Cautare

386 de rezultate pentru "soferii" (3.61 secunde)
De fapt, implicit si soferii, deoarece ei trebuie sa scoata bani din buzunar. Iarna masinile au parte de cea mai mare uzura, atat din cauza inghetului si a diferentelor mari de temperatura, cat si din pricina solutiilor de deszapezire si a sarii care nu sunt deloc prietenoase cu automobilul.
Daca stai sa pleci urechea la ce declara cei insarcinati cu pastrarea unei oarecare normalitati, indiferent de conditiile meteo, ai putea sa juri ca pregatirile de iarna au fost facute de catre comandamentele judetene cu mult timp inainte de sosirea propriu-zisa a iernii, ca utilajele stateau in stand-by, soferii dormeau imbracati, gata sa sara direct in bocanci in caz ca se da alarma.
Pe strazi, oprind soferii prea zburdalnici, pe la colturi, pe la bariere, tot o activitate au oameniiā€¦ E bine asa, poate ca ar fi indicate controalele lungi si dese.
Se pare ca accidentul ar fi fost pus la cale de soferii celor doua TIR-uri, dupa o cearta pe statia de emisie-receptie.
Politistii vor pedepse mai mari pentru soferii care incalca legea in trafic. In urmatoarele luni, agentii de la rutiera vor sa inaspreasca sanctiunile pentru vitezomani si sa introduca noi amenzi pentru cei care conduc agresiv.
Primarul Catalin Flutur a hotarit ca in municipiul Botosani soferii sa nu il mai blesteme. Dupa aproape un an de mandat, in care doar a administrat orasul, fara a marca realizari spectaculoase, a luat decizia curajoasa de a imprumuta masiv bani pentru a rezolva pe termen lung problema strazilor.
Politia vrea amenzi si pedepse mai mari pentru cei care isi imprumuta masina unor prieteni sau cunoscuti si refuza ulterior sa comunice oamenilor legii cine a fost la volan atunci cand acestia solicita acest lucru.
Ce ii mai ramine prefectului Roman de facut decit sa prinda soferii institutiilor care umbla fara treaba sau indeplinind comisioane private pentru sefii lor?
Ori sa traga toti soferii pe dreapta cind trece masina vreunui senator sau deputat. N-ar fi de neanalizat nici posibilitatea adoptarii unei legi prin care, pentru recunosaterea meritelor, sa fie declarati eroi ai muncii parlamentare.
Tesla lanseaza un update care ii va impiedica pe soferi sa se poata juca. Autoritatile americane au deschis o investigatie asupra a 580.000 de vehicule.
Soferii romani vor putea fi amendati in baza imaginilor filmate de camerele de supraveghere, se arata intr-un proiect de lege pentru modificarea Codului Rutier ce a fost adoptat tacit de Senat.
Una dintre ele ar fi aceea ca soferii trebuie sa fie foarte atenti la data expirarii asigurarii obligatorii de raspundere civila auto (RCA) pentru ca, daca inainte cu o luna nu denunta contractul, vor ramane si anul viitor legati de aceeasi societate de asigurare.
Un pasaj din centrul Bucurestiului, vechi de 36 de ani, sta sa cada, iar autoritatile n-au decis inca ce vor face in acest sens.Vorbim despre Pasajul Victoria, din care s-au desprins si au cazut mai multe bucati de beton.
Sint si nemultumiti, destul de multi, locuitorii din zona, cei care nu au liniste sau nu isi mai pot parca masinile, unii reprezentanti ai bisericii care spun ca e post, soferii care ocolesc injurind pe diverse stradute.
Autobuzele, troleibuzele si tramvaiele din Bucuresti nu circula in aceasta dimineata. Mii de oameni, care au plecat de acasa la prima ora, au ramas blocati in statiile in care mijloacele de transport nu au mai ajuns.
Directorul STB, Adrian Crit, a declarat, vineri, la Antena 3, ca nu intelege motivele pentru care sindicatul reprezentativ ii solicita demisia si ca soferii ar face bine sa isi reia activitatea, asa cum spune hotararea judecatoreasca primita ieri.
"Nu vreau sa ajungem la momentul in care sa individualizam persoana cu persoana", in cazul in care decizia luata de Tribunalul Bucuresti nu va fi respectata de soferii si vatmanii societatii de transport.
Peste 10.000 de oameni si sute de vehicule, majoritatea camioane, au blocat centrul capitalei federale a Canadei. Protestul a fost organizat de o parte a camionagiilor transfrontalieri, furiosi ca trebuie sa se vaccineze, pentru a mai putea activa intre Canada si Statele Unite.
Politele obligatorii RCA sunt de doua ori mai scumpe decat acum 6 luni, iar valoarea unui asigurari a ajuns cat rata unei case sau a unei masini noi. Pana acum, autoritatile nu au luat nicio masura, iar soferii au ajuns la limita disperariii. Roana Rotaru
De obicei, iernile la noi arata altfel. Pe primul plan, treceau grijile legate de anotimpul pe care il adora copiii si il injura soferii:
google-analytics.com