Cautare

386 de rezultate pentru "soferii" (2.65 secunde)
Un nou caz inregistrat in Botosani scoate la iveala calvarul pe care trebuie sa-l indure soferii care ar trebui sa fie despagubiti de firma cu pricina.
Soferii nostri, desi li s-a spus sa nu depaseasca 90 km/h, ei au turat pana la 120 si au mers si cu benzina imprumutata.
Soferii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a sta cat mai mult in fata pompei. Au spalat geamurile masinii, au umflat rotile, iar la final au platit cu bani marunti.
RCA • In plus fata de scumpirea carburantilor, soferii vor trebui sa suporte si o majorare a tarifului pentru asigurarea obligatorie de raspundere civila.
In vara anului trecut, Radu Berceanu, in acel moment ministru al Transporturilor, aprecia ca Autostrada Cernavoda-Constanta va fi finalizata pana la sfarsitul anului 2011, dar ca soferii vor putea circula pe acest tronson pe un singur fir, probabil din iunie 2011, cand vor fi incheiate si lucrarile la calea ferata Bucuresti-Constanta.
Desi acum pare incredibil, initiativa a esuat - soferii civili fiind iertati, iar profesionistii amanati. E! Anul asta nu mai scapa nimeni, si spun asta pentru ca ministerul a calculat cat va intra in haul bugetului prelevand TVA-ul din cauciucurile noastre si i-a iesit o suma irezistibila in euro:
Pasajul rutier subteran din zona Razoare ar urma sa faca legatura intre cartierul Drumul Taberei si Cotroceni, soferii avand la dispozitie cate doua benzi pe fiecare sens de mers.
soferii incepatori sunt sfatuiti sa nu se urce la volan si daca totusi urca sa evite, pe cat posibil, conducerea autovehiculelor in conditii de drum alunecos, pe timp de noapte sau pe distante mari.
Taxa lunara pentru baterie este 72 euro si trebuie platita timp de patru ani. "Autonomia scazuta este totusi o problema de ordin psihologic fiindca 80% dintre soferii europeni merg sub 60 km/zi.
Ocolire prin Brazda sau prin centru Municipalitatea a decis si care vor fi traseele ocolitoare pe care sa le urmeze soferii care ar fi trebuit sa treaca prin Valea Vlaicii.
In mod normal, soferii ar trebui sa plateasca o taxa de tranzitare a autostrazii, insa pe tronsonul de M5 pana la vechiul drum national 5, de langa Szeged, se va circula gratuit, au anuntat autoritatile maghiare.
Toate cele 500 de aparate radar sunt puse in functiune, asa ca soferii trebuie sa respecte regulile de circulatie si, mai ales, sa fie atenti la viteza.
Duminica dimineata primele masini care traversau pasajul claxonau, iar soferii isi faceau semne cu mana. S-ar putea spune ca ar fi semnele unui mici victorii resimtite de toti.
Autostrada trece prin dreptul localitatii Valu lui Traian, apoi, pana in Cumpana, va traversa podul abia construit peste Canalul Dunare - Marea Neagra, iar din Lazu, soferii vor iesi de pe A2 catre statiunile din sudul Litoralului sau inspre Constanta.
Accesul in noua parcare se va face cu masina de pe Splaiul Independentei. Soferii vor avea insa acces pietonal, pentru a-si recupera masina, si din strazile Filitti si Franceza.
Soferii se inghesuie insa la ghiseele Directiei de Taxe si Impozite pentru a-si lua autocolantul care ii scapa de amenda ce poate ajunge pana la 500 de lei, in conditiile in care taxa de parcare este de 40 de lei.
Asta dupa ce in urma cu cateva luni dadea asigurari ca in octombrie soferii bucurestenii vor putea circula pe pasaj.
Confuzia anvelopelor all season Reprezentantii Serviciului Rutier Dolj au mai precizat ca soferii care isi monteaza anvelope all season pe autovehicule nu vor fi amendati, pentru ca acest tip de cauciucuri, dupa cum arata si numele, poate fi folosit in toate anotimpurile, deci si iarna.
Soferii bucuresteni pot circula pe inca 600 de metri din Bulevardul Uranus. Primarul general, Sorin Oprescu, sustine ca prima etapa a lucrarii, cuprinsa intre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan va fi terminata in totalitate in luna martie a anului viitor.
Astfel, soferii care vin din afara Capitalei sunt incurajati sa isi lase masinile in aceste parcari si sa aleaga mijloacele de transport in comun pentru deplasarea prin oras.
google-analytics.com