni sau Mihai Bravu. Lucrarile la strapungerea Doamna Gica Chisinau au inceput in 2006, pana in 2008 realizandu-se circa 55 la suta din lucrare, potrivit municipalitatii.
Soferii au fost ajutati de politisti care au impins masinile ori au urcat la volanul lor. In total, peste 90 de persoane au fost salvate din autovehiculele care n-au mai putut inainta din cauza viscolului.
Strada are o lungime de mai putin de 1 km, dar bate recordul la gropi amplasate la distante scurte una de alta, astfel incat soferii sunt obligati sa faca slalom pentru a nu-si distruge suspensiile.
In aceste condiÈ›ii, CNAIR precizeaza ca exista posibilitatea functionarii cu iintreruperi a sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare si control al rovinietei (SIEGMCR) marti, in intervalul orar 00:00 â€" 02:00, iar in situatia in care soferii nu vor avea posibilitatea achitarii rovinietei in intervalul orar mentionat, au posibilitatea de a achita tariful corespunzator pana la sfarsitului zilei de 4.07.2017, pentru a evita aplicarea sanctiunii contraventionale.
Practic, persoana supusa acestei examinari sufla, de trei ori la rand, in dispozitivul cu pricina cam in acelasi mod in care sufla soferii in etilotest.
Populara inainte de 1940 doar pentru soferii de tir sau de autobuz, Route 66 s-a transformat in anii '50 in ruta favorita a tuturor celor ce doreau sa ajunga in California.
Atat soferii romani, cat si cei europeni isi percep conationalii ca fiind preponderent soferi de calitate, doar un procent scazut considerandu-si conationalii drept soferi nepriceputi.
Circulatia este ingreunata, la aceasta ora, traficul desfasurandu-se pe un fir altenativ. Soferii sunt sfatuiti sa conduca prudent si sa respecte indicatiile politistilor rutieri.
Un microbuz s-a ciocnit cu un autocar pe E60, iar soferii acestora au decedat. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti la locul producerii accidentului.
Martorii au descris clipele de teroare, prin care au trecut. Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
Odinioara, soferii de autobuze erau testati aproape ca si pilotii de avion. Mai mult, aveau clar constiinta a ceea ce fac, anume ca transporta oameni pe care nu-i amestecau cu butoaie de motorina, in melanjuri mortale din care pagubite sint vietile pasagerilor.
Soferii bucuresteni reusesc sa stabileasca performante in trafic. Un sofer a intrat cu masina pe linia tramvaiului 41, chiar daca parapetii dintre carosabil si linia de tramvai nu sunt obstacol usor de trecut.
Dupa cum e la fel de evident ca soferii vor dori aprig semafoare in vreme ce pietonilor nu le prea pasa de ele.
Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator:
Potrivit Neptun TV, cinci persoane au fost ranite in coliziune, iar unul dintre soferii implicati ar fi fugit de la fata locului la scurt timp.
google-analytics.com