Cautare

22435 de rezultate pentru "sf" (1.56 secunde)
Desfasurarea Forumului Economic "Romania Mare” a permis partidului omonim sa-si precizeze inca o data orientarea - "conservatoare-moderata”, potrivita cu o formatiune "crestina si pacifista” conform etichetarii facute chiar de liderul PRM, Vadim Tudor.
PSD a pus tunurile pe Traian Basescu, Guvernul, Mircea Geoana si partidul acuzandu-l pe principalul contracandidat al lui Adrian Nastase de "atacuri iresponsabile” indreptate impotriva liderilor Internationalei Socialiste, a unor oficiali UE si a altor "mari prieteni ai Romaniei”.
Printul Paul de Romania nu renunta la incercarea de a obtine o parte din averea regala. Avocatii sai le-au cerut autoritatilor romane recunoasterea dreptului la o cota de 62,5% din mostenirea Casei Regale.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
In urma cu doua zile, atat UDMR, cat si UCM protestau la Sf. Gheorghe fata de vizita reprezentantului Partidului Socialist Ungar, Vass Lajos, secretar de stat in Ministerul ungar al Culturii, deoarece acest partid se opune acordarii dublei cetatenii.
Tulceanul Ion Vargau a participat la hramul Bisericii "Sf. Mihail si Gavriil" din localitatea Cerna, purtand apoi "discutii de la om la om cu cetatenii, producatorii agricoli si comerciantii din zona".
Odata votat bugetul pentru 2005, PSD a revenit asupra "proiectelor sociale” - in fapt, mitei electorale - anuntate de Guvern in ultimul timp.
Edilul orasului Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a demonstrat in cele cateva luni de cand se afla in aceasta functie, ca stie sa administreze eficient localitatea de care raspunde.
Declaratia lui Günter Verheugen, potrivit careia Romania va incheia negocierile de aderare la 24 noiembrie i-a suparat pe liberal-democratii europeni.
O mare parte a sefilor de institutii care au participat ieri la videodonferinta au primit fluturase electorale cu sigla "PSD^PUR " si chipul premierului Adrian Nastase.
Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PSD Tudor Mohora, si-a aratat surprinderea fata de lipsa de vizibilitate a Opozitiei in discutarea bugetului de stat pentru 2005 si a bugetului asigurarilor sociale.
Referendumul programat sa se desfasoare la 5 decembrie in Ungaria in privinta acordarii dublei cetatenii etnicilor maghiari din tarile vecine starneste controverse aprinse chiar la Budapesta.
Adrian Nastase a facut de la inceputul campaniei electorale o adevarata cura de slabire. El sustine ca a slabit aproape 5 kilograme.
Vioi ca un tanar UTC-ist proaspat insarcinat de partid cu o functie de raspundere, presedintele Ion Iliescu opinteste din greu la campania electorala a partidului de guvernamant.
Majoritatea consilierilor judeteni ar putea sa aiba parte de un control al averii. Conform legii anticoruptie din 2003 si a modificarilor ulterioare, orice ales trebuie sa isi declare averea la 15 zile dupa validarea mandatului, iar cei mai multi dintre demnitarii de rang judetean nu au facut acest lucru.
Biroul Permanent al Senatului a aprobat ieri un memorandum intern prin care se solicita obtinerea unui fond Phare in valoare de 1,5 milioane de euro, pentru intarirea capacitatii administrative a Senatului.
Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit ieri, prin tragere la sorti, ordinea in care partidele parlamentare vor fi inscrise in buletinele de vot pentru scrutinul din 28 noiembrie.
Grabiti sa plece cat mai repede in campanie electorala, parlamentarii au avut ieri ultima zi de lucru, concretizata si intr-o sedinta comuna.
Exista constanteni care candideaza de dragul de a candida. De fapt, respectivii chiar se considera politicieni, dar… nu prea au cu ce, multumindu-se sa astepte pomana electoratului.
Presedintele Ion Iliescu a primit, cu apropiata ocazie a incheierii ultimului sau mandat la Cotroceni, o scrisoare din partea fostului presedinte american William Jefferson Clinton, in care acesta isi exprima satisfactia ca a putut ajuta la dezvoltarea relatiilor dintre cele doua state.
google-analytics.com