Cautare

386 de rezultate pentru "soferii" (2.69 secunde)
Cea mai scumpa benzina din lume se gaseste in Norvegia, unde soferii platesc in medie 9,69 dolari pe galon (sau 8.9 lei pe litru), dar impactul asupra venitului zilnic este de doar 3,6%.
Aceasta va avea o intrare din strada Academiei, o iesire langa Muzeul de Istorie si inca o intrare "interschimbabila" in dreptul strazii Toma Caragiu, acolo unde va fi amplasat si liftul pentru soferii care parcheaza.
Pe distanta de 36 de kilometri dintre Cernavoda si Murfatlar, soferii si motociclistii vor trebui sa fie la fel de atenti ca pe vechiul drum dintre Cernavoda si Constanta, DN22c, unde se circula pe cate una-doua benzi pe sens, fara parapeti de siguranta intre sensurile de mers.
Deputatii au adoptat, azi, un proiect de lege care prevede ca procesele-verbale de constatare a contraventiei pentru conducatorii auto care circula fara rovinieta trebuie aduse la cunostinta acestora in cel mult 30 de zile, perioada in care nu mai pot fi sanctionati pentru aceeasi fapta, informeaza Mediafax.
"Ideile creative de la "Proiectul Volkswagen" creeaza o imagine asupra a ceea ce-si doresc pentru viitor soferii chinezi.
Chiar daca soferii vor avea la dispozitie o banda pe sens pana la Medgidia, faptul ca drumul nu trece prin localitati si circulatia nu este stingherita de intersectii vor face ca durata deplasarii pana pe litoral sa se micsoreze, iar siguranta rutiera sa creasca.
Noul Cod Rutier intra in vigoare din 19 ianuarie Soferii carora le expira permisele de conducere in perioada imediat urmatoare se ingramadesc sa le schimbe.
Si daca mai vine vreunul sa va vorbeasca despre program de guvernare, plan de crestere economica si alte vaxuri din astea, in conditiile in care ei nu mai controleaza decat secretara si soferii, sa-l scuipati in ochi si sa-i spuneti ca mananca rahat.
Din iulie, soferii vor putea folosi giratoriul de la intersectia str. Mircea Vulcanescu cu Berzei Lucrarile la giratoriul de la intersectia strazii Berzei cu Mircea Vulcanescu se vor finaliza la inceputul lunii iulie, a declarat pentru HotNews.ro Ion Dedu, seful directiei de Infrastructura din Primaria Capitalei.
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an Nici 2014 nu va fi anul in care soferii vor merge pe mai multi kilometri de autostrada.
Concret, pentru a ajunge din cartierele din sudul Capitalei in cele din nord, sau invers, soferii nu vor mai fi obligati sa tranziteze centrul orasului.
La inceput de weekend, cand drumul se va aglomera spre munte, soferii vor putea folosi si banda suplimentara. Situatia se va inversa la finalul zilelor libere, cand aglomeratia se muta dinspre statiunile montane spre Bucuresti.
Groupama Asigurari, companie de top in Romania pe segmentul CASCO, a lansat clauza Autocontrol, sub forma unui proiect pilot, prin care soferii pot beneficia de reduceri de pana la 40% la pretul politei, in functie de comportamentul in trafic.
Astfel, parkingurile au fost colorate in trei culori, rosu, galben si verde, fiecare avind specificata clar parcarea in care soferii isi vor putea lasa masinile, dar si portile de acces in complexul National Arena.
Concluzia la care au ajuns cei care au efectuat studiul a fost aceea ca sistemele de navigatie nu numai ca nu distrag atentia, ci dimpotriva, chiar fac soferii mai atenti.
Noul ceas inteligent Nissan conecteaza soferul la masina Nissan a facut primul pas in domeniul gadgeturilor-accesorii cu Nismo Watch, un ceas inteligent creat special pentru soferii noilor Nissan Nismo.
Mie imi place ca soferii romani nu se pot obisnui cu ideea ca pe dreapta sunt biciclisti. Cantareata Inna mai lasa din cand in cand masina si pleaca la plimbare pe doua roti.
Turistii sunt avertizati ca acestea sunt intr-o stare lamentabila, iar soferii romani conduc adesea imprudent si imprevizibil. • Ministerul de Externe de la Viena lanseaza un avertisment dur in privinta sistemului de sanatate din Romania.
Fardatul si alte preocupari cosmetice nu fac casa buna cu sofatul exista un adevarat folclor dezvoltat de soferii misogini despre partenerele de trafic care nu rateaza o oprire la semafor pentru a se farda in oglinda retrovizoare.
Cu un zambet cald, le strange mana medicilor, asistentilor si celor care i-au adus pana acolo - soferii Ford-urilor Ranger.
google-analytics.com